Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ν Ο Μ Π Ε Λ

γιατί πόσους τουρίστες βλέπεις στη Σαλονίκη και πόσους στην Αθήνα? Και τι να δει μωρέ ο τουρίστας στη Σαλονίκη. Τον Αγ. Δημήτριο ή τον λευκό τον πύργο? Μετά τπτ. 0. Αθήνα έχει ακρόπολη, πλάκα, θησείο, μουσεία για όλα τα γούστα, παλιά ανάκτορα, μοναστηράκι... Συγκρίνεται ο πεζόδρομος του Θησείου με την παραλιακή? Καταρχήν βρωμάει η θάλασσα τριγύρω στον λευκό. Μια παραλιακή βιτρίνα με καφετέριες είναι όλη η πόλη. Αν πας μέσα είναι copy paste η Αθήνα.

προφανως ο omni ποσταρει απο καποιο nuclear bunker...

Ναι μίλησε ο άλλος ο πατρινός με την πολιτιστική πρωτεύουσα. Εκεί και αν έχει τουριστες... .Εντάξει υπάρχουν κ χειρότερα πχ αγρίνιο

@κλαιν αν βγαζεις τα προς το ζην και ο βοτανικός μια χαρά είναι. Αν δεν τα βγάζεις και η Νέα Υόρκη κόλαση σου φαίνεται. Εγώ κυρίως την ομορφιά της πόλης τη στηρίζω σε 2 πράγματα. Στη ρυμοτομία και στα πάρκα. Που τόσο η Αθήνα όσο και η Σαλονίκη στο μεν πρώτο είναι ανεκδιηγητες (πρέπει να τουφεκίσουν αρχιτέκτονες για παραδειγματισμό) και στο 2ο απλά δεν έχουν.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Omni.

suicidesr0.jpg

Φτάνει.

Εσύ που διαφωνείς? Πιστεύεις πως υπάρχει έστω και μια πόλη που να φτάνει σε επίπεδο της ευρωπαικές? Καμία σε πληροφορώ. Ολες suck. Αλήθεια έχεις βγει ποτέ έξω από την Ελλάδα ή τουλάχιστον έχεις πάει Αθήνα, Σαλονίκη να δεις τι παίζει? Που να πας να μου πεις αν ποστάρεις συνέχεια στο ινσόμνια. εγώ τουλάχιστον στην ηλικία σου γύριζα την Ελλάδα όλη.

περιμένω φώτος που να αφορούν την τελευταία πρόταση μου

Δημοσ.
Εσύ που διαφωνείς? Πιστεύεις πως υπάρχει έστω και μια πόλη που να φτάνει σε επίπεδο της ευρωπαικές? Καμία σε πληροφορώ. Ολες suck. Αλήθεια έχεις βγει ποτέ έξω από την Ελλάδα ή τουλάχιστον έχεις πάει Αθήνα, Σαλονίκη να δεις τι παίζει? Που να πας να μου πεις αν ποστάρεις συνέχεια στο ινσόμνια. εγώ τουλάχιστον στην ηλικία σου γύριζα την Ελλάδα όλη.

Αν ήταν μετά να λέω αυτά που λες, είμαι πολύ ευτυχισμένος που δεν ακολούθησα τα βήματά σου.

Δημοσ.
Που να πας να μου πεις αν ποστάρεις συνέχεια στο ινσόμνια. εγώ τουλάχιστον στην ηλικία σου γύριζα την Ελλάδα όλη.

...και μετά ξεκουράστηκε...

Δημοσ.

o Παυλος (ενας ειναι ο Παυλος) ειχε πει οτι την πολη δεν την κανουν τα σπιτια και τα μαγαζια, την κανουν οι ανθρωποι.

και επειδη σχεδον ολοι οι ανθωρποι που μετρανε για μενα ειναι στην Αθηνα, για μενα ειναι η ωραιοτερη πολη του κοσμου.

κρεπα σαν της Ναυαρινου ομως δεν εχω βρει ακομα :-)

Δημοσ.

τεο, τότε δεν πήγαινα για τουρισμό πήγαινα για να δω φίλους κ φίλες που είχαν διασκορπιστεί όντας φοιτητές.

@chris τις προάλλες σκεφτόμουνα πως οι μόνες πόλεις (πρωτεύουσες νομών) που δεν έχω δει είναι οι Σέρρες και η Ξάνθη. Και να σκεφτείς ότι έχω φοιτητές φίλους σε Κομοτηνή κ Δράμα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Kάτσε να του σβήσουμε μερικά...

Παρακολουθήστε πώς, με 4 κινήσεις, τα 18.005 posts γίνονται 17,992 (till now, of course).

:lol:

Watch and learn, boys & girls. Watch and LEARN.

Το μεγαλύτερο κόλπο έγκειται αλλού: ψάξτε να δείτε και θα διαπιστώσετε ότι δεν του λείπει ούτε ένα post.

Oύτε ένα!

από αυτά που μπορείτε να δείτε

:lol:

HA ξανά 18k :-D (αλλά θα μειωθεί και πάλι :P )

μπα..."report"-αζ έκανε...
Άμα δεν έχεις κάνει ρουφιάνος, δεν ξέρεις τα κατατόπια...

ρε μην με δίνετε έτσι στεγνά :o

Δημοσ.

teo , think abt it a lil bit....and u will get it ;)

antonl has gotten it...:P

ΤhReSh , κάτσε να σε δώσουμε τώρα που μπορούμε , γιατί κοντεύεις ν' αγιάσεις

...και 'συ και τα πόδια σου:-)

και μετά θα μας την πέφτουν όλοι οι πιστοί...:-)

adorationofthreshrp8.jpg

Δημοσ.

...δεν ήταν edit , post merge ήταν...

(...και οφείλω να πω ότι υπερβάλλεις όπως πάντα...:-D)

(...διοτι ΠΟΙΟΣ μου 'μαθε paint.net ; Ε;Ε;Ε; )

(...καλά...άσε τις οδηγίες καλύτερα...:P...ποιός μου το υπέδειξε έστω...:-D)

(...τα tags όμως δεν τα είδες ! :P )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...