alexzzz Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μόλις ολοκλήρωσα την πολύ αναλυτική μου περιγραφή για την σημερινή σεξουαλική εμπειρία του Αγίου Ανδρέα. Wash εσύ που αναρωτιώσουν μπες και δες... οι υπόλοιποι απλά μπείτε να ανεβάσουμε επισκεψιμότητα.
evabb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μόλις ολοκλήρωσα την πολύ αναλυτική μου περιγραφή για την σημερινή σεξουαλική εμπειρία του Αγίου Ανδρέα. Wash εσύ που αναρωτιώσουν μπες και δες... οι υπόλοιποι απλά μπείτε να ανεβάσουμε επισκεψιμότητα. που;;;;;;;
firewalker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Έχει κάνει κανείς συλλογή με τα χριστουγεννιάτικα άβαταρζ; Εγώ. Όχι όλα όμως.
alexzzz Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 που;;;;;;; τέρεν την υπογραφή μου (http://www.agios-andreas.gr)
teo64x Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Ορίστε, δεύτερη ψήφος. Υπάρχει κι άλλος που δεν ήξερε ότι άλλαξε ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Είμαι πολλοί τελικά. Oh wait...
alexzzz Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Ορίστε, δεύτερη ψήφος. Υπάρχει κι άλλος που δεν ήξερε ότι άλλαξε ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Είμαι πολλοί τελικά. Oh wait... Ρε ποιος το χέζει το πρωτάθλημα... τσούζει ο culo μας σήμερα
evabb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 τέρεν την υπογραφή μου (http://www.agios-andreas.gr) αι στα διαλα ρε
firewalker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Παίκτες του ΑΜΣ ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα επαναστατήστε τώρα! Τώρα είναι είναι η ευκαιρία. Εξοπλιστείτε με καδρόνια molotov και άλλα αξεσουάρ και διώξτε τον τύραννο alexzzz. Για μέγιστο αποτέλεσμα στον επόμενο αγώνα να φορέσετε ροζ μπλουζάκια!
washcloud Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 ...φακ. 1-8 ;;; Πλάκα με κάνεις ροζούλη ;;; *btw, αυτός νομίζω ότι είναι ο ΜΟΝΟΣ "ασφαλής" δρόμος για συλλογή x-mas avatars...εκτός κι αν μιλάμε για ποστάροντες στο offtopic. Διότι έχει πάρει το μάτι μου μέλη που "χριστουγεννέψανε", ενώ δεν ξεμυτίζουν ποτέ από το hardware/software section.... Τώρα θα μου πεις, που να πάρει κανείς σερί όλες τις σελίδες με τα μέλη ε. ...Αν "σπάσουμε" κάποιοι σε ομάδες τη λίστα μελών...γίνεται, χωρίς ν' απαυτωθούν ψυχές και καρποί. Το συζητάμε αν θέλετε.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Διότι έχει πάρει το μάτι μου μέλη που "χριστουγεννέψανε", ενώ δεν ξεμυτίζουν ποτέ από το hardware/software section.... Ουστ ρε Εγω τουλαχιστον επιτελω κοινωνικο εργο εδω περα
washcloud Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 ...see what i mean ? ...George, εσύ ΠΑΛΙ καλά, που και που οφτοπικάρεις...ΥΠΑΡΧΟΥΝ και χειρότερα
alexzzz Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 αι στα διαλα ρε Μετά το σεξ είμαι ευαίσθητος... μην μου μιλάς άσχημα. Παίκτες του ΑΜΣ ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα επαναστατήστε τώρα! Τώρα είναι είναι η ευκαιρία. Εξοπλιστείτε με καδρόνια molotov και άλλα αξεσουάρ και διώξτε τον τύραννο alexzzz. Για μέγιστο αποτέλεσμα στον επόμενο αγώνα να φορέσετε ροζ μπλουζάκια! Διώξτε με... διώξτε με να ησυχάσω. Από το μεσημέρι δεν σηκώνω το τηλ... ντρέπομαι με τα μαλακισμένα που έχουμ για παίκτες. ...φακ.1-8 ;;; Πλάκα με κάνεις ροζούλη ;;; Δυστυχώς όχι...
washcloud Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 ...ρε συ, ΟΧΤΩ γκολ...ΔΕΝ μπαίνουν εύκολα...σχεδόν ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ θέλει....(να τα φας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.