Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άραγε αν άκουγες τέρμα μουσική στο αυτοκίνητο και ξαφνικά έπεσε μούγκα απο τα ηχεία.......................................................

να είναι θέμα κεντρικής μονάδας ή ενισχυτή ή ηχείων..; άραγε..

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φαντάζομαι το Freakster να ακούει Γονίδη τέρμα... να σταματάει στα φανάρια, να κατεβάζει το γυαλί ηλίου, να καρφώνει στα μάτια το μωρό στο διπλανό αμάξι και πάνω στο ρεφρέν "Έχω πετάξει μαζί σου... " να κόβεται η musica!

Δημοσ.
Έχει κανείς κάποια ιδέα για ψείρες ή να παίξω lotto;

Σε κάθε περίπτωση, πες εντυπώσεις, πρέπει και 'γω να πάρω.

Σε όλα έχει χαλάσει το αριστερό, έχω αρχίσει και ισορροπώ τις ημικρανίες.

Δημοσ.
shure εχω εγω

Εσύ έχεις, το Πλαίσιο όχι :P

Απ ό,τι είδα είναι λίγο πιο ακριβά απ όσα θέλω να διαθέσω γι αυτά. Μέσα σε λίγους μήνες έχω καταστρέψει 2-3 οπότε δεν αξίζει να πάρω κάτι ακριβό. Απλά είπα αν παίζει κάποια διαφορά μεταξύ των παραπάνω ή ό,τι και να πάρω το ίδιο είναι πάνω-κάτω.

Thanks για την πρόταση πάντως.

Σε κάθε περίπτωση, πες εντυπώσεις, πρέπει και 'γω να πάρω.

Σε όλα έχει χαλάσει το αριστερό, έχω αρχίσει και ισορροπώ τις ημικρανίες.

Σατανική σύμπτωση. Και σε σενα οκ το καταλαβαίνω, σε μένα γιατί; Η αριστερή μου ψείρα ψόφησε προχθές.

Δημοσ.
Φαντάζομαι το Freakster να ακούει Γονίδη τέρμα... να σταματάει στα φανάρια, να κατεβάζει το γυαλί ηλίου, να καρφώνει στα μάτια το μωρό στο διπλανό αμάξι και πάνω στο ρεφρέν "Έχω πετάξει μαζί σου... " να κόβεται η musica!

Γονίδη, Στερεο Νοβα γουατεβα, το μωρό πάντως ξεγλύστρισε :P .

Δημοσ.

Freakster: Αν εχεις ξεχωριστους ενισχυτες, τσεκαρε τις ασφαλειες τους. Αν παιζουν ολα απο το κεντρικο (RadioCD), και εχεις προσθεσει παραπανω ηχεια (εστω και ενα ζευγαρι τουιτερ εξτρα) πιθανως να υπερφορτωνεται ο ενισχυτης στις υψηλες εντασεις και να χτυπαει protection.

Δημοσ.
Freakster: Αν εχεις ξεχωριστους ενισχυτες, τσεκαρε τις ασφαλειες τους. Αν παιζουν ολα απο το κεντρικο (RadioCD), και εχεις προσθεσει παραπανω ηχεια (εστω και ενα ζευγαρι τουιτερ εξτρα) πιθανως να υπερφορτωνεται ο ενισχυτης στις υψηλες εντασεις και να χτυπαει protection.

όλα από το κεντρικό πρέπει να παίζουν (radio cd blaupunkt από το εργοστάσιο, σε ένα fiat punto ) και δεν έχω προσθέσει καθόλου ηχεία. Το ράδιο ανοίγει κανονικά και ακόμα και cd φαίνεται πως παίζει, αλλά δεν ακούγεται τίποτα.

Ο ενισχυτής είναι κάτι έξτρα..; ή είναι το πακέτο που έρχεται πίσω από τη μονάδα..; Αν καταλαβαίνετε τι λέω.. (δεν ξέρω και πολλά από ηχοσυστήματα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...