alexzzz Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Στο site του Αγίου Ανδρέα χιονίζει και το έστρωσε κιόλας... (μπείτε ρε να ανεβάσουμε την επισκεψιμότητα!!!!)
antonl Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Το χει στρώσει για τα καλά ρε συ. Πρέπει να φράκαρε η πόρτα γιατί δε μπορώ να μπω!
alexzzz Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Το χει στρώσει για τα καλά ρε συ. Πρέπει να φράκαρε η πόρτα γιατί δε μπορώ να μπω! Σοβαρά το λες;
washcloud Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 ...εγώ πάντως μόλις μπήκα...και...ΤΙ άθλιο σάιτ ειν' αυτό ;! ...ούτε μια ροζ πινελιά....
alexzzz Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 ...εγώ πάντως μόλις μπήκα...και...ΤΙ άθλιο σάιτ ειν' αυτό ;!...ούτε μια ροζ πινελιά.... Όχι δα... δες το tab της α2 κατηγορίας
antonl Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Σοβαρά το λες; Μ έχεις γι τύπο που λέει ό,τι να ναι; <κίτρινο αγριεμένο ανθρωπάκι> Εμφανίζεται το menu, το background (μαυρο+χιονισμένο γρασίδι) και μετά φορτώνει για πάντα. Αλλά μην αγχώνεσαι, ίσως να τον μπαίρνει ο proxy μας. Αν κι έχω ξαναμπεί από τη δουλειά στο site (έχεις τουλάχιστον άλλα 3 visits από μένα, θα ζητήσω ποσοστά).
alexzzz Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μ έχεις γι τύπο που λέει ό,τι να ναι; <κίτρινο αγριεμένο ανθρωπάκι> Εμφανίζεται το menu, το background (μαυρο+χιονισμένο γρασίδι) και μετά φορτώνει για πάντα. Αλλά μην αγχώνεσαι, ίσως να τον μπαίρνει ο proxy μας. Αν κι έχω ξαναμπεί από τη δουλειά στο site (έχεις τουλάχιστον άλλα 3 visits από μένα, θα ζητήσω ποσοστά). ε άμα είναι για 3 hit να γράψω άρθρο! Ευχαριστήριο! Να μπαίνετε κάθε μέρα ρε... 1 κλικ θέλω όχι πολλά- πολλά. Να βοηθάτε τον συνάνθρωπο (εμένα λέω ρε). Κατά τα άλλα ... είσαι ο πρώτος που δεν μπορεί να μπει.
antonl Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Τελικά ρούφηξα λίγο την κοιλιά μου και μπόρεσα να μπω. Άτιμη μπύρα.
washcloud Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 antonl, ξες τί ; ...στου άλεξ την υπογραφή, κάτω από εκείνο το αιωρούμενο ανθρωπάκι, έχει κάτι μπαλλάκια, που ΚΑΙ 'κεινα σα να φαίνονται γυμνά χωρίς σκούφους... ...πώς το βλέπς...το 'χεις;;
antonl Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Και μετά τι; Κινέζικο βασανιστήριο; Φάλαγγα; Μαστίγιο; S/M; Super Market εννοώ. Μισώ τα ψώνια.
washcloud Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 μια βραδυά με τον πρωθυπ*beeep* να σου εξηγεί γιατί δεν έχει η κυβερ*beep* να κάνει τίποτα με το Βατοπ*beep*
antonl Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Εντάξει, υπάρχουν και χειρότερα. Αντί για μια βραδιά με τον πρωθυπ*beep* θα μπορούσες να πεις μια βραδιά με τον πρωθυπ*beep*.
antonl Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 ΑΜΑΝ! ΠΟΤΣ γένεν αυτό είναι! Μάθε ελληνικά με τη σωστή προφορά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.