status Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδιά μην τρώγεστε,υπάρχουν και σοβαρότερα πράγματα.Άντε να ξεκινήσει το ψάξιμο,να σωθούν 130.000 Αυστραλοί συνάνθρωποι Παν τα β'ζα...τα έπνιξε το κύμα..:Ρ
Freakster Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 η ioanna_b πηγε να στησει στοιχηματα με τη μια.κοιταχτε την να διδαχτειτε πως μπορεις να κανεις λεφτα. ioanna_b το σιγουρο με σενα ειναι οτι θα πας μπροστα
washcloud Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 είναι φράση με την οποία "συνοδεύονται" τα ονόματα των κοριτσιών στην Ιαπωνία πως είναι το Daniel-san στο Karate Kid... για αγόρια είναι kun, για κορίτσια είναι chan και το san για ενήλικες (πιο σοβαρό και καλά) ναι με ενημέρωσε..."κατ' ιδίαν" ο "αρχικός" (..δεν αφήνεις ΟΥΤΕ ΕΝΑ ποστ να πέσει κάτω ε ; ) (κράτα γερά...τα 20 ειν' κοντά )
teo64x Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδιά μην τρώγεστε,υπάρχουν και σοβαρότερα πράγματα.Άντε να ξεκινήσει το ψάξιμο,να σωθούν 130.000 Αυστραλοί συνάνθρωποι Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε τι συνέβη,εκτός αν τα έκλεψαν σομαλοί πειρατές. EPIC WIN...
Vatos_locos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 και εγώ θέλω νανι και μόλις έμαθα οτι θα κάνω και μία ώρα υπερωρία καλές 8 τώρα :cry:
washcloud Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 και εγώ θέλω νανι και μόλις έμαθα οτι θα κάνω και μία ώρα υπερωρία καλές 8 τώρα :cry: fixed
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 γνώσεις ο ThReSh-san ξέχασα να αναφέρω το sama και το dono... (το πιάσες το υπονοούμενο έτσι? ) (..δεν αφήνεις ΟΥΤΕ ΕΝΑ ποστ να πέσει κάτω ε ; ) ειδικά τέτοια posts όχι
Vatos_locos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 πέρα οτι δεν είσαι online στο msn ( περίεργο ) σαν κλασικός n00b δεν το κατάλαβα το υπονοούμενο
teo64x Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 ξέχασα να αναφέρω το sama και το dono... (το πιάσες το υπονοούμενο έτσι? ) Toresu-sensei!
klainmaingr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Πραγματικά πρέπει κάτι να γίνει με αυτό το thread.. Λιγο να λείψεις έχεις να χαζέψεις 10++ σελίδες για να είσαι up to date..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.