FarCry Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 δε γίνεται γιατί πονάς. εγώ αισθάνομαι πόνο στο στομάχι...όπως και όταν θες να πας τουαλέτα γιατί έχεις πιει 1 λίτρο νερό αυτομάτως ο οργανισμός σε ξυπνάει αν κοιμάσαι γιατί υπάρχουν άλλες προτεραιότητες. το ίδιο συμβαίνει και με την πεινα. τώρα δε ξέρω εσύ τι σόι άνθρωπος είσαι για να φτάσεις στο σημείο να ακούς θορύβους από το στομάχι σου έχεις μείνει νηστικός πολλές ώρες
teo64x Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Όχι ρε συ, υπάρχει περίπτωση η νύστα να υπερισχύει της πείνας.
pappous_soulis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Έχει δίκιο ο ηλεκτρολόγος. Πως νομίζεις ότι κοιμούνται οι ζητιάνοι/άστεγοι?
FarCry Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Πως νομίζεις ότι κοιμούνται οι ζητιάνοι/άστεγοι? νομίζω ότι φροντίζει το κράτος για αυτούς
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 yeap ο ύπνος υπερισχύει της πείνας, testαρισμένο άπειρες φορές...
soturin Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 για την πορτοκαλάδα υποθέτω είναι για λόγους ενέργειας, θέλει και σακχαρα ο εγκέφαλος για να δουλεύει, τι νόημα να μένεις ξύπνιος άμα είσαι σαν ζόμπι? και καλημέρα
FarCry Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 για την πορτοκαλάδα υποθέτω είναι για λόγους ενέργειας, θέλει και σακχαρα ο εγκέφαλος για να δουλεύει, τι νόημα να μένεις ξύπνιος άμα είσαι σαν ζόμπι? μπορεί να φάει γλυκό
alexzzz Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Έλα- έλα καλημέρα!!! Φραπέ και prince of persia!!! I love my αδεια!!! -----Προστέθηκε 17/12/2008 στις 12 : 09 : 47----- Φτου σε Π#%@%... τελείωσε η μπαταρία στο χειριστήριο... πρέπει να σηκωθώ να βάλω το καλώδιο.
alexzzz Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 για πασχα ειναι η αδεια;; Άδεια... άδεια πριν τις διακοπές! Την είχα ανάγκη... την χρειαζόμουν
poscaman Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 κοιτα πραματα φιλε μου. αλλες περιμενουν πως και πως 2 μερες αδεια για να δουν χαρα στα σκελια τους κι ο ροζοποντιος την βγαζει με το χειριστηριο.. λιγοι μειναμε ρε καθαροαιμα.εγω κι ο aledjo....
FarCry Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 κοιτα πραματα φιλε μου. αλλες περιμενουν πως και πως 2 μερες αδεια για να δουν χαρα στα σκελια τους κι ο ροζοποντιος την βγαζει με το χειριστηριο.. λιγοι μειναμε ρε καθαροαιμα.εγω κι ο aledjo.... http://uk.ps2.ign.com/articles/508/508371p1.html Bachelor Number Two was told that he could choose one of two prizes: either an expenses-paid date with lovely young Jordan, or a PlayStation 2. He took the PlayStation. The men in the audience cheered. Looks like when it comes down to a choice between videogames and female attention, these days, videogames are winning out.
alexzzz Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 κοιτα πραματα φιλε μου. αλλες περιμενουν πως και πως 2 μερες αδεια για να δουν χαρα στα σκελια τους κι ο ροζοποντιος την βγαζει με το χειριστηριο.. λιγοι μειναμε ρε καθαροαιμα.εγω κι ο aledjo.... Γυναίκες ξανά με τον νέο χρόνο... μόλις γλίτωσα, ας χαρώ και λίγο την μοναξιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.