alexzzz Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 η κοπελια Τώρα που το γκούγκλαρα βλέπω γίνεται χαμός....
antonl Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Photoshop, μικρή έπαιξε στον εξορκιστή ή απλά έχουν κουραστεί τα μάτια μου όλη μέρα μπροστά στο pc; edit: Αν ισχύουν τα παρακάτω (κλασικό spam email), θα κλειστώ σε καραντίνα. Γεγονότα που δεν χρειάζεται να τα πάρετε και τοις μετρητοίς... Σε μια ώρα κολύμβησης σε δημόσια πισίνα έχετε πιει 1/12 του λίτρου ούρα. Στη διάρκεια μιας μέσης εργάσιμης μέρας το χέρι σας έρχεται σε επαφή με 15 περίπου πέη. (Πιάνοντας χερούλια κτλ) Γευματίζοντας ένα έτος σε ταχυφαγεία (Fast Food) καταπίνετε περίπου 15 τρίχες αχαμνών. Σε ένα έτος καταπίνετε τουλάχιστον 14 έντομα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Ετησίως κάνετε χειραψίες με 11 περίπου γυναίκες που έχουν αυνανιστεί χωρίς να έχουν πλύνει τα χέρια τους. Ετησίως έρχεστε σε επαφή με παλάμες 6 περίπου ανδρών που δεν έπλυναν τα χέρια τους μετά τον αυνανισμό. Ημερησίως εισπνέετε περίπου 1 λίτρο ανθρωπίνων αερίων.
washcloud Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 αυτο με το Τοmorrow δεν καταλαβα Αύριο 7:10πμ (μάλλον πρώτη πρωινή) (τσιμπάς)(πτήση) Delta # (Airlines)(# = #πτήσης-σβυσμένος)(κι επιστρέφεις σπίτι) Χρησιμοποιείς την πιστωτική μου για ταξί (από το αεροδρόμιο, καρφί σπίτι) Μπαμπάδες. Λίγα λόγια. Και καλά. ****************************************************
status Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 λολλλλλλλλλλλλλλλ ο πίνκι με τον πόντιο ήταν όλα τα €€€€€ μιλάμε!!
parsifal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Πίνκυ Ποντικίδης...γνωστός και ως «Ροζίκας»...
alexzzz Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Ζωγράφισες.... (hint: Magic wand tool- κλικ σε κάποιο κίτρινο από το περίγραμμα- select similar- delete... για να φύγουν τα κίτρινα)
poscaman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 το delta δεν ηξερα..εβλεπα το trailer του terminator και πηγε το μυαλο μου σε κατι στρατιωτικο ευχαριστω
alexzzz Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 το delta δεν ηξερα..εβλεπα το trailer του terminator και πηγε το μυαλο μου σε κατι στρατιωτικο ευχαριστω alpha- bravo- delta και έτσι...
evabb Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 ευχαριστω τον washy για την λεπτομερη αναλυση του ανεκδοτου... ηταν πολυ χρησιμη
antonl Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 alpha- bravo- delta και έτσι... Πήδηξες το(ν) Τσάρλι.
antonl Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Γι αυτό χαίρεται; Κανείς μ ανοιχτό το photoshop;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.