FarCry Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 προφανως ο omni ποσταρει απο καποιο nuclear bunker... nuclear silo reeeeeee
ioanna_b Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Τι παραπάνω έχει? Θάλασσα έχουν και οι δύο, καυσαέρια και νέφος και οι δύο, κορναριτζήδες οδηγούς και οι δυο, σκατοκατασκεύες και οι δύο, μόνο μετρό δεν έχει. Πάντως μου φαίνεται περίεργο κάποιος να "αγαπάει" τόσο πολύ την πόλη του. Ασε τους επισκέπτες να πουν ποια είναι πιο ωραία. Και οι τουρίστες προτιμούν την Αθήνα. Αυτό λένε τα νούμερα. Οχι ότι η Αθήνα είναι καμιά σπουδαία πόλη. Γενικά, ισχύει ότι η καλύτερη ελληνική πόλη (Καστοριά) είναι χειρότερη από την χειρότερη ευρωπαική (Σκόπια ίσως?) Σίγουρα τα έχει όλα αυτά και άλλα στραβά πχ μη εξέρευση παρκινγκ πχ.. Και ναι, υπάρχουν πολύ πιο ομορφότερες πόλεις -όχι μόνο για αποδράσεις αλλα και για να μείνεις - από τα 2 μεγάλα αστικά κέντρα..Αλλά τώρα μιλάγαμε για Θεσ και απλά εξέφρασα την προσωπική μου συμπάθεια/λατρεία..όπως και να έχει είναι πιο προσιτή και όμορφη από την Αθήνα.. μου έχουν κάνει μάγεια
klainmaingr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Όπελ με πόσο;;;;; Ναι! Το χουμε αυτό O omni δεν μπορεί να διαβάζει spoilers... nice.. Bot's weak spot located.
washcloud Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Αισιόδοξος, όχι ανεγκέφαλος. ...ξεκόλλα ρε, την αισιοδοξία σου "τόνισα", δεν κορόϊδεψα... (...και άντε μην ανεβάσω καμμιά πικ που να δείχνει την υπομονή σου να εξηγήσεις αυτό που είπες περί "πόλης" , και παρεξηγήσεις πάλι... )
washcloud Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Λογοτεχνίας;Ειρήνης; Φυσικής; Xημείας . *** ( ξέρω 'γω ρε Κλάιν ; Πολλή παρεξήγηση πέφτει τελευταίως εδανά... Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς ινσόμνιακς...)
klainmaingr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Βρήκες άνθρωπο να παρεξηγηθεί και συ himym time.
antonl Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Εσύ πάλι γιατί άλλαξες σκουφί; Σαν αποκριάτικο είναι αυτό το πράμα. Κράτα το γι αργότερα.
pappous_soulis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Εσύ πάλι γιατί άλλαξες σκουφί; Σαν αποκριάτικο είναι αυτό το πράμα. Κράτα το γι αργότερα. Indeed. Θυμίζει πρωινή στύση
ioanna_b Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 ναι βρε washbee σκούφος ψιλό άκυρος..με τον προηγούμενο ήσουν πιο ωραίος
klainmaingr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Indeed.Θυμίζει πρωινή στύση :lol::lol::lol::lol::lol:
washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 ...δεν έχει πέσει καθόλου έξω ο πληκτρολογιότατος. Μουσικώθηκε.
antonl Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Indeed.Θυμίζει πρωινή στύση fixed Κάτι μεταξύ πιπίλας και σομπρέρο βγήκε αλλά δε βρήκα κάτι άλλο στο μέγεθος αυτό (της μέλισσας εννοώ).
washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 ...saved for the carnival ...δε θα 'ρθεις ρε bine (ξες εσύ) επάνω ; Θα δεις πόσο θα δεις ! edit : Κάτι μεταξύ πιπίλας και σομπρέρο βγήκε αλλά δε βρήκα κάτι άλλο στο μέγεθος αυτό (της μέλισσας εννοώ). δια την παρούσαν , προτιμάω αυτή τη φάση :
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.