Vatos_locos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 περιμέναμε εσένα βρε εγώ αναπολώ τι ωραία που ήμασταν χωρίς τα pm
alexzzz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 εγώ αναπολώ τι ωραία που ήμασταν χωρίς τα pm έχεις pm -------
klainmaingr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Kωλόπαιδα παιδί μου. Αύριο ήθελα να πάω για ψώνια γμ την τρέλα :| Άσε που μας έκοψαν και την χριστουγεννιάτικη φόρα.. φφφφ
alexzzz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Kωλόπαιδα παιδί μου. Αύριο ήθελα να πάω για ψώνια γμ την τρέλα :|Άσε που μας έκοψαν και την χριστουγεννιάτικη φόρα.. φφφφ Αύριο έχω ρεπό φίλε μου!!! Burning live μέχρι αργά σήμερα και αύριο κρεπάλιασμα!!! Το βράδυ δε θα πάω να δω τον Στόκα live
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Kωλόπαιδα παιδί μου. Αύριο ήθελα να πάω για ψώνια γμ την τρέλα :|Άσε που μας έκοψαν και την χριστουγεννιάτικη φόρα.. φφφφ oh the fucking bastards
klainmaingr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Βρήκανε και αυτοί φάση να τα σπάσουνε. Χάθηκε να είναι ξερω γω τέλη Ιανουαρίου που δεν έχει και τίποτα της προκοπής εκείνη την περίοδο; Και γω λέω να λιώσω για τα καλά σήμερα μιας και αύριο δουλεύω απόγευμα. Μπύρες περιμένω να μου φέρουνε μόνο γιατι δεν με βλέπω καλά. Η άλλη ιδέα είναι να υπάρξει βόλτα προς το κέντρο (10 λεπτά περπάτημα) να βγάλω καμια φωτό να έχω να θυμάμαι. Ναι το συνηθίζουμε αυτό... weird guys alexzzz ποιά μεριά της πόλης μας είχε την τιμή να σε φιλοξενήσει; μήπως γι αυτό άρχισαν οι εξεγέρσεις;
alexzzz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 alexzzz ποιά μεριά της πόλης μας είχε την τιμή να σε φιλοξενήσει; μήπως γι αυτό άρχισαν οι εξεγέρσεις; Στο Cosmos πήγα... με έτρωγαν κάτι ευρώ. Τζάμπα με κατηγορείς.
klainmaingr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δίπλα στη δουλειάμ ήσουν πανάθεμα σε. Ελπίζω να μην είσαι γκαντέμης και πάνε και προς τα κει
alexzzz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δίπλα στη δουλειάμ ήσουν πανάθεμα σε. Ελπίζω να μην είσαι γκαντέμης και πάνε και προς τα κει Και έψαχνα παρέα για καφέ ρε γαμώτο...
klainmaingr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Τι να σε κάνω. Απο νωρίς τα λένε αυτά Τελικά να πάει κανείς απο περιέργεια ή να μην πάει;
alexzzz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Τι να σε κάνω. Απο νωρίς τα λένε αυτά Δεν το ήξερα ρε. Γενικά όλο το Σαβ/κο ήταν επεισοδιακό. PS: η Μάγια η μέλισσα που χάθηκε;
klainmaingr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Ράμπο και ράμπο... Μιά χαρά είναι ο ράμπο.. Τι τους φταίει ΚΑΙ ο ράμπο και τον συγκρίνουν με τον brain dead τύπο Είπαμε αλλα μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.