Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε γίνεται γιατί πονάς. εγώ αισθάνομαι πόνο στο στομάχι...όπως και όταν θες να πας τουαλέτα γιατί έχεις πιει 1 λίτρο νερό αυτομάτως ο οργανισμός σε ξυπνάει αν κοιμάσαι γιατί υπάρχουν άλλες προτεραιότητες. το ίδιο συμβαίνει και με την πεινα.

τώρα δε ξέρω εσύ τι σόι άνθρωπος είσαι :P

για να φτάσεις στο σημείο να ακούς θορύβους από το στομάχι σου έχεις μείνει νηστικός πολλές ώρες :P

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πως νομίζεις ότι κοιμούνται οι ζητιάνοι/άστεγοι? :P

νομίζω ότι φροντίζει το κράτος για αυτούς :P

Δημοσ.

για την πορτοκαλάδα υποθέτω είναι για λόγους ενέργειας, θέλει και σακχαρα ο εγκέφαλος για να δουλεύει, τι νόημα να μένεις ξύπνιος άμα είσαι σαν ζόμπι?

και καλημέρα

Δημοσ.
για την πορτοκαλάδα υποθέτω είναι για λόγους ενέργειας, θέλει και σακχαρα ο εγκέφαλος για να δουλεύει, τι νόημα να μένεις ξύπνιος άμα είσαι σαν ζόμπι?

μπορεί να φάει γλυκό :P

milfeig_270_181.jpg

Δημοσ.

Έλα- έλα καλημέρα!!!

Φραπέ και prince of persia!!! I love my αδεια!!!

-----Προστέθηκε 17/12/2008 στις 12 : 09 : 47-----

Φτου σε Π#%@%... τελείωσε η μπαταρία στο χειριστήριο... πρέπει να σηκωθώ να βάλω το καλώδιο.

Δημοσ.
για πασχα ειναι η αδεια;;

Άδεια... άδεια πριν τις διακοπές! Την είχα ανάγκη... την χρειαζόμουν

Δημοσ.

κοιτα πραματα φιλε μου.

αλλες περιμενουν πως και πως 2 μερες αδεια για να δουν χαρα στα σκελια τους κι ο ροζοποντιος την βγαζει με το χειριστηριο..

λιγοι μειναμε ρε καθαροαιμα.εγω κι ο aledjo....

Δημοσ.
κοιτα πραματα φιλε μου.

αλλες περιμενουν πως και πως 2 μερες αδεια για να δουν χαρα στα σκελια τους κι ο ροζοποντιος την βγαζει με το χειριστηριο..

http://uk.ps2.ign.com/articles/508/508371p1.html

Bachelor Number Two was told that he could choose one of two prizes: either an expenses-paid date with lovely young Jordan, or a PlayStation 2.

He took the PlayStation. The men in the audience cheered.

Looks like when it comes down to a choice between videogames and female attention, these days, videogames are winning out.

Δημοσ.
κοιτα πραματα φιλε μου.

Γυναίκες ξανά με τον νέο χρόνο... μόλις γλίτωσα, ας χαρώ και λίγο την μοναξιά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...