Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στο site του Αγίου Ανδρέα χιονίζει και το έστρωσε κιόλας...

(μπείτε ρε να ανεβάσουμε την επισκεψιμότητα!!!!)

Δημοσ.
Το χει στρώσει για τα καλά ρε συ. Πρέπει να φράκαρε η πόρτα γιατί δε μπορώ να μπω!

Σοβαρά το λες;

Δημοσ.
...εγώ πάντως μόλις μπήκα...και...ΤΙ άθλιο σάιτ ειν' αυτό ;!

...ούτε μια ροζ πινελιά....

Όχι δα... δες το tab της α2 κατηγορίας

Δημοσ.
Σοβαρά το λες;

Μ έχεις γι τύπο που λέει ό,τι να ναι; <κίτρινο αγριεμένο ανθρωπάκι>

Εμφανίζεται το menu, το background (μαυρο+χιονισμένο γρασίδι) και μετά φορτώνει για πάντα. Αλλά μην αγχώνεσαι, ίσως να τον μπαίρνει ο proxy μας. Αν κι έχω ξαναμπεί από τη δουλειά στο site (έχεις τουλάχιστον άλλα 3 visits από μένα, θα ζητήσω ποσοστά).

Δημοσ.
Μ έχεις γι τύπο που λέει ό,τι να ναι; <κίτρινο αγριεμένο ανθρωπάκι>

Εμφανίζεται το menu, το background (μαυρο+χιονισμένο γρασίδι) και μετά φορτώνει για πάντα. Αλλά μην αγχώνεσαι, ίσως να τον μπαίρνει ο proxy μας. Αν κι έχω ξαναμπεί από τη δουλειά στο site (έχεις τουλάχιστον άλλα 3 visits από μένα, θα ζητήσω ποσοστά).

ε άμα είναι για 3 hit να γράψω άρθρο! Ευχαριστήριο! Να μπαίνετε κάθε μέρα ρε... 1 κλικ θέλω όχι πολλά- πολλά. Να βοηθάτε τον συνάνθρωπο (εμένα λέω ρε).

Κατά τα άλλα ... είσαι ο πρώτος που δεν μπορεί να μπει.

Δημοσ.

antonl, ξες τί ;

...στου άλεξ την υπογραφή, κάτω από εκείνο το αιωρούμενο ανθρωπάκι, έχει κάτι μπαλλάκια, που ΚΑΙ 'κεινα σα να φαίνονται γυμνά χωρίς σκούφους...

...πώς το βλέπς...το 'χεις;;

Δημοσ.

Εντάξει, υπάρχουν και χειρότερα. Αντί για μια βραδιά με τον πρωθυπ*beep* θα μπορούσες να πεις μια βραδιά με τον πρωθυπ*beep*.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...