Vatos_locos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 πάλι καλά που γύρισε πίσω με τις φωνές αλλιώς θα είχαμε και άλλο θέμα στις ειδήσεις
teo64x Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 τι λαμόγια που είναι η deliverάδες τελικά 3.80 μου λέει 10.80 του δίνω και μου λέει καληνύχτα και φεύγει έλα πίσω ρεεεεε OMG pwned
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 lol, αυτά είναι... τι δικαιολογία είπε μετά? αυτό είναι το ζουμί της υπόθεσης πιστεύω...
Vatos_locos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 ε κλασικά οτι δεν είδε καλά και το πέρασε για 5ευρω και του λέω με έχεις για άτομο που θα σου άφηνα 2 € μπουρμπουάρ ? ( ω ναι μας έχει φάει η κρίση ) σκάλωσε μου δίνει τα ρέστα και έφυγε και έκαναν και μια μέρα να τα φέρουνε κιόλας πάω να ανοίξω thread : κάκιστη εξυπηρέτηση από "το Χάνι"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 ROFL κακία το last line το πέρασε για 5 euro...και τα 80 extra λεπτά τι τα πέρασε? αέρα? όσο και κακός να φανώ πάρε τηλέφωνο στο μαγαζί και ανάφερε το...
pappous_soulis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Περί πιτόγυρου η συζήτηση? Σημασία έχει να μετράει (απο γεύση) το σκουπίδι,όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα!
Vatos_locos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Βασίλη κοίτα να δεις αν είναι να πληρώσεις 2 "πιτόγυρους" 10€ και σκατά να έχει μέσα καλή θα είναι η γεύση Χάρη τώρα σώθηκες σιγά μην ασχοληθώ πιτσιρικάς ήταν και αυτός μπορεί να είχε έρθει φουριόζος από κέντρο με την προοπτική πάμε να τα γ@μήσουμε όλα καρφομένη στο μυαλό ακόμα
Filos19 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν παιδιά, τι ώρα ξεκινάει αύριο η πορεία? (στην Αθήνα) Άστο το βρήκα, γύρω στις 11 είναι
washcloud Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 τι λαμόγια που είναι η deliverάδες τελικά 3.80 μου λέει 10.80 του δίνω και μου λέει καληνύχτα και φεύγει έλα πίσω ρεεεεε πάλι καλά που γύρισε πίσω με τις φωνές αλλιώς θα είχαμε και άλλο θέμα στις ειδήσεις ε κλασικά οτι δεν είδε καλά και το πέρασε για 5ευρω και του λέω με έχεις για άτομο που θα σου άφηνα 2 € μπουρμπουάρ ? ( ω ναι μας έχει φάει η κρίση ) σκάλωσε μου δίνει τα ρέστα και έφυγε και έκαναν και μια μέρα να τα φέρουνε κιόλας πάω να ανοίξω thread : κάκιστη εξυπηρέτηση από "το Χάνι" no commends (καλά, μόνο αυτό : Vatos φορ όσκαρ...να 'σαι καλά ρε αδερφέ...ΚΑΘΕ πρόταση ήταν απόλαυση...)
pappous_soulis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Ρε συ washy,πολυβόλο κρατάει η μάγια η μέλισσα?
liopyr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Άστο το βρήκα, γύρω στις 11 είναι Nα το μεταφέρεις στους επαγγελματίες, ξέρεις εσύ.
Filos19 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Nα το μεταφέρεις στους επαγγελματίες, ξέρεις εσύ. θα τους το μεταφέρω μην ανησυχείς.
