alexzzz Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 ΜΙΣΩ ΤΑ ΛΑΠΤΟΠ :cry::cry::cry: Γιατί παιδί μου;
evabb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Γιατί παιδί μου; γτ ειναι γτπκ γτ ειναι η τεταρτη φορα που μου πεθαινει και τωρα δεν κανει ουτε καν ριστορ:cry: γτ οι κανονικοι υπολογιστες δεν κανουν ποτε τετοιες μαλακιεςςςςςςςςςςςςςς παντα τα μισουσα και ειχε δικιο και να που επιβεβαιωνομαι και αλλαξε την παραθεση μου εχω ορθογραφικο:cry::cry:
soturin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 ευα you failed ο άλεχζζζ μισή τα κινητά, όχι όλα, μερικά, ξέρεις
alexzzz Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 mmm this still feels good... Αν μελετούσες όλο αυτό το χρόνο που ψάχνεις για ροζ εικόνες θα είχες πάρει master
evabb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 δεν το κακομεταχειριζομουνα..... ολες οι usb των λαπτοπ ειναι για τον πουτσο.... παντα απο αυτες την παθαινει την ζημια.... ξερω τι λεω. την ωρα που εκανε επανεκινηση αποσυνδεσα την καμερα και να τωρα.... θε΄λω να το σπασω το γαμιδι -----Προστέθηκε 14/12/2008 στις 12 : 56 : 40----- mmm this still feels good... ειναι πολυ ομορφα παντως.... εμενα μ αρεσουν.... σορρυ αλλα ειμαι κοριτσακι
alexzzz Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 δεν το κακομεταχειριζομουνα..... ολες οι usb των λαπτοπ ειναι για τον πουτσο.... παντα απο αυτες την παθαινει την ζημια.... ξερω τι λεω. την ωρα που εκανε επανεκινηση αποσυνδεσα την καμερα και να τωρα.... θε΄λω να το σπασω το γαμιδι -----Προστέθηκε 14/12/2008 στις 12 : 56 : 40----- ειναι πολυ ομορφα παντως.... εμενα μ αρεσουν.... σορρυ αλλα ειμαι κοριτσακι Οργή... πολύ οργή στο πόστ σου. Που είναι και η ρουφίανα η μέλισσα να σου κάνει κάνα μασάζ...
evabb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Οργή... πολύ οργή στο πόστ σου. Που είναι και η ρουφίανα η μέλισσα να σου κάνει κάνα μασάζ... μου εστελνε κατι πμ.... μολις του ειπα οτι δεν μπορω να κανω καν ριστορ εξαφανιστηκεεεεεε:cry::cry:
alexzzz Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 μου εστελνε κατι πμ.... μολις του ειπα οτι δεν μπορω να κανω καν ριστορ εξαφανιστηκεεεεεε:cry::cry: Πρέπει να βρεις έναν άντρα που να μπορείς να βασιστείς πάνω του... έναν άντρα στήριγμα... έναν άντρα βράχο... έναν άντρα αποκούμπι... ορίστε λοιπόν.... ο Σοτουρίν!
evabb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Πρέπει να βρεις έναν άντρα που να μπορείς να βασιστείς πάνω του... έναν άντρα στήριγμα... έναν άντρα βράχο... έναν άντρα αποκούμπι... ορίστε λοιπόν.... ο Σοτουρίν! ρε θες να πεθανωωωωω;;;; εχω στειλει στον δικο μου sms εδω και μιαμιση ωρα και ακομα δεν μου εχει απαντησει:cry::cry::cry:
alexzzz Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 ρε θες να πεθανωωωωω;;;; εχω στειλει στον δικο μου sms εδω και μιαμιση ωρα και ακομα δεν μου εχει απαντησει:cry::cry::cry: Άντρες... πεταμένα λεφτά...
Toufas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 ρε θες να πεθανωωωωω;;;; εχω στειλει στον δικο μου sms εδω και μιαμιση ωρα και ακομα δεν μου εχει απαντησει:cry::cry::cry: δεν ειχα καρτα ρε μωρο!
washcloud Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 ολες οι usb των λαπτοπ ειναι για τον πουτσο .... παντα απο αυτες την παθαινει την ζημια.... ξερω τι λεω. την ωρα που εκανε επανεκινηση αποσυνδεσα την καμερα και να τωρα.... θε΄λω να το σπασω το γαμιδι ειναι πολυ ομορφα παντως.... εμενα μ αρεσουν.... σορρυ αλλα ειμαι κοριτσακι :fear: ...ΕΙΝΑΙ σοβαρή η κατάσταση.... /me psaxnei diavathrio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.