alexzzz Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Ψοφάμε για σαχλαμάρες πάντως... καλό είναι αυτό.
Chrisxxx Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Να υπολογιζετε και μενα! Μεσα στη σαπιλα του κρατους οι παραταξεις των σχολων ειναι οτι πιο σαπιο...
alexzzz Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ είμαι out! Εκτός και αν το κάνετε από βδομάδα που θα έχει τελειώσει η άδεια μου.
soturin Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 ok, το καταλαβαίνω αυτό, εγώ είμαι σε ένα πολιτικό σχήμα που δεν το βλέπω ως παραταξή όπως ορίζονται οι υπόλοιπες, αλλά και όσο είναι/φέρεται σαν αυτές μου τη δίνει άσχημα. Πόσο μάλλον η κουβέντα στη συνέλευση να αναλώνεται στο ποιανού η παράταξη τον έχει μεγαλύτερο (σημείωση: στη δικιά μου σχολή δεν υπάρχουν οι "μεγάλες" παρατάξεις και παίζει να τα βλέπω διαφορετικά από εσάς) αλλά το να λέμε "πρώτη φορά θα βγω να διαδηλώσω" sorry αλλά είναι μεγάλη ντροπή απ' ό,τι συμβαίνει και μας αφορά στο κόσμο, αυτό ξεχείλισε το ποτήρι? έλεος
Chrisxxx Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Ειναι παρασιτα ρε Soturin όλοι τους. Καταδυναστεύουν την τρτοβαθμια παιδεία... Πορεία και καταληψη στο σπίτι του Αλεκου που δεν θα ερθει...
alexzzz Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Πορεία και καταληψη στο σπίτι του Αλεκου που δεν θα ερθει... Ελάτε. Έκανε η μάνα μου γερμανικά μπισκότα για τα Χριστούγεννα.
Sellers Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Βέβαια απο την άλλη ρε γμτ η ΠΑΣΠ μου δίνει τσάμπα μπουκάλι στον Τερζή. Επείσης η ΠΚΣ μου δίνει δύο μπουκάλια τσάμπα στον Τερζή ενώ η ΔΑΠ μου υποσχέθηκε χαμουρέματα απο την κόρη του Τερζή και ο Τερζής δίπλα να τραγουδάει unplugged τον παλιόκαιρο. Δεν ξέρω...
soturin Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Ειναι παρασιτα ρε Soturin όλοι τους. Καταδυναστεύουν την τρτοβαθμια παιδεία... Πορεία και καταληψη στο σπίτι του Αλεκου που δεν θα ερθει... γενικά φοβάμαι να απαντήσω επειδή δεν ξέρω πώς ακριβώς και από ποια σκοπιά το λέτε το παραγοντιλίκι μας πειράζει ή η συνέλευση και η κατάληψη? ή ο τρόπος που γίνεται η συνέλευση
alexzzz Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Γιάννα Τερζί... all the money... (μετά το από πάνω, το σχόλιο μου θεωρείτε πολιτικό; )
soturin Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Βέβαια απο την άλλη ρε γμτ η ΠΑΣΠ μου δίνει τσάμπα μπουκάλι στον Τερζή. Επείσης η ΠΚΣ μου δίνει δύο μπουκάλια τσάμπα στον Τερζή ενώ η ΔΑΠ μου υποσχέθηκε χαμουρέματα απο την κόρη του Τερζή και ο Τερζής δίπλα να τραγουδάει unplugged τον παλιόκαιρο. Δεν ξέρω... εν μέρει, έμμεσα, γι' αυτά διαδηλώνω ήδη αλλά απέφυγε αναφορές, όχι τίποτα άλλο, μην σβηστούν τα posts λόγω κανόνων
Freakster Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 είπα να μη βγω αλλο οφτοπικ στο μυωπια θρεντ.. Έγραψες σοτουριν
klainmaingr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 There you go fellow spammers.. δεν ανανεώνεται συνεχώς αλλα είναι αξιόπιστο γενικά http://boardreader.com/sp/Insomnia_gr_17798.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.