Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κάθε πρωτοχρονιά με τον αδερφό μου επιμένουμε να λέμε καλό μήνα (κι ο μήνας αλλάζει), it's gonna be a thing!

Rofl. Αυτό ακριβώς λέμε εδώ και κάνα δυό χρόνια και μείς με κάνα δυό φίλους μου στην αλλαγή του χρόνου. Μάλιστα στα sms σε φίλους και γνωστούς στέλνουμε ένα ξερό "¨καλό μήνα". So its a trend??

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Rofl. Αυτό ακριβώς λέμε εδώ και κάνα δυό χρόνια και μείς με κάνα δυό φίλους μου στην αλλαγή του χρόνου. Μάλιστα στα sms σε φίλους και γνωστούς στέλνουμε ένα ξερό "¨καλό μήνα". So its a trend??

noooooooo

2202451158_d1b3951b49.jpg?v=0

:P

-----Προστέθηκε 15/12/2008 στις 04 : 02 : 25-----

sinedria49vo4.jpg

Δημοσ.

Σίγουρα αυνανιζόταν την ημέρα που συνέλαβε η μητέρα σου. Λοοοοοοοοολ.

Λοιπόν...

Εδώ και πόσο καιρό κάτι δεν μου καθόταν καθόλου καλά στο σπίτι και γενικά δεν ηρεμούσα με τπτ.. Σήμερα μόλις σηκώθηκα ασυναίσθητα άρχισα να μετακινώ έπιπλα. Ήξερα οτι κάτι τέτοιο έφταιγε, άσχετα αμα το υπνοδωμάτιο το έχω κάνει με φίλο διακοσμητή. Και ΝΑΙ τα πάντα άλλαξαν. Εκεί που πατούσα μόνο για ύπνο τώρα έγινε warm and cozy.. Thnx feng shui.. You're the shit!

edit: Taboo χθές.. hint: "Πρωινή μ@λ@κεία"... κοιτιόμαστε όλοι... τί σκατά..?

answer :

Ελένη Μενεγάκη ffs

Όχι πείτε μου..

Δημοσ.

Καθυστερημένα...

Όλοι παρατηρούμε πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ-Α.Α. έχουν χιούμορ...

th_34465_task_manager001_122_193lo.jpg

Σε ποια κατηγορία παίζει ο ΠΑΟΚ-Α.Α ? Για τον μεγάλο ΠΑΟΚ μιλάς?

Δημοσ.
Σε ποια κατηγορία παίζει ο ΠΑΟΚ-Α.Α ? Για τον μεγάλο ΠΑΟΚ μιλάς?

και μετα τσιτωνει οταν ττου πεταμε πετρες...

ε,εελεοςςςςς

Δημοσ.

Άγιε Βασίλη ήμουν πολύ καλό παιδί φέτος δεν έβρισα,δεν έπαιξα ξύλο, δεν κορόιδεψα τον Κωστάκη επειδή δεν ήξερε να παίζει μπάλλα ούτε τον Νικολάκη επειδή δεν ήξερε να φτιάξει ένα class σε C#...

γιαυτό σε παρακαλώ να μου φέρεις ΒΙΒΛΙΑ γιατί στην σχολή είναι κακά παιδιά και δεν μας δίνουνε και λένε οτι δεν φταίνε αυτοί αλλά άλλοι,αλλά εγώ νομίζω οτι λένε ψέματα γιαυτό μην πας σε αυτούς δώρο φέτος ούτε στους άλλους που λένε οτι δεν φταίνε...ΟΚ?

Δημοσ.
Άγιε Βασίλη ήμουν πολύ καλό παιδί φέτος δεν έβρισα,δεν έπαιξα ξύλο, δεν κορόιδεψα τον Κωστάκη επειδή δεν ήξερε να παίζει μπάλλα ούτε τον Νικολάκη επειδή δεν ήξερε να φτιάξει ένα class σε C#...

γιαυτό σε παρακαλώ να μου φέρεις ΒΙΒΛΙΑ γιατί στην σχολή είναι κακά παιδιά και δεν μας δίνουνε και λένε οτι δεν φταίνε αυτοί αλλά άλλοι,αλλά εγώ νομίζω οτι λένε ψέματα γιαυτό μην πας σε αυτούς δώρο φέτος ούτε στους άλλους που λένε οτι δεν φταίνε...ΟΚ?

κι εγω το ιδιο τον παρακαλαω,αλλα με τους !@@#!@#$@$!@#$ που εχουμε μπλεξει δεν εχει βιβλια φετος...

συναδελφε

Δημοσ.

την τεταρτη εχει συγκλητο για την ονομασια σας αγαπητε μου.και επειδη δεν μας βλεπω καθολου καλα,παιζει σε λιγο καιρο να ειμαστε συναδερφοι..

οποτε....

Δημοσ.
την τεταρτη εχει συγκλητο για την ονομασια σας αγαπητε μου.και επειδη δεν μας βλεπω καθολου καλα,παιζει σε λιγο καιρο να ειμαστε συναδερφοι..

Suicide Squad, Attack!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...