teo64x Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 σημερα εχει τον λακη τον γλυκουλη? χτες χασαμε τις σειρες γαμω Χάσαμε και το LAPD. Αλλά καταλαβαίνω, θα ήταν μεγάλη καφρίλα να το βάλουνε.
washcloud Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Εσύ μην μιλάς... σχολίασα ότι ήρθα στα μέρη σου και με έγραψες ...δηλαδή ΕΠΡΕΠΕ να σε μπινελικώσω που δεν είπες τπτ ότι θα 'ρχοσουνα ε ...και δεν πήρε και το μάτι μου κάνενα "όχημα" για να σε ανθιστώ...
evabb Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 ...δηλαδή ΕΠΡΕΠΕ να σε μπινελικώσω που δεν είπες τπτ ότι θα 'ρχοσουνα ε ...και δεν πήρε και το μάτι μου κάνενα "όχημα" για να σε ανθιστώ... δεν φανηκε η ροζ λαιλαπα;;;:lol:
teo64x Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Αυτά είναι. Ένας νέος κύκλος ροζ αίματος ξεκινά!
washcloud Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 δεν φανηκε η ροζ λαιλαπα;;;:lol: τσου...ινκόγκνιτος πρέπει να έσκασε...
alexzzz Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 ...δηλαδή ΕΠΡΕΠΕ να σε μπινελικώσω που δεν είπες τπτ ότι θα 'ρχοσουνα ε ...και δεν πήρε και το μάτι μου κάνενα "όχημα" για να σε ανθιστώ... Αφού το έγραψα ρε ότι έσκασα εκτάκτως. Ήπια ένα πότο στο μπαράκι δίπλα στο Κυβερνείο και μετά ρόδων. Πας σε τέτοια μέρη εσύ;
washcloud Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 μπα τις μπουζουκερί τις αποφεύγω όπως ο Lucifer το λι-ban-ι ... Αλλά για την παρτάρα σας θα κάναμε εξαίρεση μουσιέ... Με παρέα μεγάλη ήσανε ; Για με τη γαρήσ ;
alexzzz Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 μπα τις μπουζουκερί τις αποφεύγω όπως ο Lucifer το λι-ban-ι ... Αλλά για την παρτάρα σας θα κάναμε εξαίρεση μουσιέ... Με παρέα μεγάλη ήσανε ; Για με τη γαρήσ ; Λίγοι ήμασταν. Γιόρταζε ο κολλητός για... η γαρήμ κε ήταν μαζί. Και αν είναι να ξαναπάμε, πάλι δεν θα την πάρω μαζί. Θα ρουζ το σαγόνις... κάτι τσιτσία... κάτι φουσία... βαϊ, βαϊ, βαϊ....
Filos19 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν παιδιά, τι ώρα ξεκινάει αύριο η πορεία? (στην Αθήνα)
Material_Defender_1032 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 σημερα εχει τον λακη τον γλυκουλη? χτες χασαμε τις σειρες γαμω άσε, τελείωσε και το Boston Legal
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 άσε, τελείωσε και το Boston Legal ούτε full season γμτ η 5η... DENNY CRANE GOD DAMN IT!!!
washcloud Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Λίγοι ήμασταν. Γιόρταζε ο κολλητός για... η γαρήμ κε ήταν μαζί. Και αν είναι να ξαναπάμε, πάλι δεν θα την πάρω μαζί. Θα ρουζ το σαγόνις... κάτι τσιτσία... κάτι φουσία... βαϊ, βαϊ, βαϊ.... ..ε αφού τσιτσιαζόσουν και φουσιαζόσουν...να την έφερνες και να την γύρναγα εγώ ! Κρίμας που την άφηκες μόνη ...νταξ' δε χρειάζεται να μ' ευχαριστήσεις...αλλίμονο...γι' αυτό είναι οι φίλοι....ε μα τί...
Vatos_locos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 τι λαμόγια που είναι η deliverάδες τελικά 3.80 μου λέει 10.80 του δίνω και μου λέει καληνύχτα και φεύγει έλα πίσω ρεεεεε
alexzzz Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 ..ε αφού τσιτσιαζόσουν και φουσιαζόσουν...να την έφερνες και να την γύρναγα εγώ ! Κρίμας που την άφηκες μόνη ...νταξ' δε χρειάζεται να μ' ευχαριστήσεις...αλλίμονο...γι' αυτό είναι οι φίλοι....ε μα τί... Χαλί γίνεσαι να σε πατήσουν ρε παιδί... σπανίζουν άνθρωποι σαν και σένα.
pappous_soulis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 τι λαμόγια που είναι η deliverάδες τελικά 3.80 μου λέει 10.80 του δίνω και μου λέει καληνύχτα και φεύγει έλα πίσω ρεεεεε αχαχχααχαχαχ καλό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.