parsifal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Γειά σας.. Αυτό μόνο; Τσάμπα το nickname μωρέ!
Commentator Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 είχα καιρό να γράψω και είπα να πω ένα γειά στο off
Garnele Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μόλις γύρισα από την ειρηνική κατά τ' άλλα πορεία στην Κομοτηνή. Ήμασταν εγκλωβισμένοι στο πανεπιστήμιο από χρυσαυγήτες, ασφαλίτες, καταστηματάρχες στους οποίους μας είχαν προβοκάρει με προσωπικά μηνύματα για πιθανά (α μπάχαλα στα μαγαζιά τους οι ίδιοι οι ασφαλίτες (αυτό είναι εντελώς επιβεβαιωμένο), που μας απειλούσαν σε προσωπικό επίπεδο για τις ζωές μας επιδεικνύοντας λοστούς και βαριοπούλες, τραβώντας παράλληλα φωτογραφίες για φακέλωμα και για να μπορούν με όλη την άνεση να σου πουν "εδώ σε έχουμε παλιομπιπ/δεν θα πας στο σπίτι σου σήμερα". Μάλιστα όταν φυγαδεύτηκε με λεωφορεία το μπλοκ της Ξάνθης, βρήκαν ευκαιρία και άρχισαν να πηδάνε τα κάγκελα "παρακρατικοί" και ασφαλίτες με αποτέλεσμα να ταμπουρωθούν οι φοιτητές -φοβούμενοι πλέον για τη ζωή τους- στο αμφιθέατρο. Βασιστήκαμε στο ότι "θα βαρεθούνε και θα φύγουνε" για να βγούμε εκτός του (μη χέσω) ασύλου και να γυρίσουμε στα σπίτια μας, ρίχνοντας καμιά κλεφτή ματιά πίσω μας μήπως μας ακολουθεί κανείς. Βλέπω τώρα ότι πέρα από το ίντι και τον κούλογλου δεν έχει γραφτεί κάτι και (θεωρώ ότι) θα έπρεπε να το μάθει λίγος κόσμος παραπάνω. Επίσης (θεωρώ ότι) μας παραπέμπει σε άλλες εποχές το παραπάνω ε. Αυτά έτσι για το στόρυ. Συνεχίστε.
washcloud Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 μιλάς να υποθέσω για οργανωμένη πορεία φοιτητών ;
washcloud Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 ...ακριβώς επειδή δεν είμαι, και ειλικρινά δεν παρακολουθώ καν τί γίνεται έξω απ' την πόρτα μου, γι' αυτό ρώτησα. Για να μην κάνω υποθέσεις.
Toufas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 roast belly of pork, baked potato mash, "pink sauce" mmmmmmmm
Garnele Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Ναι, μιλάω για οργανωμένη πορεία φοιτητών. Την πανθρακική πορεία φοιτητών συγκεκριμένα.
status Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Βασικά είμαι ο μόνος ή είμαστε πολλοί που πιστεύουμε ότι οι αναρχηκοί είναι εξίσου κομπλεξαρισμένοι όσο οι ασφαλίτες κλπ... Όπως οι ακροδεξιοί μισούν τους μαύρους επειδή την έχουν μεγαλύτεροι από αυτούς κάτι τέτοιο πρέπει να πιστεύει ο ένας για τον άλλο..:Ρ
washcloud Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 ...μάλιστα..."ωραία" πράγματα τότε... Τελικά, έγινε πορεία ; Ή απλά "καταφέρατε" να μην έχετε περαιτέρω έκτροπα με τους κάφρους π' ανέφερες ; (αν σου φαίνονται ηλίθιες οι απορίες μου, προσπέρνα, πάντως δεν έχω την παραμικρή διάθεση για "ενημέρωση"...Ούτε από κλασσικά ΜΜΕ, ούτε γουεμπικώς... Αν θες κάνε εσύ για λίγο την...ανταποκρίτρια...) πάντως status, γι' αυτό ρώτησα αν επρόκειτο για ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ, ΠΡΟ-ΑΝΑΓΚΕΛΘΕΙΣΑ, πορεία ΦΟΙΤΗΤΩΝ...γιατί αν μιλάμε για κανένα συνονθύλευμα του ό,τι να 'ναι - όχι ότι την έχω κόψει την garnele για τέτοια φάση - τότε πάει στο διάλο...Αλλά να μιλάμε γι' αυτό που επιβεβαίωσε...χοντραίνει ακόμα περισσότερο το πράγμα... Συνεχίζω αδαής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.