Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Αντε νυχτες κι απο μενα ρε. Εις το επανδιαβαζειν Αντε και να σχεδιασουμε το επομενο strike ''κατα" του φορουμ!
alexzzz Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Alekos over and out too... Πάω να στρώσω επιδερμίδα!
Vatos_locos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 :'( μην φεύγετε όλοι τι θα κάνω μόνος μου θα ξυπνήσω τον liopyr δεν την γλυτώνει
parsifal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Εις το επανδιαβαζειν Αντε και να σχεδιασουμε το επομενο strike ''κατα" του φορουμ! Μόνο βιαστείτε, γιατί αύριο στέλνω το παρακάτω υπόμνημα στον Hal: TSMP (Temporary Super Moderator Powerup) Interface ® Περιγραφή συμπεριφοράς συστήματος Ο moderator υπηρεσίας Λόχου, άμα τη εμφανίσει περιστατικών που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και απουσία ανωτέρων στελεχών του forum, πιέζει επανειλημμένως το κομβίο TSMP. Ένα κατάλληλο AJAX script ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο την οθόνη του χρήστη με μία progressbar: Όταν η μπάρα γεμίσει, ο moderator προάγεται σε Super Moderator για χρονικό διάστημα 5 λεπτών, ώστε να έχει τον απαιτούμενο χρόνο και δικαιώματα για να χειριστεί καταλλήλως την περίπτωση:
dark_banishing Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Με βάση την παραπάνω δήλωση του parsifal, την επόμενη σοκολάτα την θέλω ανεξάρτητα από την έκβαση της ανταρσίας.
Vatos_locos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 οκ εγώ το βρήκα για την νύστα τι κάνουμε βαράμε pennywise βραδιάτικα και δεν κοιμάσαι με τίποτα
slipknot Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩ :@ τι κάνουμε αν θέλουμε να μείνουμε awake ? ο καφές δεν είναι option έπαθα ανοσία δεν κάνει τίποτα Δοκίμασε πορτοκαλάδα,πράσινο μήλο και καφέ.Τι,που να τα βρεις τέτοια ώρα? Δικό σου πρόβλημα Μου τα είχε προτείνει η γκαρνέλ και είναι καλύτερα κι από lsd.Δοκίμασε...
Vatos_locos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 lol καλή φάση από περιέργεια και μόνο θα το δοκίμαζα αλλά ναι που να τα βρω τώρα μόνο τον καφέ έχω πρόχειρο και σε αφθονία
Chrisxxx Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δοκίμασε πορτοκαλάδα,πράσινο μήλο και καφέ.Τι,που να τα βρεις τέτοια ώρα? Δικό σου πρόβλημα Όλα μαζί χυμός πορτοκάλι-μήλου με φραπέ; Σοβαρά τώρα το μηλο σε ξυπναει για πορτοκάλι δεν ξέρω... Vatos_locos χτύπα ενα φραπέ με 4καφε 2-3 ζαχαρη, με πολλά παγάκια και γάλα φαε και μια μπανάνα και με το κόψιμο που θα σε πιασει δεν πρόκειται να κοιμηθείς
washcloud Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 ή βγάλε ένα τραπεζάκι έξω απ΄το μαγαζί, ρίξε ένα μηχάνημα πάνω με μπαλαντέζες & wireless, κι άραξε χωρίς μπουφάν. στο κάτω κάτω μόνος πρέπει να 'σαι τέτοια ώρα
Vatos_locos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 muhahah καλή λύση washy μόνο που αν το κάνω αυτό με βλέπω νεκρο από κανένα drive-by τέτοια ώρα
FarCry Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 αυτό που σε κρατάει ξύπνιο (τεσταρισμένο) είναι να μείνεις νηστικός και να γουργουρίζει η κοιλια σου. δε μπορείς να κοιμηθείς
Vatos_locos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 ήτα έφαγα 4-5 σουβλάκια πριν έρθω για δουλειά :/
teo64x Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 αυτό που σε κρατάει ξύπνιο (τεσταρισμένο) είναι να μείνεις νηστικός και να γουργουρίζει η κοιλια σου. δε μπορείς να κοιμηθείς Μπορείς. Και το πρωί ξυπνάς και δεν πεινάς (για λίγη ώρα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.