Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
bright star is watching you.. :ppp

απάντηση στο edit..Αεροδρόμιο Σπάτων φυσάααει too. Χρήσιμη άχριστη πληροφορία..Δωδεκάνησα, Νησιά Αιγαίου πάνικ air attack..αυτά.

Άμα σταματήσει στης 24 που πετάω δεν έχω κανένα πρόβλημα να γ@μηθει να φυσάει μέχρι τότε και στης 2 Ιανουαρίου :ρ

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

...ρε παιδιάαααααααααα

ΠΑΛΙ θα τα ξαναλέμε ; !

Ο antonlol EXEI avatar... :mad:

scaled.php?server=152&filename=antowu6.jpg&xsize=578&ysize=480

klain, περιμένω να επιληφθείς σχετικώς...

Δημοσ.

Μα έχω ωρέ. Πρώτη φορά μου στην πολυετή σταδιοδρομία μου, έχω avatar. Τελοσπάντων, φαντάζομαι ο Klain θα (ε)πιδείξει την ανωτερότητα που τον χαρακτηρίζει.

Ο οποίος klain πού χάθηκε;

Δημοσ.

lol

Α γεια σου. Τώρα είσαι μέσα στο κλίμα.

Πρέπει να σαι έτοιμος και στο πνεύμα των εορτών γιατί παραμονές Χριστουγέννων θα πάμε όλοι μαζί να πούμε τα κάλαντα σε γνωστά επίτιμα μέλη της κοινότητάς μας (και όχι μόνο). Ελπίζω μη μας πάρει κάποιος εξ αυτών.

Δημοσ.

klain is coffee-ing

ξέρω ξέρω..απλά κουβέντα να γίνεται..:pp

...ξέρεις...ξέρεις...ΤΙΠΟΤΑ δεν ξέρεις...

ΓΙ' ΑΛΛΟ λόγο έλεγα "βιάζεσαι"...

(..κάτσε πρώτα να λάβεις το άβαταρ που λέγαμε...και ΜΕΤΑ μπαίνεις και στο "insomniabook"...:P)

(...άντε τώρα να βάλεις τον κλάιν να εντιτάρει...)

Τεεεσπα.

Here u are

scaled.php?server=99&filename=ioannabcdepi1.jpg&xsize=578&ysize=480

(...η πληρωμή για την ανυπομονησία σου, θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω...ένα Σ/Κ ακόμα δλδ...)

Δημοσ.
τι ξέρετε για το jagermeister ? ο,τι πληροφορία δεκτή αλλά κυρίως πού μπορώ να αγοράσω:-D

Βλέπω ότι στο προφίλ σου δεν έχει ποστάρει ακόμα ο Far Cry. Από αυτό συμπεραίνω ότι δεν ξέρει (ακόμα) τι σημαίνει -chan. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...