De@th L0rd Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Poscaman γιατί ο άνθρωπος που κάθετε μπροστά στο pc δεν έχει καπέλο αηβασίλη; Έστω σε μαύρο-σιέλ χρώμα..
De@th L0rd Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Έτσι για να μην μείνει παραπονεμένος! ή:
poscaman Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 χαχααχαχαχ τα σπασαν και οι 2 προτασεις.ισως κανω την αλλαγη αργοτερα που θα χω πιει. αλλιως απο αυριο..
pappous_soulis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Για δικό σου; Έχω πέσει σε στραβάδια που αν δεν δούνε πιστολίδι ή χαζοαμερικάνικο χιούμορ δεν γουστάρουν. θα παει η αδερφη μου σημερα με τις φιλες της να δεις το high school.θελεις να σε γνωρισω στις φιλες της;; Αμέ..... ε τι άλλο δλδ ? επιχειρηματικό μυαλό ο Βασίλης BTW την αδερφή γιατί την άφησες στην απ' έξω Χεμ χεμ
FarCry Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 θα σας κάνω μια σοβαρή ερώτηση είναι κανένας με Ote και σέρνεται μόνο στο insomnia ? ή να τους πάρω την να αρχίσω τα γ@μωσταυρίδια ? ωραία πάω να ξεκινήσω πόλεμο εγώ σέρνομαι μόνο εδώ :S Ote Conn-X ωραία μέρα ξεκίνησα Τι να πω ρε παίδες εδώ μόνο μα μόνο το insomnia μου σέρνεται :S Η ερευνητική ομάδα που έδειξε με προηγούμενες μελέτες της ότι η παχυσαρκία και το κάπνισμα εξαπλώνονται σε κοινωνικά δίκτυα διαπιστώνει τώρα ότι και η ευτυχία είναι μεταδοτική: όσο περισσότερους ευτυχισμένους ανθρώπους γνωρίζει κανείς, τόσο πιθανότερο είναι να νιώθει και ο ίδιος ευτυχής. Το φαινόμενο δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι οι ευτυχισμένοι άνθρωποι προτιμούν να σχετίζονται με άλλους ευτυχισμένους ανθρώπους, διευκρινίζει ο Νικόλας Χριστάκης, καθηγητής Ιατρικής Κοινωνιολογίας στο Χάρβαρντ και επικεφαλής της μελέτης. Η πραγματικότητα είναι ότι μπορεί κανείς να αυξήσει την ικανοποίησή του από τη ζωή συνάπτοντας δεσμούς με ευτυχισμένα άτομα, τονίζει. «Κάθε επιπλέον ευτυχισμένο πρόσωπο σε κάνει ευτυχέστερο» δηλώνει ο Χριστάκης στο Reuters. Θέλοντας να τονίσει τη σημασία του κοινωνικού περίγυρου στα επίπεδα ευτυχίας, ο Δρ Χριστάκης συνδέει τη νέα μελέτη με έρευνα του 1984, η οποία έδειχνε ότι το να κερδίσει κανείς 5.000 δολάρια αυξάνει τις πιθανότητές του να γίνει ευτυχέστερος κατά μόλις 2%. Από αυτή την άποψη, «ένας ευτυχισμένος φίλος αξίζει 20.000 δολάρια» συμπεραίνει. http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=964924&lngDtrID=252
teo64x Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Μπράβο ρε συ Far Cry. Δικαίωσες τον τίτλο του thread.
pappous_soulis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Από αυτή την άποψη, «ένας ευτυχισμένος φίλος αξίζει 20.000 δολάρια» συμπεραίνει. Γι'αυτό στην Ελλάδα πουλάμε έτσι στεγνά τους φίλους μας..
red7genius Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Ωρέ κάνε ένα resize στις φωτογραφίες Δεν τις θέλουμε για πανό! 8Mpixels η μηχανή ε; :p αμα αφησεις να φορτωσει η σελιδα μικραινουν 8.1για την ακριβεια:lol:
censOred Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 credits to washcloud for my new super duper avatar/ ακουω σχόλια
leftermann Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Να'μαι κι εγώ γιορτινός. Αφού φάγαμε όλο το απόγευμα στολίζοντας το έλατο με τον μπόμπιρα, και το σπίτι γενικότερα, υπό τους ήχους των Ζουζουνιών στο "χριστούγεννα ήρθαν πάλι", και αφού παίξαμε καμιά ωρίτσα με το τρενάκι μας (μου αρέσουν τα τρενάκια), είπα να αλλάξω προς το χριστουγεννιάτικο και το αβατάρι μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.