Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ wash + Chrisxxx δεν έχω άμεση επαφή με πελάτες.αλλά επειδή έχω διαπληκτιστεί με μερικούς..σας συγχωρώ..

να ευχαριστήσετε το christmas spirit

@ Toufas..οκ..αφού θα έχω και δωράκια :mrgreen: :P

@wash 2 μου πάει..εε εε????

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

...βέβαια σου πάει...

Και σου πάει, και σου φέρνει...

(η επιλογή σου για αστέρι, ήταν αστεράτη...Έψαξα και 'γω, μη νομίζεις, αλλά είχες βρει ήδη το καλύτερο :-) )

...Αλλά δεν είναι το θέμα να πω εγώ...Αλλά οι άλλοι...

Christo , τα ραντεβού τα είχες και τα 'χασες...Κάτσε Σουφλί τώρα για να μάθεις!

...η βίζα για τις αρκούδ...για Βλαδιβοστόκ, θ' αργήσει λίγο...

(...πού είναι ο Κλάιν ; ! :rolleyes: )

...πού πήγε για καφέ ; Στη Βραζιλία ;

...antonl, κάνε πως δεν είδες τίποτα...

Δημοσ.

αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ρε μαγκες σε σας,ειναι που προσπαθειται να βγαλετε

γκομενα σε φορουμ.αν τις ωρες που τρωγατε μπροστα στο πληκτρολογιο,πηγαινατε

καμμια γκομενοτσαρκα,οι πιθανοτητες θα ηταν πολυ περισσοτερες.πως αλλαξαν οι

εποχες.:-)

Δημοσ.
αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ρε μαγκες σε σας,ειναι που προσπαθειται να βγαλετε

γκομενα σε φορουμ.αν τις ωρες που τρωγατε μπροστα στο πληκτρολογιο,πηγαινατε

καμμια γκομενοτσαρκα,οι πιθανοτητες θα ηταν πολυ περισσοτερες.πως αλλαξαν οι

εποχες.:-)

Μπαγάσα... το κατάλαβες !

Δημοσ.

Όπως κατάλαβες alter, μετά το ξεμπρόσθιασμα ετοίμαζε βαλίτσες για αλλού που δεν θα μας έχουν καταλάβει ακόμα...

Δημοσ.

Άσε τα κόλπα της γιαγιάς είναι αυτα...ξέρεις που σου έλεγε η γιαγιά σου "Εγώ τον παππού σου τον γνώρισα στο νυφοπάζαρο..!! Αχχ εποχές τότε...όχι τώρα που είστε στα ιντερνέτια και μου γκομενίζετε με αυτήνα τη μικροσοφτ.!"

Και παλιότερα ο νεάτερνταλ έβρησκε αυτήν που ήθελε να πιάσει γκόμενα, της έριχνε μιά μεσοκάυκαλα (στο δόξα πατρύ!) και την έσερνε στην σπηλιά του.. ουγκ; εεεμμμμ κατάλαβες; :Ρ

Δημοσ.
Όπως κατάλαβες alter, μετά το ξεμπρόσθιασμα ετοίμαζε βαλίτσες για αλλού που δεν θα μας έχουν καταλάβει ακόμα...

Υπάρχει καμιά θέση σε φόρουμ ανθοκομίας;

Άσε τα κόλπα της γιαγιάς είναι αυτα...ξέρεις που σου έλεγε η γιαγιά σου "Εγώ τον παππού σου τον γνώρισα στο νυφοπάζαρο..!! Αχχ εποχές τότε...όχι τώρα που είστε στα ιντερνέτια και μου γκομενίζετε με αυτήνα τη μικροσοφτ.!"

Και παλιότερα ο νεάτερνταλ έβρησκε αυτήν που ήθελε να πιάσει γκόμενα, της έριχνε μιά μεσοκάυκαλα (στο δόξα πατρύ!) και την έσερνε στην σπηλιά του.. ουγκ; εεεμμμμ κατάλαβες; :Ρ

Ήταν να μην δώσει γραμμή ο σκόρπιο....

Δημοσ.

ωραιες εποχες:lol:

Δημοσ.

Εμ τι, πολιτισμένα πράγματα...όχι τώρα που θέλει και δουλειά....κ εγώ ΤΣΕΡΑ ΜΟΥ ΕΔΑ ΙΝΤΑ ΚΑΜΩ; ΑΦΟΡΔΑΚΟΥΣ ΓΥΡΕΎΓΩ; :ρ (και εγώ κυρία μου τι κάνω εδ, βατράχια κυνηγάω; :Ρ)

Δημοσ.
πολλα καταλαβαινω.:devil:

εξυπνοπούλι ''μου'' εσύ..

όπως και να έχει , το christmas avatar το τσίμπησα, ραντεβού θα κλείσω, καφέ θα πιω, Mp3 θα πάρω..κτλ κτλ..

μια χαρά scorpio777 δε συμφωνείς..?

Δημοσ.

Ήταν να μην δώσει γραμμή ο σκόρπιο....

Υπάρχει και το site του cosmopolitan. ;)

Όντως. When Women Had Tails

Δημοσ.

Όχι, αλλά ξέρω ένα που πιθανόν έχει μπόλικο chic potential.

Kαι φυσικά δεν θα το δημοσιεύσω για ευνόητους λόγους.

:P

Δημοσ.
Υπάρχει και το site του cosmopolitan. ;)

Σε φόρουμ που είσαι μοντ εσύ, εγώ δεν γουστάρω να μπω

:lol: :lol: :lol: κουραμπιέδες;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...