papahlamidas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 ---OFFTOPIC--- Θα πάει κανείς στο party του Red FM την πέμπτη ?
jason_rethymno Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 O Thresh μετά από κάμποσα χρόνια στον υπολογιστή...
Achilles Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες και ειδικά στον φίλο μου τον leftermann. Να χαίρεσαι την γιορτή σου φίλε και την οικογένειά σου. Δεν βοηθάει και ο καιρός ρε leftermann να πάμε στο jurassic park. Ο πόντιος που είναι; Από σήμερα δεν έχεις άδεια ρε alexzzz; Δεν μας είπες όμως, πήρες κανονική άδεια ή αναρρωτική λόγω του culou σου; :lol: Καλά ρε άπαιχτε, οχτάμπαλο φάγατε;
alexzzz Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Καθυστερημένα... Όλοι παρατηρούμε πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ-Α.Α. έχουν χιούμορ... Μόνο αυτό τους έμεινε... έτσι όπως παίζουν οι παίκτες! Really? I mean.. really? Ανέλαβε εσύ... εγώ φοβάμαι το μπαν. --- καλήμερες...
washcloud Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 O Thresh μετά από κάμποσα χρόνια στον υπολογιστή... senile member indeed!
pappous_soulis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 την τεταρτη εχει συγκλητο για την ονομασια σας αγαπητε μου.και επειδη δεν μας βλεπω καθολου καλα,παιζει σε λιγο καιρο να ειμαστε συναδερφοι.. οποτε.... ε? τι? πως? που? πότε?
parsifal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 O Thresh μετά από κάμποσα χρόνια στον υπολογιστή... Το λαπτόπι δε θα έπρεπε να είναι από την άλλη μεριά; Εκεί που βρίσκονται τα...πόδια του; Πώς θα ποστάρει σαν σωστός ThReSh... ;
alexzzz Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Ο πόντιος που είναι; Από σήμερα δεν έχεις άδεια ρε alexzzz;Δεν μας είπες όμως, πήρες κανονική άδεια ή αναρρωτική λόγω του culou σου; :lol: Καλά ρε άπαιχτε, οχτάμπαλο φάγατε; Άδεια.. άδεια... για αυτό μόλις και ξύπνησα. Θα κάνω καμιά δουλίτσα και μετά καφέ. Πιο μετά xbox... Τα κωλόπαιδα ούτε που θέλω να τα σκέφτομαι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Το λαπτόπι δε θα έπρεπε να είναι από την άλλη μεριά; Εκεί που βρίσκονται τα...πόδια του; Πώς θα ποστάρει σαν σωστός ThReSh... ; τυφλό σύστημα με τα πόδια ffs, δεν χρειάζεται να κοιτάω...
Vatos_locos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 καλά είσαι εγώ δεν βαριόμουν αλλά τώρα θα βαριέμαι
alexzzz Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Να πάτε... να πάτε στις δουλειές σας. Εγώ λέω να χαλαρώσω λίγο ακόμα... μέχρι την Κυριακή ας πούμε.
Vatos_locos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 βασικά εκεί είμαι ήδη για αυτά αρχίζω να βαριέμαι Άλεξ κανόνισε να συναντήσεις κανέναν ειδικό φρουρό και εσύ μην το τραβάς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.