SCORPIO777 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 μεχρι ενα σημειο καλα τα πας αλλα μετα το χαλας. 1. λες 3 πραγματα. συμφωνω 2. λες για ακινητο και αυτοκινητο που ειναι το ιδιο πραγμα αν το μεταφρασουμε σε λεφτα. αρα 2 δικα σου, 1 δικο μου. ακινητο + αυτοκινητο = λεφτα. 3. κ@βλ! σχεδον ολοι εχουμε. λεφτα ομως οχι. αρα καταληγουμε στο οτι θελουν 3 πραγματα τα οποια ειναι: 1. ΛΕΦΤΑ (ευρω, δολλαρια, χρυσο... δεν εχουν προβλημα) 2. προσωπικοτητα (δημοσιοτητα, "μουρη", τουπε...) 3. αντρα (ή κατι που να μοιαζει....) συμφωνω εκτος το κ@βλ!.ολοι εχουμε αλλα πρεπει να ξερεις να το δουλευεις σωστα. α ναι.παντα παιζει ρολο και το μεγεθος,ασχετα που μερικοι που το εχουν μικρο λενε το αντιθετο για να παρηγοριουνται.
adi32 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα. Καλές γιορτές. Η τερματοφύλακας πού είναι; δεν εχουν ολα μεσα πανε
aledjo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 συμφωνω εκτος το κ@βλ!.ολοι εχουμε αλλα πρεπει να ξερεις να το δουλευεις σωστα.α ναι.παντα παιζει ρολο και το μεγεθος,ασχετα που μερικοι που το εχουν μικρο λενε το αντιθετο για να παρηγοριουνται. κολλας σε λεπτομεριες τωρα.... αν εχεις λεφτα, σε μαθενουν εκεινες να το δουλευεις σωστα ή στη χειροτερη περιπτωση πληρωνεις και σε μαθενουν αλλες.... ΛΕΦΤΑ κινητηριος δυναμη
antonl Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 δεν εχουν ολα μεσα πανε Να κάνουμε κανα σουτάκι τότε. Νύχτες (; Vatos!
SCORPIO777 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 κολλας σε λεπτομεριες τωρα.... αν εχεις λεφτα, σε μαθενουν εκεινες να το δουλευεις σωστα ή στη χειροτερη περιπτωση πληρωνεις και σε μαθενουν αλλες.... ΛΕΦΤΑ κινητηριος δυναμη ΛΕΦΤΑ=PORSHE=ΓΥΝΑΙΚΑ=SEX.
alexzzz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Θα κανονίσω φιλικό ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα με την Ένωση Γυμνών Αϊ Βασιλίτσιδων. 40.000 κόσμο θα έχει το γήπεδο -----Προστέθηκε 5/12/2008 στις 11 : 51 : 05----- ΛΕΦΤΑ=PORSHE=ΓΥΝΑΙΚΑ=SEX. Όταν=προσγειωθείς=ενημέρωσε=μας
thanocaster Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 ΛΕΦΤΑ=PORSHE=ΓΥΝΑΙΚΑ=SEX. Αντίστροφα: SEX = ΓΥΝΑΙΚΑ = -PORSCHE = -ΛΕΦΤΑ.
antonl Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Θα κανονίσω φιλικό ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα με την Ένωση Γυμνών Αϊ Βασιλίτσιδων. 40.000 κόσμο θα έχει το γήπεδο Ενημέρωσέ μας για ημερομηνία να κανονίσουμε ν ανέβουμε!
alexzzz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Ενημέρωσέ μας για ημερομηνία να κανονίσουμε ν ανέβουμε! Αν είναι να σκάσετε μύτη έτσι δεν λέω τίποτα. Θα μου τρομάξετε τον κόσμο
klainmaingr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Αγαπητό ρόζ τόπικ.. Πρίν κάποια χρόνια ένας καλός κύριος είχε την καλοσύνη να περάσει με κόκκινο και να μου καταστρέψει το αυτοκίνητο και την ψυχολογία (όχι εμένα). Ο τύπος ενώ στην αρχή ζητούσε συγγνώμη κτλ κατέληξε να μην παραδεχτεί στην κατάθεση οτι πέρασε με κόκκινο και τέλος πάντων σήμερα μετά απο αρκετά χρόνια κ λίγο πρίν τη δικάσιμο έστειλε και ένα εξώδικο με ένα εξωπραγματικό παραμυθάκι που με βγάζει υπαίτιο. Είχε χτυπήσει και άλλους οπότε έχω τουλάχιστον έναν μάρτυρα ακόμα ο οποίος ήταν σταματημένος στο αντίστοιχο απέναντι κόκκινο που έπρεπε να έχει σταματήσει και αυτός που με χτύπησε. Εγώ βγήκα με πράσινο κανονικά. Τέλος πάντων επειδή δεν βλέπω ιδιαίτερη λογική στις πράξεις του πιστέυω οτι αυτή είναι απέλπιδα προσπάθεια. Το θέμα είναι οτι επειδή μλκείες τέτοιου τύπου δεν σηκώνω, ήδη σκέφτομαι να στείλω αντίστοιχα εξώδικο κατηγορώντας τον για ψευδορκία, για σπίλωση κτλ.. και ότι μου πεί και ο δικηγόρος. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το οτι έστειλε αυτός πρώτα εξώδικο και μήπως δεν είναι δόκιμο να ανταπαντήσουμε άμεσα. Γενικά οποιαδήποτε συμβουλή απο τον φίλτατο paredwse και οποιονδήποτε γνώστη, θα ήταν ευπρόσδεκτη. Για το τί να ζητήσω για την περίπτωση αυτή, τι να αποφύγω κτλ.. Ήδη ασχολούνται δύο άτομα. Δεν πρόκειται να τον αφήσω έτσι με τίποτα. Τους ψεύτες τους σιχαίνομαι. Ευχαριστώ.
alexzzz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Το να τον δείρουμε και να τον πετάξουμε στο λιμάνι της Σαλονίκης το αποκλείουμε, έτσι;
teo64x Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Το να τον δείρουμε και να τον πετάξουμε στο λιμάνι της Σαλονίκης το αποκλείουμε, έτσι; Και μετά να του στείλουμε κι ένα εξώδικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.