Vatos_locos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 μετά από ιδέες του washy σας παραθέτω το σενάριο της ταινίας που σκέφτομαι να γυρίσω η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται !!! να σας περιγράψω τη μέρα μου σήμερα ; 6:30 ο Παναγιώτης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ο λόγος ; γιατί άλλο ; γιατί κοιμάται 7:00 ο Παναγιώτης κατεβάζει καντήλια γιατί ο ένας από τους 4 συναδέλφους του τον πήρε τηλ να του πει οτι ένας άλλος συνάδελφος άργησε να πάει να τον αλλάξει βάρδια WTF 7:30 με 9:00 ο Παναγιώτης πίνει καφέ και καταριέται τον συνάδελφο με κοσμικά επίθετα 9:10 ο Παναγιώτης είναι στην ACS για να στείλει τις μνήμες στον Ζάχο παραδόξως όλα πάνε καλά 9:30 ο Παναγιώτης φτάνει σπίτι και συναντάει έναν γείτονα που του λέει οτι το δίκτυο στην πολυκατοικία δεν παίζει αρχίζουν πάλι τα καντήλια 9:45 ο Παναγιώτης είναι στο e-shop για να αγοράσει ένα crimping πενσάκι αξίας 5 € γιατί δεν βρίσκει το δικό του μαζί με κάτι μούφες rj45 για να επιδιορθώσει τα καλώδια σαν καλός μπακάλης που είναι, συνολικό κόστος 6-7€ 10:00 ο Παναγιώτης πάει στο ταμείο να πληρώσει και ρωτάει τι χρωστάει, η ταμίας του απαντάει με το μηδαμινό ποσό των 206,τρέχα ευρό, από μέσα αρχίζουν τα καντήλια πάλι 10:20 αφού λύθηκε το θέμα των εργαλείων/υλικών ανακαλύπτει οτι πάλι δεν έχει βενζίνη στο donalt του αφού πάει στο βενζινάδικο συναντάει έναν τύπο και τον παροτρύνει να του γεμίσει το παπάκι με βενζίνη, συνολικό κόστος 1.7€, δίνει ένα κέρμα των 2 € στον τύπο και τσιμπάει χωρίς δεύτερη σκέψη το 1.5€ που το έδωσε για ρέστα 10:45 ο Παναγιώτης είναι σπίτι και αντί να πίνει καφέ φτιάχνει καλώδια με την παρέα των καντηλιών που τον συντροφεύουν όλη μέρα 11:00 με 22:00 ο Παναγιώτης έφαγε συνάντησε φίλους γυναίκα παιδιά μπλα μπλα 22:45 ο Παναγιώτης φτάνει στο μαγαζί με την σκέψη οτι θα αράξει όλο το βράδυ να τελειώσει την βάρδια του και να πάει για ύπνο 23:20 ο Παναγιώτης πεινάει lol 00:30 ο delivery boy καταφθάνει στο μαγαζί με 2 σουβλάκια συνολικού κόστους 3.80€ δίνει ο Παναγιώτης 10.80 λεπτά και ο delivery boy απαντάει ευχαριστώ καληνύχτα και φεύγει κοντοστέκεται ο Παναγιώτης και φωνάζει έλα πίσω ρεεεεε, αφού γυρνάει πίσω για το δικό του καλό ο delivery boy του λέει ο Παναγιώτης για το θέμα της χρηματικής διαφοράς και κλασικά ο delivery boy λέει οτι δεν είδε καλά και το πέρασε για 5ευρω και του λέει ο Παναγιώτης "με έχεις για άτομο που θα σου άφηνα 2 € μπουρμπουάρ ?" ( ω ναι μας έχει φάει η κρίση ) σκάλωσε ο delivery boy του δίνει τα ρέστα και έφυγε και έκαναν και μια μέρα να τα φέρουνε κιόλας πάω να ανοίξω thread : κάκιστη εξυπηρέτηση από "το Χάνι" 02:30 αφού ο Παναγιώτης έφαγε τα σουβλάκια του και έχει αράξει κάθετε και γράφει αυτές τις μπούρδες γιατί απλά δεν έχει τι να κάνει
Freakster Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Γύρω στις 11, η μέρα του παναγιώτη πήρε άσχημη τροπή.
Vatos_locos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 lol εκείνο ήταν το πιο ήσυχο κομμάτι της μπορώ να πω αν σκεφτείς οτι έχω ακόμα 6 ώρες να τελειώσει η "μέρα" μου γιατί ο ένας συνάδερφος με ενημέρωσε οτι θα αργήσει 1.5ώρες λόγο απεργίας ηλεκτρικού/μετρό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.