alexzzz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 τσακισα honey spiced chicken και πουρε Εγώ τσακίζω μία μακαρονάδα αλά εργένης..:Ρ Γαμ$^$#^στε αλλά τέσπα... (βλέπει κανείς άλλος BELLAS TV ; Σας λέει κάτι; ) Μαλακία με φάνηκε famous greek kamaki
status Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Γαμ$^$#^στε αλλά τέσπα... Κοίτα, μάλλον διάβασε, σήμερα, τώρα πρόλαβα να κάνω μακαρόνια με τυρί μόνον αλλά το περασμένο σαββατοκύριακο έκανα μια πίτα με ινδοκάρυδο άλλο πράγμα σου μιλάω Αυτό το σ/κ ο αθεούλης να με έχει καλά θα κάνω ένα παστίτσιο να κεράσω κάτι φιλαράκια για την ονομαστική μου, όποιος/όποια θέλει έρχεται
SCORPIO777 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 ...αν κατάλαβα καλά, για 'σένα η ioanna_b είναι απλά μια γκόμενα γκομενότσαρκας ; ! Τσ τσ τσ. [...] Ρε συ σκόρπιε, ντρέπεσαι να γράψεις γαμήκουλας ; ! (βλέπει κανείς άλλος BELLAS TV ; Σας λέει κάτι; ) εγω δεν τις εφτιαξα avatar.ας προσεχες.το εξυπνο πουλι απο την μυτη πιανεται.χρειαζεσαι μαθηματα.
status Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δεν αφήνεται της προσβολές λέω εγώ κ δεν πιάνεστε στα χέρια για να έχει κ ενδιαφέρον;
washcloud Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 ...σκόρπιε...συμμαζέψου ! status....άει ρε στην κουζίνα σου
Chrisxxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δικιο εχει ο Status... Δαχτυλα στη μύτη και στρίψιμο ρόγας επιτρέπεται οπως και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση. Ο Αλέφαντος στο Μακη 400% θα γραψει η agb.
SCORPIO777 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 ...σκόρπιε...συμμαζέψου ! status....άει ρε στην κουζίνα σου δεν το καταλαβα αυτο?
ioanna_b Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 φέρνω λάσπη να γίνει dirty ακουω αποδόσεις
alexzzz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 δεν το καταλαβα αυτο? Καλά στα λέει ρε wash! Επειδή ήρθε από το πουθενά και σου την λέει λες και σε ξέρει χρόνια, κατευθείαν στραβώνεις; Πολύ ευαίσθητος είσαι.
SCORPIO777 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Σαν την καρδιά ενός μαρουλιού. ενταξει.το θεωρω ως υποχωρηση μαθημα πρωτο.μια γυναικα μπορει να σε κανει μαλλια-κουβαρια.
status Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Σαν την καρδιά ενός μαρουλιού. Το ήξερα ότι είσαι εγκεφαλικά φυτό αλλά ε όχι και έτσι..:Ρ
alexzzz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 ενταξει.το θεωρω ως υποχωρηση Μα να τα πιάνεις ΟΛΑ με την μία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.