washcloud Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 ..το ξέρω..αλλά μ' αρέσει να το τονίζεις κάθε φορά..
Chrisxxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Alexzzz τί να ψηφίσω; Μου αρέσει ο νέος τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος;;;
alexzzz Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Alexzzz τί να ψηφίσω; Μου αρέσει ο νέος τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος;;; Από 1 όμιλο των χ ομάδων έκαναν 2 ομίλους των χ/2 ομάδων. Από τους 2 ομίλους οι 3 πρώτες ομάδες δημιουργούν εκ νέου όμιλο για να βγουν οι 2 πρώτες που θα ανέβουν κατηγορία. Έτσι γλιτώνουμε από εγκαταλείψεις ομάδων που παραδοσιακά στα μέσα τις χρονιάς μας την έκαναν από το πρωτάθλημα. Το κακό είναι ότι οι ομάδες που δεν προκρίνονται μπορούν ΑΝ θέλουν να λάβουν προαιρετικά μέρος σε ένα κάτι σαν πρωτάθλημα που κέρδος δεν θα έχουν. Τα συμπεράσματα δικά σου.... εγώ πάντως ψήφισα "Ναι, αλλά θέλει βελτίωση " Μπαίνει και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας στην σελίδα και τα βλέπει... πρέπει να πιέσω καταστάσεις.
alexzzz Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 3 ψήφοι Εύγε! Και στο μέλλον θα καθιερώσω δώρο για όσους ψηφίζουν.
Chrisxxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Όχι ρε μια φορα ψηφισα 3 ψηφους είδα στο σύνολο. Πρέπει να βρούμε αυτον που μας κάνει αντιπολιτευση και δεν ξερει οτι αλλαξε ο τροπος διεξαγωγης του πρωταθλήματος. Αν ειναι για δωράκι ρίχνω καμια 10ρια.
alexzzz Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Πρέπει να βρούμε αυτον που μας κάνει αντιπολιτευση και δεν ξερει οτι αλλαξε ο τροπος διεξαγωγης του πρωταθλήματος. Θα ψάξω ip-ες.... θα των βρω
FarCry Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Πού κολλάει τούτο ωρέ FarCry; είναι καλύτερο από το να του δώσουμε το oscar. may the christ always be with you (και η αξια του είναι ανεκτίμητη) The earliest extant record of a canonical New Testament texthttp://en.wikipedia.org/wiki/Rylands_Library_Papyrus_P52 έχω πάει και το έχω δει από κοντά. απίστευτο!
antonl Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 ΟΚ δεν υπήρχε περίπτωση να πιάσω τον συλλογισμό σου ούτε μεθαύριο
alexzzz Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Γυρεύοντας πας μου φαίνεται... Mea culpa... δεν είναι να παίζουν με αυτά.
antonl Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 ΑΚΥΡΟ!!!!!!!!!!!! Ο alexzzz ζήτησε προτάσεις για δώρο στον εαυτό του. Πριν το edit. Μην καταπιέζεσαι. Αυθορμητισμός ftw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.