Vatos_locos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 σεβασμός στον νυχτερινό εργαζόμενο αγωνιστή :pp κλάψε κλάψε ποντίκι κλαίω κλαίω με μαύρο δάκρυ ο πούστης
ioanna_b Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 κλαίω κλαίω με μαύρο δάκρυ ο πούστης προβλεπόμενη ώρα αναχώρησης έχουμε ή είναι ελευθερο το θέμα..?
alexzzz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 ΕΛΑ- ΕΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! λοιπόν: χαιρετώ και εγώ.έχει πολύ πλακα να παρακολουθείς τα μηνύματα στο offtopic.ροζ alexzzz,jason with "what is?",παντού σκουφιά,και και... αι γουανα μπι α παρτ οφ δις. Ε να γαμίω πα την ράτσας... με το καλημέρα;;; Ρε παιδιά... νομίζω οτι ξεχνιόμαστε λίγο... Μια χαρά ήμασταν τόσες μέρες ρε... γιατί; Γιατί; κλαίω κλαίω με μαύρο δάκρυ ο πούστης Εμείς στα προσωπικά σου δεν μπαίνουμε...
Achilles Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μια χαρά ήμασταν τόσες μέρες ρε... γιατί; Γιατί; Είπαμε, είναι ωραίο σπορ ρε alexzzz. Καλημέρα.
washcloud Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Εμείς στα προσωπικά σου δεν μπαίνουμε... Συμφωνώ. Στου Vatos ποτέ.
SCORPIO777 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 μου φαινεται αν δεν κανω κατι εγω δεν παιρνεται μπρος. -----Προστέθηκε 5/12/2008 στις 10 : 38 : 27----- λοιπον.πρωινο μαθημα περι γυναικων.θα σας το πω ποιητικα. οι γυναικες θελουν 3 πραγματα. ακινητο,αυτοκινητο,και καβλι ευκινητο. βαθμολογια περικαλω.
washcloud Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Σωστά. Εμπρός όλοι στον αγώνα λοιπόν. Πάμε : http://www.users.otenet.gr/~nikkas/grammar/wordforms.html
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 λοιπον.πρωινο μαθημα περι γυναικων.θα σας το πω ποιητικα.οι γυναικες θελουν 3 πραγματα. ακινητο,αυτοκινητο,και καβλι ευκινητο. βαθμολογια περικαλω. Aledjo wannabe... ένας μας φτάνει πιστεύω...
klainmaingr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Πάμε : http://www.users.otenet.gr/~nikkas/grammar/wordforms.html :lol::lol::lol::lol: Αυτό ξαναπέστο... Σήμερα είναι μέρα που δεν την παλεύω καθόλου.. νύστα>everything.
teo64x Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Aledjo wannabe... ένας μας φτάνει πιστεύω... Aledjo: He has started to breed.
antonl Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα. Καλές γιορτές. Η τερματοφύλακας πού είναι;
aledjo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Aledjo wannabe... Aledjo: He has started to breed. λοιπον.πρωινο μαθημα περι γυναικων.θα σας το πω ποιητικα. οι γυναικες θελουν 3 πραγματα. ακινητο,αυτοκινητο,και καβλι ευκινητο. βαθμολογια περικαλω. μεχρι ενα σημειο καλα τα πας αλλα μετα το χαλας. 1. λες 3 πραγματα. συμφωνω 2. λες για ακινητο και αυτοκινητο που ειναι το ιδιο πραγμα αν το μεταφρασουμε σε λεφτα. αρα 2 δικα σου, 1 δικο μου. ακινητο + αυτοκινητο = λεφτα. 3. κ@βλ! σχεδον ολοι εχουμε. λεφτα ομως οχι. αρα καταληγουμε στο οτι θελουν 3 πραγματα τα οποια ειναι: 1. ΛΕΦΤΑ (ευρω, δολλαρια, χρυσο... δεν εχουν προβλημα) 2. προσωπικοτητα (δημοσιοτητα, "μουρη", τουπε...) 3. αντρα (ή κατι που να μοιαζει....)
soturin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 good morning darlings (aka spamming-chans ) καφεδάκι να ξυπνήσουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.