Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εκτός λειτουργίας για τεχνικούς λόγους. Παρακαλώ, προσπαθήστε αργότερα.

Ευχαριστώ dark... (αυτό θέλαμε)

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αχουτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοόοοοοοο

γούτσου γούτσου

Υπάρχει μια αρκούδα στο χιόνι...

ή με δουλεύετε ή είστε αθώοι

πιο λιανά

[over 18]

babypolarbearthumbkg6.jpg

Δημοσ.
ή με δουλεύετε ή είστε αθώοι

πιο λιανά

[over 18]

babypolarbearthumbkg6.jpg

Το ότι η Μάγια η μέλισσα είναι φίλος μας και δεν το ξεμπροστιάζουμε δεν σου περνάει από το μυαλό, ε;

-----Προστέθηκε 17/12/2008 στις 02 : 29 : 47-----

Για όνομα του θεού.. κάνατε τον τηλ κωδικό των βουνών σας site? Δεν έχετε 2592 there?

Ευχαριστώ που απευθύνεστε στο πρόσωπο μου στον πληθυντικό και ευχαριστώ για την ερώτηση που μου κάνετε... όχι, δεν έχουμε 25920 όπως στο δικό σας χωρίο και ναι, ιστοσελίδα το έκανα... να βγάλω κάνα φράγκο θέλω. έρχονται δύσκολοι καιροί.

Δημοσ.
Το ότι η Μάγια η μέλισσα είναι φίλος μας και δεν το ξεμπροστιάζουμε δεν σου περνάει από το μυαλό, ε;

εγώ αναδεικνύω τις κατακτήσεις του, εσύ τον λες Μαγια η μέλισσα, who's the bad guy now biatch?:X

Δημοσ.
εγώ αναδεικνύω τις κατακτήσεις του, εσύ τον λες Μαγια η μέλισσα, who's the bad guy now biatch?:X

Έτσι τον φωνάζει ρε... η αρκούδα

• Moderators
Δημοσ.

Καλα οταν θα μπει θα σας σκισει ο γερακος μας :P

Edit: φτουυ τωρα θα σκισει κι εμενα ...

Δημοσ.

ουυυυυ:whistle::whistle:

Dear Santa,

i don't want any fancy toy this year, but only the chance to see finally a super-cool killer-bear-bee!!! With long claws that sting you and fuzzy fur drizzling with golden honey...

Soturin

ps. thanks for the LSD last year man, appreciate it

πολύ μαλακία έχω πει, καληνύχτα παίδες, φτάνει

Δημοσ.

Καλά κάνεις να βγάλεις κάνα $$ ρε ροζίδη.. αλλα αν περιμένεις απο το κοινό του 25940 δεν σε βλέπω καλά ;p

Νύχτες.

[Dropping dead due to early waking up mode on]

Δημοσ.
Καλά κάνεις να βγάλεις κάνα $$ ρε ροζίδη.. αλλα αν περιμένεις απο το κοινό του 25940 δεν σε βλέπω καλά ;p

Νύχτες.

[Dropping dead due to early waking up mode on]

Και παλιά το είπες αυτό... τώρα μπήκα στον χορό και θα το δοκιμάσω. Αν αποτύχω θα κάνω σύνδεση adsl στις φυλακές Κομοτηνής και θα σας γράφω από εκεί.

Δημοσ.

Ούτε εμένα δεν με πιάνει ο καφές. Στον στρατό με έπαιρνε ο ύπνος στην σκοπιά με τον καφέ στο χέρι.

-----Προστέθηκε 17/12/2008 στις 02 : 49 : 21-----

Το σίγουρο είναι οτι δεν έχεις τπτ να χάσεις πάντως :D (εκτός απο τον χρόνο σου)

Για αυτό και το κάνω. Και χρόνο τώρα στην άδεια γουστάρω να σπαταλήσω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...