evabb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 δεν ειχα καρτα ρε μωρο! μακαρι να ειναι αυτο τουφα γτ αν ειναι με γκομενα δεν θα το αντεξω @ washy τι ενοεις
soturin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Πρέπει να βρεις έναν άντρα που να μπορείς να βασιστείς πάνω του... έναν άντρα στήριγμα... έναν άντρα βράχο... έναν άντρα αποκούμπι... ορίστε λοιπόν.... ο Σοτουρίν! its σοτούριν και [jason]τι είναι αποκούμπι;[/jason] και δεν μπορώ να ασχοληθώ με laptop, ignorance:-)
alexzzz Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 μακαρι να ειναι αυτο τουφα γτ αν ειναι με γκομενα δεν θα το αντεξω Σε μια νύχτα να χάσεις λάπτοπ, γκόμενο και εραστή;;; Πόσα να αντέξεις και εσύ;;; -----Προστέθηκε 14/12/2008 στις 01 : 18 : 15----- its σοτούριν και [jason]τι είναι αποκούμπι;[/jason] και δεν μπορώ να ασχοληθώ με laptop, ignorance:-) Σότόύρίν... τα έβαλα όλα για να είμαι σίγουρος
soturin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 μακαρι να ειναι αυτο τουφα γτ αν ειναι με γκομενα δεν θα το αντεξω @ washy τι ενοεις που να είναι με γκόμενα και να σου χαλάνε το λαπτοπ!! εννοεί ότι έρχεται εκεί για να βοηθήσει, τι ιππότης, εάν η ιστορία σας γίνει ταινία θα κλάψω
evabb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 που να είναι με γκόμενα και να σου χαλάνε το λαπτοπ!! εννοεί ότι έρχεται εκεί για να βοηθήσει, τι ιππότης, εάν η ιστορία σας γίνει ταινία θα κλάψω σοτουριν εχουμε κλαψει στην ιδια ταινια στο ιδιο ακριβως σημειο πανε δες..... που ειναι ο γαλαζιος πριγκιπας που μονο που κοιταει το λαπτοπ αυτο απο μονο του παιρνει μπρος σβηνει τις μπλε οθονες κτλ:rolleyes:
alexzzz Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 σοτουριν ... μπλα μπλα μπλα αυτή ούτε έναν τόνο δεν έβαλε αλλά ... γαργάρα... δεν μιλάς.
soturin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 σοτουριν εχουμε κλαψει στην ιδια ταινια στο ιδιο ακριβως σημειο πανε δες..... owww:-) που ειναι ο γαλαζιος πριγκιπας που μονο που κοιταει το λαπτοπ αυτο απο μονο του παιρνει μπρος σβηνει τις μπλε οθονες κτλ:rolleyes: αυτός δεν ξέρει καν τι είναι μπλε οθόνες, θα σε βολέψει, αυτός όμως έχει την καψούρα -----Προστέθηκε 14/12/2008 στις 01 : 28 : 38----- αυτή ούτε έναν τόνο δεν έβαλε αλλά ... γαργάρα... δεν μιλάς. και σ' άλλες λέξεις δεν έβαλε, εσύ όμως επιμένεις να με προφέρεις γαλλιστί
washcloud Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 soturin, εγώ προτείνω με την άδειά σου από 'δω και πέρα να σε λέμε "ΜΗΤΣΟ" , για να λήξει το θέμα...
alexzzz Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 και σ' άλλες λέξεις δεν έβαλε, εσύ όμως επιμένεις να με προφέρεις γαλλιστί Έχεις την φινέτσα του Σαρκοζί, γι'αυτό... λοιπόν παίδες... Αλέκος over and out. Αύριο έχουμε πρωινό ξύπνημα καθώς παίζει η ομάδα (άλλο ένα κλαρίνο... ) και ξύπνησα και νωρίς σήμερα.
washcloud Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 αχχχχχ τί καλύτερο από Κυριακάτικο ξύπνημα με σεκς.... Άντε, τυχερέ, καλόν ύπνο
evabb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 αχχχχχ τί καλύτερο από Κυριακάτικο ξύπνημα με σεκς....Άντε, τυχερέ, καλόν ύπνο :cry::cry: παιζε με τον πονο μου εσυ..... ελπιζω την τριτη να ειναι ετσι το ξυπνημα μου αλλιως......
soturin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Έχεις την φινέτσα του Σαρκοζί, γι'αυτό... μάλιστα γι αυτό μετα την φινετσάτη μου ιστορία, σου ρθε το γαλλικό
evabb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 οσο για τα λινουξ με βλεπω να πηγαινω κατα κειιιιιιιι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.