antonl Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 klain καλά ξεμπερδέματα ωρέ. Εκνευρίζομαι και μόνο που διαβάζω το γεγονός, πόσο μάλλον να μ αφορούσε άμεσα. Πάντως άμα τον στείλουμε μέσα, τον περιμένουν γλέντια.
alexzzz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 πουστόπαιδα... το μέρος του άλλου θα πάρω. Γκαβούλιακα κλαϊν.... πέρασες με κόκκινο και ζητάς και τα ρέστα
washcloud Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 πουστόπαιδα... το μέρος του άλλου θα πάρω. Γκαβούλιακα κλαϊν.... πέρασες με κόκκινο και ζητάς και τα ρέστα fixed
alexzzz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 "Εγώ τον είδα κυρ δικαστά... κατακόκκινο το φανάρι. Αφήστε που νομίζω ότι ήταν και πιωμένος. Και στο φόρουμ συνέχεια με ένα ποτήρι στο χέρι γυρνάει"
klainmaingr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 ROFL!! Πάω να χτυπήσω καμια μπάλα να μου φύγουν τα νεύρα.
washcloud Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 "Εγώ τον είδα κυρ δικαστά... κατακόκκινο το φανάρι. Αφήστε που νομίζω ότι ήταν και πιωμένος. Και στο φόρουμ συνέχεια με ένα ποτήρι στο χέρι γυρνάει" ...μια εξέταση από οφθαλμίατρο και θα αποδείξουμε ότι το φανάρι δεν ήταν ήδη κάκκινο αλλά μάλλον ροζ (στο στυλ του "βαθύ πορτοκαλί")
alexzzz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 ...μια εξέταση από οφθαλμίατρο και θα αποδείξουμε ότι το φανάρι δεν ήταν ήδη κάκκινο αλλά μάλλον ροζ (στο στυλ του "βαθύ πορτοκαλί") bee-atch
antonl Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 "Εγώ τον είδα κυρ δικαστά... κατακόκκινο το φανάρι. Αφήστε που νομίζω ότι ήταν και πιωμένος. Και στο φόρουμ συνέχεια με ένα ποτήρι στο χέρι γυρνάει" Και νομίζεις πως θα σε πιστέψουν; ROFL!! Πάω να χτυπήσω καμια μπάλα να μου φύγουν τα νεύρα. Πάρε αυτήν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.