Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ευα τελικα τι εγινε με τον λεγαμενο?

εστειλε απαντηση 3,30 το πρωι.... φυσικα κοιμομουν και απαντησα οταν ξυπνησα, εχουμε πει οτι θα βρεθουμε αυριο και μου εχει πει και να ισιωσο και το μαλλι και βαριεμαι.... εγω φταιω που του εδειξα τις φοτος μου

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
απο το net τον γνωρεψες η απλα ειδε φωτος με ισιο?

ουχι βρε απο νετ.... καλα το πως τον γνωρισα ειναι καπως κουφο... σε μπυραρια... απλα του εδειξα μια μερα τις φωτος μου με το κοκκινο ισιο μαλλι (τωρα ειναι κοκκινο και σγουρο πριν ηταν σγουρο και ξανθο) και δεν με αναγνωρισε (εδω η ιδια μου η αδερφη δεν με αναγνωρισε) και του ειχα πει να ισιωσω την πεμπτη αλλα δεν προλαβενα και μου το χτυπησε και παει για αυριο που θα τον ξαναδω.... οχι δλδ οτι θα αντεξει και πολυ ισιο.... σαν σφιγκοφωλια θα γινει για τους γνωστους λογους μετα απο λιγη ωρα:lol::lol::lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
Γελάτε... αλλά πρέπει να ανοίξω τόπικ με τα κορυφαία που έχουμε δει στους αγωνιστικούς χώρους.

Από τα καλύτερα ήταν όταν βγήκα εκτός περιοχής σε αντεπίθεση και πήδηξα μπροστά στον επιθετικό. Εκείνος βλέποντας ότι έρχομαι σουτάρει δυνατά και η μπάλα με χτυπάει στα... ναι... εκεί... εκεί που καταλαβαίνεται.

Κόβω λοιπόν την μπάλα η οποίο μετά βγαίνει και έξω αλλά εγώ από τον πόνο, κλαίω εκτός περιοχής.

Εδώ ξεκινάει το πρόβλημα καθώς δεν ήταν Ο διαιτητής αλλά Η διαιτητής...

έρχεται από πάνω μου και με ρωτάει "που χτύπησες;". Εγώ εκτός τον πόνο δεν ξέρω τι να της πω κιόλας. "που; δείξε μου!" λέει... δεν μιλάω, συνεχίζω να σέρνομαι μόνος μου. Επειδή όμως είμαι τερματοφύλακας δεν μπορεί να ξεκινήσει το παιχνίδι αν δεν σηκωθώ ή γίνει αλλαγή. Οπότε έρχεται η κυρία και αφού καταλαβαίνει πιο είναι το πρόβλημα μου λέει "έλα... πήδα στις φτέρνες"... μιλάμε για σόου, όχι αστεία.

soccerfoul.jpg

oh the pain...

Δημοσ.
έχω λιώσει στα γέλια με τις μπούρδες που διαβάζω μου φτάνει... :-D

:-D χαιρομαι....

ετσι κι'αλλιως ολοι, απο πολιτικοι μεχρι users στα forums, μπουρδες λενε.

ειπα και γω να πω καμια.

Δημοσ.

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΗΣ

Xειρουργός - οδοντίατρος Πανεπιστημίου Αθηνών

Tεχνολόγος Οδοντοτεχνίτης T.Ε.Ι. Αθηνών

ΙΑΤΡΕΙΟ: Αγ. Τριάδος 15-17, 3ος όροφος, Αχαρνές

Τηλ. 210 24 61...

Κιν.: 6932 862...

email: promahos_@...

ΠΑΛΑΝΔΡΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

χειρουργος - οδοντιατρος

ΙΑΤΡΕΙΟ: Αγ. Τριάδος 13, Αχαρνές

Tηλ. 210 2445...

http://www.acharnet.gr/html/health/doctors.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...