alexzzz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 πς, εννοείται πως αν μεταφερθεί η διαμάχη στο θρεντ της αεκ ξέρω 'γω, έχετε φύγει όλοι πακέτο. ... πότε πήγες τελέ φορά εκεί;;; Ψυχή δεν πατάει!
ioanna_b Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 klain is coffee-ing ...ξέρεις...ξέρεις...ΤΙΠΟΤΑ δεν ξέρεις... ΓΙ' ΑΛΛΟ λόγο έλεγα "βιάζεσαι"... (..κάτσε πρώτα να λάβεις το άβαταρ που λέγαμε...και ΜΕΤΑ μπαίνεις και στο "insomniabook"...) * (...άντε τώρα να βάλεις τον κλάιν να εντιτάρει...) ** Τεεεσπα. Here u are (...η πληρωμή για την ανυπομονησία σου, θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω...ένα Σ/Κ ακόμα δλδ...) * *απλά εξέφρεσα την επιθυμία μου. ** θα τον καλοπιάσω..(@status τώρα κατάλαβες ποιος πήρε το δώρο..?:PPP) *** (..μια βδομάδα είπαμε..βλέπουμε..) Ευχαριστώ πολύ washy
washcloud Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Γούτσου - γούτσου μου... (κατά Αντώνιον , κδζ ' )
Toufas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 ιωαννα στο αεροδρομιο δουλευεις? klain γιατι φοραω κορωνα εγω στην φωτο? ξερω ειμαι αμετρητος αλλα ειπαμε
ioanna_b Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 ιωαννα στο αεροδρομιο δουλευεις?klain γιατι φοραω κορωνα εγω στην φωτο? ξερω ειμαι αμετρητος αλλα ειπαμε το πρωι ναι..Ολυμπιακή
ioanna_b Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 το βράδυ ελεύθερο από εργασιακές υποχρεωσεις.. το απόγευμα σε εταιρία που ασχολείται με σταθερη τηλεφωνία..
washcloud Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 ...ωχ κατάλαβα... Ελπίζω να μη σ' έχω βρίσει ποτέ μου...
Chrisxxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Wash καλή φαίνεται να κλείσω ραντεβού; ή θα περιμένεις; Kαι απο μενα sorry ioanna_b αν σε εχω βρίσει αλλά δεν θελω να αλλαξω πάροχο και ουτε εχω διαθεση να το συζητησω ειδικά οταν με ξυπνάνε
Toufas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 ιωαννα το σπιτι μου ελλαδα ειναι λουτσα. οταν ερθω θα με πας για καφε και θα σου δωσω mp3
Vatos_locos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 όντος κανένας δεν τον σχολίασε τον χάρο
liopyr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 όντος κανένας δεν τον σχολίασε τον χάρο Tελείωνε εσύ ξεκίνα γιατί πεινάω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.