Vatos_locos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 καλά δείτε το ss καλά να απαντήσεις σε ένα σε δύο σε τρία pm αλλά εδώ μιλάμε η κατάσταση ξεφεύγειιιιιιιιι αφού αν με πληρώνανε 50 cents για κάθε απάντηση θα είχα χτίσει βίλα στην Εκάλη χαλαρά BTW washcloud δεν έχει έρθει o φάκελος ακόμα :/
antonl Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Vatos_locos οι καρδούλες είναι σήμα κατατεθέν γνωστού χρήστη πάντως -----Προστέθηκε 8/12/2008 στις 02 : 22 : 37----- Επειδή έχει κολλήσει το μυαλό μου (συν ότι είμαι άσχετος), πώς διάλο λέγονται οι συσκευές που συνδέονται με TV έχουν σκληρό δίσκο και αναπαράγουν ταινίες; Βασικά δεν μπορώ να βρω σε ποια κατηγορία μπορεί να υπάρχουν πχ στο Πλαίσιο (αν φυσικά έχει κάτι τέτοιο). Αχμ μόλις είδα το thread για Popcorn κάπου δω μέσα.
antonl Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δε νομίζω. Δε μ ενδιαφέρει να παίρνει δισκάκια ούτε να γράφει απ την tv. Αν αυτά τα κάνει "υποχρεωτικά", οκ, δεν έχω πρόβλημα. Σκληρό δίσκο θέλω να χει.
alexzzz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπερίζω το φόρουμ μετά από πολύ ήμερη απουσία. Για κάποιο λόγο δεν έχω ιντερνετ στο σπίτι. ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ;;;;;;;;;;;; ΠΩΣ ΤΗΝ ΒΓΑΖΑΜΕ;;;;;;;; Στα καθέκαστα τώρα... το Σαββάτο το πρωί ήμανε στην πόλη σου κλαϊν και το βράδυ στο χωριό σου Wash... μπουζουκερί ρόδων και έτσι. Αν δεν έχεις πάει φέτος να πας. Δεν έχει σημασία τι μουσική ακούς... έχεις μια τραγουδίστρια που με κάνει να σκέφτομαι να πάρω διαρκείας. Αν θέλεις κανονίζουμε το Σαββάτο να πάμε. Ή και σήμερα.... και αύριο...
klainmaingr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μπα για το χωριό λέει. (ξάνθη). Καλώστονα τον πέρδικο. Είχαμε στο offtopic ένα πολύ ήσυχο τριήμερο..
antonl Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Α λέω κι εγώ... Μόνο στο Offtopic γιατί μερικά topics πιο κάτω γίνεται σφαγή βλέπω. Συγνώμη για το μονότονο post μου... Note to myself: Να μην ξαναδιαβάσω το thread για τον 1Xχρονο γιατί εκνευρίζομαι άδικα.
alexzzz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Για ετούτο λες; Μπα για το χωριό λέει. (ξάνθη). Δίκιο έχει το παϊκάρι από πάνω... εις την Ξάνθη. Καλώστονα τον πέρδικο. Είχαμε στο offtopic ένα πολύ ήσυχο τριήμερο.. Διάβασα τις 30 τελέ σελίδες... ηρεμία όντως
Freakster Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Την τετάρτη διάβασα για απεργία στο άλλο thread; Έχετε ακούσει τίποτα;
antonl Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 ΦΑΚ. Πάλι απεργία; Αν μάθεις κάτι ενημέρωσέ μας plz
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Την τετάρτη διάβασα για απεργία στο άλλο thread; Έχετε ακούσει τίποτα; ναι πανελλαδική νομίζω...
Freakster Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=964764&lngDtrID=244 Κάτι βρήκα, ίσως εννοούν αυτό. Σωστός, thx Thresh.
alexzzz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Αληθεύει ότι ξεκινάμε εξαγωγή επαναστατών σε ξένες χώρες; Έχουμε μεγάλη παραγωγή λέει....
Vatos_locos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Vatos_locos οι καρδούλες είναι σήμα κατατεθέν γνωστού χρήστη πάντως i know αλλά σαν καλώς γιατρός προστατεύω το ανώνυμο των ασθενών μου :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.