klainmaingr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 klain?u kiddin me? http://www.ijigg.com/songs/V2A7EED0PB0 Yahooooooooooooooooooooooo Thnx a million washy και δημόσια Τουλάχιστον τώρα τα νεύρα μου με το αυτοκίνητο θα έχουν ωραίο ηχητικό background
alexzzz Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Καλά ρε κρατάς ακόμα τα περσινά σου σκουπίδια; Διεύθυνση... διεύθυνση στείλε...
antonl Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Στείλτα στον wash που χετε συχνά παρεδώσε. Αυτή τη φορά να ναι όλα τα προβλεπόμενα στο πακέτο.
Freakster Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Έχω ένα dvd που υποστηρίζει karaoke. Δανείστηκα 2 μικρόφωνα για να το δοκιμάσω αλλά με τέρμα την ένταση του μικροφώνου, ένα philips (με χαρακτηριστικά: απόκριση 100-10.000hz, ευαισθησία: -80db, σύνθετη αντίσταση 600 Ohm) δεν ακούγεται καθόλου, και ένα άγνωστης προελεύσεως ακούγεται ελάχιστα.Είναι θέμα μικροφώνου; Μήπως να αγοράσω κάποιο καλό και αν ναι ποιο και με ποια χαρακτηριστικά; Και μην δω κανένα σχόλιο από κανένα συνήθη ύποπτο περί μικροφώνων, τραγουδιού και karaoke. Το θέλω για να παίζω με τον junior. Μας βγήκε με... καλλιτεχνική φλέβα... Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Με το καλό να αποκτήσεις και κόρη
Achilles Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Με το καλό να αποκτήσεις και κόρη Φτου σου ρε. Επί του θέματος καμιά σοβαρή απάντηση; Βοηθήστε ένα πατέρα...
washcloud Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Έχω ένα dvd που υποστηρίζει karaoke. Δανείστηκα 2 μικρόφωνα για να το δοκιμάσω αλλά με τέρμα την ένταση του μικροφώνου, ένα philips (με χαρακτηριστικά: απόκριση 100-10.000hz, ευαισθησία: -80db, σύνθετη αντίσταση 600 Ohm) δεν ακούγεται καθόλου, και ένα άγνωστης προελεύσεως ακούγεται ελάχιστα.Είναι θέμα μικροφώνου; Μήπως να αγοράσω κάποιο καλό και αν ναι ποιο και με ποια χαρακτηριστικά; Και μην δω κανένα σχόλιο από κανένα συνήθη ύποπτο περί μικροφώνων, τραγουδιού και karaoke. Το θέλω για να παίζω με τον junior. Μας βγήκε με... καλλιτεχνική φλέβα... Ευχαριστώ εκ των προτέρων. προφανώς το μικρόφωνο μια χαρά είναι (δοκίμασέ το στο pc και θα δεις), κάτι άλλο παίζει (ίσως κάτι με το βύσμα, ίσως με κάποια ρύθμιση), γιατί "όλα τα μικρόφωνα ίδια είναι" (το πολύ να έχουν καλύτερη ποιότητα απόδοσης ήχου, αλλά η ένταση είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο), αλλά μέχρι εδώ η "βοήθεια", γιατί απ' ότι θυμάμαι, έχεις "βάρβαρες" τάσεις αναφορικά με την μουσική παιδεία του τζούνιορ....
Achilles Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Wash παιδεύομαι εδώ και 1 ώρα με τις κωλορυθμίσεις του player. Με τις ίδιες ρυθμίσεις το ένα παίζει λίγο και το άλλο καθόλου. Θα τρελαθώ. Και ο Χριστοδουλόπουλος ΔΕΝ είναι βάρβαρος. Σε ευχαριστώ πάντως. EDIT: Ορίστε μας, ξεθάρρεψε και ο πόντιος...
simeonjim18 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Γεια σας παίδες.. Είμαι νέο μέλος και κάνω ποδαρικό με έναν χαιρετισμό... Καλα ποσταρίσματα.. Δ.
washcloud Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Wash παιδεύομαι εδώ και 1 ώρα με τις κωλορυθμίσεις του player. Με τις ίδιες ρυθμίσεις το ένα παίζει λίγο και το άλλο καθόλου. Θα τρελαθώ.Και ο Χριστοδουλόπουλος ΔΕΝ είναι βάρβαρος. τον "Μάκη" ούτε στο στόμα μου τον βάζω...ο βάρβαρος εισ' ΕΣΥ (ΑΝ ανεβοκατεβαίνει η ένταση, κι απλά το τελικό output είναι γτπ , παίζει να το έχεις βάλει σε λάθος τρύπα...) ...its ok, it happens with us men sometimes...
alexzzz Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 as usual... Nα δεις "Το Κρίμαν"... ταινιάρα... έπος Γεια σας παίδες.. Είμαι νέο μέλος και κάνω ποδαρικό με έναν χαιρετισμό... Καλα ποσταρίσματα.. Δ. Καλώς σε... και περαστικά σου
antonl Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Nα δεις "Το Κρίμαν"... ταινιάρα... έπος[...] Αναγραμματισμός;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.