evabb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μετά το σεξ είμαι ευαίσθητος... μην μου μιλάς άσχημα. δεν εκανε καλη δουλεια τοτε η κυρια:lol: θα επρεπε να ησουν ξερος στον υπνο
alexzzz Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 ...ρε συ, ΟΧΤΩ γκολ...ΔΕΝ μπαίνουν εύκολα...σχεδόν ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ θέλει....(να τα φας) Υπάρχει ένας άγραφος νόμος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που λέει ότι αν δεις ότι η άλλη ομάδα παραπαίει (ή παρα... πέοι) σταματάς στα 5 το πολύ 6 γκολ... και αυτό γιατί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μετά το 5-6 γκολ είσαι έτοιμος να την κάνεις από το γήπεδο και να μην ξαναπατήσεις για μήνες (και για να το κάνουν αυτό και οι αντίπαλοι σου σε περίπτωση που βρεθείς στην ίδια θέση). Όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν το τήρησαν οι αντίπαλοι μας σήμερα και επίσης δεν είναι το δύσκολο να φας 8 γκολ, ειδικά όταν το τέρμα σου δίνει πάσα στον πιτσιρικά (άμπαλο) αμυντικό σου και αυτός αντί να την πάρει, κάνει βήματα μακριά της φωνάζοντας "ΟΧΙ...ΟΧΙ.... ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ" -----Προστέθηκε 14/12/2008 στις 09 : 35 : 15----- δεν εκανε καλη δουλεια τοτε η κυρια:lol: θα επρεπε να ησουν ξερος στον υπνο ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ!!! για την μπάλα μιλάω
washcloud Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 ειδικά όταν το τέρμα σου δίνει πάσα στον πιτσιρικά (άμπαλο) αμυντικό σου και αυτός αντί να την πάρει, κάνει βήματα μακριά της φωνάζοντας "ΟΧΙ...ΟΧΙ.... ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ" :lol: ...τί τραβάς και 'συ...... *evaboubouki , πρόσεχε τί του λες, γιατί αυτό που τράβηξε σήμερα είναι χειρότερο κι από κέρατο, ο αλεξάκος μας.... (Γεωργίου σπίκιν)
parsifal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 ...ειδικά όταν το τέρμα σου δίνει πάσα στον πιτσιρικά (άμπαλο) αμυντικό σου και αυτός αντί να την πάρει, κάνει βήματα μακριά της φωνάζοντας "ΟΧΙ...ΟΧΙ.... ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ" LOL! Έλεος ρε συ! ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ!!! για την μπάλα μιλάω Όντως. evabb, έλεος2...
evabb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 δεν το καταλαβα οτι μιλαγατε για ποδοσφαιρικο γαμισι λολ
teo64x Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν το τήρησαν οι αντίπαλοι μας σήμερα και επίσης δεν είναι το δύσκολο να φας 8 γκολ, ειδικά όταν το τέρμα σου δίνει πάσα στον πιτσιρικά (άμπαλο) αμυντικό σου και αυτός αντί να την πάρει, κάνει βήματα μακριά της φωνάζοντας "ΟΧΙ...ΟΧΙ.... ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ"
teo64x Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Όχι ρε washy... Αυτό είναι too much μετά από 8 γκολ. Θα τον ξεκάνεις.
parsifal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 δεν το καταλαβα οτι μιλαγατε για ποδοσφαιρικο γαμισι λολ Έχεις βαλθεί αυτές τις μέρες να αποδείξεις ότι μπορείς να είσαι πιο βορβορόστομη (άντε, βορβοροδάκτυλη) κι από νταλικιέρη, ε; λολ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 φροντιδαααα MANOWAR!!!! oh wait...
evabb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Έχεις βαλθεί αυτές τις μέρες να αποδείξεις ότι μπορείς να είσαι πιο βορβορόστομη (άντε, βορβοροδάκτυλη) κι από νταλικιέρη, ε; λολ :lol: εεε οντως ειμαι σορρυ ξεχαστηκα οτι δεν κανει εδω μεσα.... θα το κοψω το υποσχομαι
teo64x Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 ευα τελικα τι εγινε με τον λεγαμενο? Hint to evabb: Άλλος ένας που δεν ξεχνάει.
alexzzz Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Γελάτε... αλλά πρέπει να ανοίξω τόπικ με τα κορυφαία που έχουμε δει στους αγωνιστικούς χώρους. Από τα καλύτερα ήταν όταν βγήκα εκτός περιοχής σε αντεπίθεση και πήδηξα μπροστά στον επιθετικό. Εκείνος βλέποντας ότι έρχομαι σουτάρει δυνατά και η μπάλα με χτυπάει στα... ναι... εκεί... εκεί που καταλαβαίνεται. Κόβω λοιπόν την μπάλα η οποίο μετά βγαίνει και έξω αλλά εγώ από τον πόνο, κλαίω εκτός περιοχής. Εδώ ξεκινάει το πρόβλημα καθώς δεν ήταν Ο διαιτητής αλλά Η διαιτητής... έρχεται από πάνω μου και με ρωτάει "που χτύπησες;". Εγώ εκτός τον πόνο δεν ξέρω τι να της πω κιόλας. "που; δείξε μου!" λέει... δεν μιλάω, συνεχίζω να σέρνομαι μόνος μου. Επειδή όμως είμαι τερματοφύλακας δεν μπορεί να ξεκινήσει το παιχνίδι αν δεν σηκωθώ ή γίνει αλλαγή. Οπότε έρχεται η κυρία και αφού καταλαβαίνει πιο είναι το πρόβλημα μου λέει "έλα... πήδα στις φτέρνες"... μιλάμε για σόου, όχι αστεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.