Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

/slap alexzzz with a huge dildo.

Οι δευτέρες είναι κατεξοχήν ωραίες μέρες γιατί δεν έχω μαγαζί. Έλα όμως που το απογευματινό τένις ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ θα πρέπει να γίνεται με βροχή... Στα διάλα.. Νεύρα.. Όλη μέρα συννεφιά.. και 5μιση ΑΚΡΙΒΩΣ θα αρχίσει το πανηγύρι.. Δεν περιγράφω άλλο..

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μια βοηθεια pls.

αγοραζω καινουριο δισκο και ειναι χτυπημενος.τον επιστρεφω στο μαγαζι και μου λενε οτι πραγματι ειναι χτυπημενος και παμε για αντικατασταση.εχω το δικαιωμα να ζητησω επιστροφη χρηματων η πιστωτικο;η πρεπει υποχρεωτικα να παρω πισω τον δισκο που θα ερθει απο αντικατασταση;

ευχαριστω

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι ανάγκη να περιμένεις δίσκο από αντικατάσταση...

ο πρώτος ήταν Dead on Arrival (DOA) άρα πρέπει να επιμένεις στην άμεση αντικατάσταση από το κατάστημα που τον αγόρασες

ας περιμένουν αυτοί να έρθει από αντικατάσταση άλλος δίσκος...

Δημοσ.

κοιτα.η διαδικασια εχει ως εξης.τον παραλαμβανω στην πατρα.περνανε 2 μερες

τον βαζω καινουριο πισι.συνειδητοποιω οτι ειναι χτυπημενος.τον επιστρεφω στην πατρα.εκει δεν εχουν στοκ και πρεπει να παει αθηνα.πηγαινει αθηνα.εδω και 3-4 εργασιμες μερες δεν τον εχουν κοιταξει ακομα.ο πελατης γκρινιαζει.εγω τσατιζομαι.παραγγελνω 2ο δισκο σημερα.ελπιζω να τον εχω αυριο.αλλα,μπορω να παρω τα λεφτα μου πισω η θα μου μεινει καβατζα ο πρωτος οοοοοοταν ερθει απο αντικατασταση;;;

Δημοσ.

Πάρτε και ένα motivational που θα κυκλοφορήσει αρκετά.. Καιρό το κρατούσα αυτό για το γαμωrrod που με αγχώνει ΚΑΘΕ φορά που ανοίγω το 360.

epicfailbyrailroadslothps4.jpg

Δημοσ.
κοιτα.η διαδικασια εχει ως εξης.τον παραλαμβανω στην πατρα.περνανε 2 μερες

τον βαζω καινουριο πισι.συνειδητοποιω οτι ειναι χτυπημενος.τον επιστρεφω στην πατρα.εκει δεν εχουν στοκ και πρεπει να παει αθηνα.πηγαινει αθηνα.εδω και 3-4 εργασιμες μερες δεν τον εχουν κοιταξει ακομα.ο πελατης γκρινιαζει.εγω τσατιζομαι.παραγγελνω 2ο δισκο σημερα.ελπιζω να τον εχω αυριο.αλλα,μπορω να παρω τα λεφτα μου πισω η θα μου μεινει καβατζα ο πρωτος οοοοοοταν ερθει απο αντικατασταση;;;

Να επιμείνεις να σου κόψουν πιστωτικό.

Μηδενική ανοχή στις αντιλαΐκές τακτικές του Πλαίσιου και του e-shop :mrgreen: :P

Δημοσ.
Πάρτε και ένα motivational που θα κυκλοφορήσει αρκετά.. Καιρό το κρατούσα αυτό για το γαμωrrod που με αγχώνει ΚΑΘΕ φορά που ανοίγω το 360.

Εγώ βρήκα αυτό χτες και που άρεσε πολύ

2gxh8w7.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...