Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μην ψαχνεις πολυ.χτυπα μια d50 η μια d70s και καθαρισες

Ρεεεε!!! Μιλάς με ντιπ για ντιπ άσχετο. Τι ράτσα είναι αυτές; Τι ώρες κάνουν; Τι θα φάμε το μεσημέρι; Ένα λινκ...

Δημοσ.

Να'σαι καλά παιδί από την Πάτρα... δηλαδή με κάνα 500 κάνω αξιοπρεπές click machine, ε;

(αναστενάζει η τραπεζικήν λογαρίαν πάλι... εξεσκήστειν στα έξοδα)

• Moderators
Δημοσ.
Παιδια ξερει κανεις που χαθηκε το "χαπι"?

...κι έλεγα και 'γω θα ρωτήσω κάτι βδομάδες τώρα κι όλο το ξέχναγα....Μπράβο ρε Τζώρτζ...

Καμμιά ιδέα κανείς για την χάπι ρε παίδες ;

Από Αύγουστο τπτ.....(...)

Up up uppp!

Δημοσ.
Τι έπαθες ρε freakster; Μια με τα κόμιξ και τα gadget και τώρα με τα μπισκότα... ξάπλωσε και μίλα μας για τα παιδικά σου χρόνια.

Ήταν βαρετά. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Εδώ το σάββατο, είχα βάλει υπενθύμιση μη ξεχάσω να δω τον παρλιαρό.

Πόσα λεφτά είναι νορμάλ και πόσα too much για μια καλή dlsr φωτογραφική;

Κανείς που να το κατέχει γιατί εγώ είμαι παρά πολύ πριν μπορεί κάποιος να με χαρακτηρίσει noob.

Απο 350 για μια παλιά πλην τίμια φωτογραφική όπως η d40 nikon, 400 για αυτή που πήρα εγώ η οποία έχει το πιο compact μέγεθος ever η olympus e420 μέχρι ∞

να υπολογίσεις και το κόστος κάρτας μνήμης, θήκης, τρίποδου..

Δημοσ.
Ήταν βαρετά. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Εδώ το σάββατο, είχα βάλει υπενθύμιση μη ξεχάσω να δω τον παρλιαρό.

Από Δευτέρα έχω άδεια... ελπίζω να κάνω και εγώ τα ίδια.

Απο 350 για μια παλιά πλην τίμια φωτογραφική όπως η d40 nikon, 400 για αυτή που πήρα εγώ η οποία έχει το πιο compact μέγεθος ever η olympus e420 μέχρι ∞

να υπολογίσεις και το κόστος κάρτας μνήμης, θήκης, τρίποδου..

Τρίποδο;;; Λες;

Πρέπει να κάνω την έρευνα μου! Το Aperture στο Macbook κάθεται.

Δημοσ.

guys μια ερωτηση

εχω εναν εξωτερικο σε fat32 και θελω να τον κανω NTFS. εχει μεσα δεδομενα. θα χαθουν αν το κανω κατευθειαν? ή δεν υπαρχει προβλημα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...