status Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 bright star is watching you.. :ppp απάντηση στο edit..Αεροδρόμιο Σπάτων φυσάααει too. Χρήσιμη άχριστη πληροφορία..Δωδεκάνησα, Νησιά Αιγαίου πάνικ air attack..αυτά. Άμα σταματήσει στης 24 που πετάω δεν έχω κανένα πρόβλημα να γ@μηθει να φυσάει μέχρι τότε και στης 2 Ιανουαρίου :ρ
washcloud Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 ...ρε παιδιάαααααααααα ΠΑΛΙ θα τα ξαναλέμε ; ! Ο antonlol EXEI avatar... klain, περιμένω να επιληφθείς σχετικώς...
ioanna_b Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 you're welcome..και επειδή σε συμπάθησα , θα εισηγηθώ vip treatment..!
antonl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 [...]klain, περιμένω να επιληφθείς σχετικώς... Περιμένω να σε αγνοήσει επιδεικτικά Μια χαρά μ έχει κάνει ο klain.
antonl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μα έχω ωρέ. Πρώτη φορά μου στην πολυετή σταδιοδρομία μου, έχω avatar. Τελοσπάντων, φαντάζομαι ο Klain θα (ε)πιδείξει την ανωτερότητα που τον χαρακτηρίζει. Ο οποίος klain πού χάθηκε;
gnsX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 gnsX με γεια το avatar; Δεν το βλέπω να ναι στο εορταστικό κλίμα πάντως... Καλύτερα έτσι;
antonl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 lol Α γεια σου. Τώρα είσαι μέσα στο κλίμα. Πρέπει να σαι έτοιμος και στο πνεύμα των εορτών γιατί παραμονές Χριστουγέννων θα πάμε όλοι μαζί να πούμε τα κάλαντα σε γνωστά επίτιμα μέλη της κοινότητάς μας (και όχι μόνο). Ελπίζω μη μας πάρει κάποιος εξ αυτών.
washcloud Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 klain is coffee-ing ξέρω ξέρω..απλά κουβέντα να γίνεται..:pp ...ξέρεις...ξέρεις...ΤΙΠΟΤΑ δεν ξέρεις... ΓΙ' ΑΛΛΟ λόγο έλεγα "βιάζεσαι"... (..κάτσε πρώτα να λάβεις το άβαταρ που λέγαμε...και ΜΕΤΑ μπαίνεις και στο "insomniabook"...) (...άντε τώρα να βάλεις τον κλάιν να εντιτάρει...) Τεεεσπα. Here u are (...η πληρωμή για την ανυπομονησία σου, θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω...ένα Σ/Κ ακόμα δλδ...)
thumpi-chan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 τι ξέρετε για το jagermeister ? ο,τι πληροφορία δεκτή αλλά κυρίως πού μπορώ να αγοράσω
SCORPIO777 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 τι ξέρετε για το jagermeister ? ο,τι πληροφορία δεκτή αλλά κυρίως πού μπορώ να αγοράσω για κοιτα εδω.http://allotino.pblogs.gr/2008/10/to-jagermeister.htmlλογικα στις πιο πολλες καβες.
teo64x Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 τι ξέρετε για το jagermeister ? ο,τι πληροφορία δεκτή αλλά κυρίως πού μπορώ να αγοράσω Βλέπω ότι στο προφίλ σου δεν έχει ποστάρει ακόμα ο Far Cry. Από αυτό συμπεραίνω ότι δεν ξέρει (ακόμα) τι σημαίνει -chan.
washcloud Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 [jason mode] ...τί σημαίνει chan ; [/jason mode]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.