Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Κάποιος spawn. edit: ΦΑΚ. Τσάμπα έψαχνα να το βρω. Ούτε ένα μπράβο δε θ ακούσω. όχι μόνο δεν θα ακούσεις μπράβο αλλά θα φας και διόρθωση είναι ο main character των comics όχι απλά κάποιος spawn Επειδή έχουν αυξηθεί τα κρούσματα IBT (In before Thresh) και επειδή βαριέμαι και πονάει και το κεφάλι μου, είπα να κάνω κάτι να περάσει η ώρα... feel free to use it: LEGEN... (wait for it) ...DARY!
Toufas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Ρίγανη και θυμάρι φρέσκο έχω αρκετό απο εκδρομές γονέων Ποιός τρέχει για γλυκιά πάπρικα ρε γμτ. Έχω μόνο μια θεοπικρη. ψαξε για la chinata (κοκκινο κουτι) και φρεσκο λεω το πρασινο http://giniann.files.wordpress.com/2007/06/thyme.jpg
antonl Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 όχι μόνο δεν θα ακούσεις μπράβο αλλά θα φας και διόρθωση είναι ο main character των comics όχι απλά κάποιος spawn [...] Έχω καταλάβει πως είναι χαρακτήρας από comic (ιδέα δεν έχω από ποιο), το "κάποιος" δήλωνε υποτίμηση όχι άγνοια
Freakster Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 ψαξε για la chinata (κοκκινο κουτι)και φρεσκο λεω το πρασινο http://giniann.files.wordpress.com/2007/06/thyme.jpg Τόσο φρέσκο όχι δεν έχω, όσο είχα το αποξήρανα Chinata, done και πάλι ευχαριστώ. Μια, έτσι, μίνι ερώτηση, πως πήρες τον τίτλο του σεφ; Σπουδές στο εξωτερικό ή εδώ ελλάδα πρώτα; Μαγειρική και ζαχαροπλαστική είναι η μεγάλη μου αγάπη/ (χόμπυ μόνο ρε γμτ) οπότε ρωτώ από ενδιαφέρον
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Έχω καταλάβει πως είναι χαρακτήρας από comic (ιδέα δεν έχω από ποιο), το "κάποιος" δήλωνε υποτίμηση όχι άγνοια από το ομώνυμο comic, Spawn
Toufas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Τόσο φρέσκο όχι δεν έχω, όσο είχα το αποξήρανα Chinata, done και πάλι ευχαριστώ. Μια, έτσι, μίνι ερώτηση, πως πήρες τον τίτλο του σεφ; Σπουδές στο εξωτερικό ή εδώ ελλάδα πρώτα; Μαγειρική και ζαχαροπλαστική είναι η μεγάλη μου αγάπη/ (χόμπυ μόνο ρε γμτ) οπότε ρωτώ από ενδιαφέρον έχω κάνει 1 χρόνο management εστιατόρια/bar και παράλληλα έκανα και πρακτική σε μια κουζίνα για να αποκτήσω εμπειρία, 6 μήνες μετά άρχισα να δουλεύω επίσης παράλληλα σε ένα ιταλικό (όλα αυτά πέρσι) μαγείρευα καλά, αλλα όσο και να φανεί περίεργο, το να πιάσεις δουλειά σε εστιατόριο δεν σημαίνει ότι ξέρεις να μαγειρεύεις.
firewalker Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Να τι πραγματικά συνέβη στο φεγγάρι...
alexzzz Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Να τι πραγματικά συνέβη στο φεγγάρι... Ψέμματα μην λες... αφού ήσουν από μια γωνιά και έβλεπες...
antonl Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Ψέμματα μην λες... αφού ήσουν από μια γωνιά και έβλεπες... Να μαζευόμαστε σιγά σιγά...
alexzzz Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Να μαζευόμαστε σιγά σιγά... Τις οικογενειακές φωτό της βγάζει ο Κλαϊν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Να τι πραγματικά συνέβη στο φεγγάρι... pure ownage...
klainmaingr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Τις οικογενειακές φωτό της βγάζει ο Κλαϊν Άσε τη σελήνη. Τώρα έπεσε δουλειά στον Άρη
alexzzz Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Άσε τη σελήνη. Τώρα έπεσε δουλειά στον Άρη Τι να την αφήσω ρε... αφού όλοι εκεί είναι μαζεμένοι...
klainmaingr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μλκ σήμερα ξεπερνάς σε βαρεμάρα και εμένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.