klainmaingr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Θεσσαλονίκη protip: Καφές απογευματάκι στο "Δωμάτιο με θέα" πάνω απο το Ολύμπιον με τραπεζάκι παράθυρο. Όλη η χριστουγεννιάτικη αριστοτέλους μπροστά σου με φόντο το ηλιοβασίλεμα/σκοτάδι. Epic moments. Αλλιώς στον "αέρα" για να δείς τον πιο ωραίο κόσμο της πόλης (γκουχ και μένα, γκουχ), Όμιλο για καφέ μπροστά στη θάλασσα ή Ικτίνου για "feels like home" μεσημεριανό καφέ Γιατί να δουλεύω αύριο πρωί πρωί... γιατί;;;;; Τον μύλο για κάποιο λόγο τον αντιπαθώ
ioanna_b Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 και εγώ αναρωτιέμαι..τι να φτάσει ένα σκ..μου λες.??? Θα τα δοκιμάσω κλαιν κ τον μύλο και θα σου πω εντυπώσεις..:pp
status Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Ρε Κλάϊν ωραία τα λες....εγώ έχω πεθυμήσει τον Άγιο Νικόλαο..έχει μια καφετέρια στο ύψωμα και έχεις θέα ΟΛΗ τη λίμνη..!
washcloud Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δεν πειράζει.. Πάλι καλά θα περάσουμε... Βέβαια θα είναι λίγο home>all αλλα τι να κάνεις.. Ότι πρέπει για χαλκιδική.. μπροστά στη θάλασσα με τζάκι.. epic.. Τι διάολο happy feeling είναι αυτό που έχω τελευταία ...γειά σου ρε κλάιν...
leftermann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Θεσσαλονίκη protip: Καφές απογευματάκι στο "Δωμάτιο με θέα" πάνω απο το Ολύμπιον με τραπεζάκι παράθυρο. Όλη η χριστουγεννιάτικη αριστοτέλους μπροστά σου με φόντο το ηλιοβασίλεμα/σκοτάδι. Epic moments... μόλις βρήκα τι θα κάνω αύριο το απόγευμα...
Chrisxxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 ¨οντως σημερα είχε σουπερ μερα... Ξυπνησα κατα τις 12, με νευρα, πηγα να φτιαξω καφε, ειδα οτι τελειωσε βγαινω να πάρω απο το SM με μπουφαν και ιστοριες, διαπιστωνω οτι εξω κανει πιο πολυ ζεστη απο το σπιτι παιρνω τηλ. ενα φιλο και παω για καφε Moυ εφτιαξε τη διαθεση ο καιρος!
ioanna_b Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 ¨οντως σημερα είχε σουπερ μερα... Ξυπνησα κατα τις 12, με νευρα, πηγα να φτιαξω καφε, ειδα οτι τελειωσε βγαινω να πάρω απο το SM με μπουφαν και ιστοριες, διαπιστωνω οτι εξω κανει πιο πολυ ζεστη απο το σπιτι παιρνω τηλ. ενα φιλο και παω για καφε Moυ εφτιαξε τη διαθεση ο καιρος! slaappp αίσθημα ζήλειας mode on
Chrisxxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Ναι δεν φτάνει που μου τελείωσε ο καφες , βαράς κιολας...
afentiko7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 αν και Αθηναία, την λατρευω αυτή τη πόλη Τι παραπάνω έχει? Θάλασσα έχουν και οι δύο, καυσαέρια και νέφος και οι δύο, κορναριτζήδες οδηγούς και οι δυο, σκατοκατασκεύες και οι δύο, μόνο μετρό δεν έχει. Πάντως μου φαίνεται περίεργο κάποιος να "αγαπάει" τόσο πολύ την πόλη του. Ασε τους επισκέπτες να πουν ποια είναι πιο ωραία. Και οι τουρίστες προτιμούν την Αθήνα. Αυτό λένε τα νούμερα. Οχι ότι η Αθήνα είναι καμιά σπουδαία πόλη. Γενικά, ισχύει ότι η καλύτερη ελληνική πόλη (Καστοριά) είναι χειρότερη από την χειρότερη ευρωπαική (Σκόπια ίσως?)
ioanna_b Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Ναι δεν φτάνει που μου τελείωσε ο καφες , βαράς κιολας... έζησες ένα δράμα.. και σ'άρεσε εε??λοολ
Lucifer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Ασε τους επισκέπτες να πουν ποια είναι πιο ωραία. Και οι τουρίστες προτιμούν την Αθήνα. Αυτό λένε τα νούμερα Ν Ο Μ Π Ε Λ
klainmaingr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 ...γειά σου ρε κλάιν... Αισιόδοξος, όχι ανεγκέφαλος. μόλις βρήκα τι θα κάνω αύριο το απόγευμα... You should. Το κακό είναι οτι λόγω περιορισμένου χώρου, δύσκολα βρίσκεις τραπέζι παράθυρο. Τι παραπάνω έχει? Θάλασσα έχουν και οι δύο, καυσαέρια και νέφος και οι δύο, κορναριτζήδες οδηγούς και οι δυο, σκατοκατασκεύες και οι δύο, μόνο μετρό δεν έχει. Πάντως μου φαίνεται περίεργο κάποιος να "αγαπάει" τόσο πολύ την πόλη του. Ασε τους επισκέπτες να πουν ποια είναι πιο ωραία. Και οι τουρίστες προτιμούν την Αθήνα. Αυτό λένε τα νούμερα. Οχι ότι η Αθήνα είναι καμιά σπουδαία πόλη. Γενικά, ισχύει ότι η καλύτερη ελληνική πόλη (Καστοριά) είναι χειρότερη από την χειρότερη ευρωπαική (Σκόπια ίσως?) Δεν μίλησε κανεις για "vs". Όλες οι πόλεις μια χαρά είναι.. αρκεί να ψάχνεις τα θετικά και όχι τα αρνητικά όπως κάνουν όλοι.. Εγώ πάντως την λατρεύω την πόλη μου. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μου αρέσουν και όλες οι υπόλοιπες Δεν είναι άσπρο μαύρο τα πράγματα.
poscaman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 προφανως ο omni ποσταρει απο καποιο nuclear bunker...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.