Toufas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 παντως τα shure τα εχω εδω και 2 χρονια περιπου, μαζι με κατι sony που εχω περιπου τον ιδιο καιρο, και τα 2 ειναι με αρκετη χρηση σε δυνατους ηχους
soturin Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501407 αυτά πήρα πρόσφατα Εφαρμόζουν πολύ καλά (είναι λίγο διαδικασία Δεν είναι για βρώμικα αυτιά .) και μονώνουν εξωτερικούς θορύβους τρελά. Πάρα πολύ καλός ήχος (ξεχώρισα εξ ακοής κομμάτια διαφορετικού bitrate), έαν υπάρχει παράπονο είναι ότι το μπάσο είναι λίγο too much. Γενικά δεν βολεύουν πολύ στο τα έχω μαζί και τα βγάζω-βάζω όποτε μου μιλάει ο καθένας στο δρόμο, αλλά σε ένα τρένο πχ, όταν δεν σε ενοχλούν είναι γαμάτα
klainmaingr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Καταπληκτικά.. με κάποιο τρόπο πήρε απο κάτω νερά το αυτοκίνητο και τα πόδια του συνοδηγού έχουν μια πανέμορφη λιμνούλα.. Ντάξει έβρεξε πάρα πολύ σήμερα.. αλλα τέτοιο πράγμα.. τι να πω. Φφφφφφφφφφ θέλω να ακούσω απο Λουδία - Τα λιπάσματα όποιος έχει καμια ιδέα ας την πεί γιατί δεν το βρίσκω πρόχειρο σε youtube.
alexzzz Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Τα πήρα πέρσι αυτά Σότόύρίν και τα πέταξα με το που άνοιξα την συσκευασία.
antonl Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Τα πήρα πέρσι αυτά Σότόύρίν και τα πέταξα με το που άνοιξα την συσκευασία. Γιατί τα πέταξες ρε εδοπάνα άνθρωπε; Thanks για την πρόταση soturin αλλά αφενός τα χει το eshop.gr (που δεν υφίσταται για μένα σαν κατάστημα) και αφετέρου η αγορά θα πρέπει να γίνει απόψε από κάποιο κατάστημα στο The Mall...
soturin Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 δεν προτείνω, τα περιγράφω, ομολογουμένως είναι περίεργα, αλλά μου κάνουν
washcloud Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 klain? u kiddin me? http://www.ijigg.com/songs/V2A7EED0PB0
alexzzz Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 μπράβο ρε μαν Ειρωνεία;;; Γιατί τα πέταξες ρε εδοπάνα άνθρωπε; Πρώτα από όλα δεν μου άρεσε η ποιότητα κατασκευής. Μετά... αυτό το αφρολέξ που είχε για να μπει στα αυτιά δεν με άρεσε. Πολύ καουτσούκ. Επίσης όταν χάλασα κάτι Sony Ericsson ακουστικά έβαλα αυτά για τρέξιμο και τα έκοψα.
alexzzz Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 boooo u elitist snob Νορμάλ άνθρωπος λέγεται...
antonl Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Τα πήρα πέρσι αυτά Σότόύρίν και τα πέταξα με το που άνοιξα την συσκευασία. [...]Επίσης όταν χάλασα κάτι Sony Ericsson ακουστικά έβαλα αυτά για τρέξιμο και τα έκοψα. Ψεύτη ...
Achilles Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Έχω ένα dvd που υποστηρίζει karaoke. Δανείστηκα 2 μικρόφωνα για να το δοκιμάσω αλλά με τέρμα την ένταση του μικροφώνου, ένα philips (με χαρακτηριστικά: απόκριση 100-10.000hz, ευαισθησία: -80db, σύνθετη αντίσταση 600 Ohm) δεν ακούγεται καθόλου, και ένα άγνωστης προελεύσεως ακούγεται ελάχιστα. Είναι θέμα μικροφώνου; Μήπως να αγοράσω κάποιο καλό και αν ναι ποιο και με ποια χαρακτηριστικά; Και μην δω κανένα σχόλιο από κανένα συνήθη ύποπτο περί μικροφώνων, τραγουδιού και karaoke. Το θέλω για να παίζω με τον junior. Μας βγήκε με... καλλιτεχνική φλέβα... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
alexzzz Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Ψεύτη ... Ναι είμαι ψεύτης. Στείλε διεύθυνση να στα στείλω... δώρο από μένα.
antonl Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Καλά ρε κρατάς ακόμα τα περσινά σου σκουπίδια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.