Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Stavedo ειναι αυτοί που έχουν βγάλει ενα rnb τραγουδακι και ολο το καλοκαιρι μας εσπασαν τα νευρα να το ακουμε;

Δημοσ.
όλα από το κεντρικό πρέπει να παίζουν (radio cd blaupunkt από το εργοστάσιο, σε ένα fiat punto ) και δεν έχω προσθέσει καθόλου ηχεία. Το ράδιο ανοίγει κανονικά και ακόμα και cd φαίνεται πως παίζει, αλλά δεν ακούγεται τίποτα.

Ο ενισχυτής είναι κάτι έξτρα..; ή είναι το πακέτο που έρχεται πίσω από τη μονάδα..; Αν καταλαβαίνετε τι λέω.. (δεν ξέρω και πολλά από ηχοσυστήματα)

Εχ, πηγαινε το σε μαστορα τοτε. Η καποια καλωδιωση τα φτυσε (καθολου περιεργο σε Fiat) και βραχυκυκλωνει, η καποια ενισχυτικη βαθμιδα του RadioCD εχει προβλημα.

Τσεκαρε μηπως εχει μπει κανα Mute παντως ;)

Δημοσ.
Εχ, πηγαινε το σε μαστορα τοτε. Η καποια καλωδιωση τα φτυσε (καθολου περιεργο σε Fiat) και βραχυκυκλωνει, η καποια ενισχυτικη βαθμιδα του RadioCD εχει προβλημα.

Τσεκαρε μηπως εχει μπει κανα Mute παντως ;)

Οκ, thanx for the tip. Θα το πάω να βάλει την καινούρια κεντρική μονάδα ούτως ή αλλως και θα κάθομαι παραδίπλα με σταυρωμένα δάχτυλα :P

Mute δεν είναι, τσάκισα και όλες τις ρυθμίσεις, αλλά τίποτα.

Δημοσ.
Οκ, thanx for the tip. Θα το πάω να βάλει την καινούρια κεντρική μονάδα ούτως ή αλλως και θα κάθομαι παραδίπλα με σταυρωμένα δάχτυλα :P

Mute δεν είναι, τσάκισα και όλες τις ρυθμίσεις, αλλά τίποτα.

ψάξε στο manual και τσέκαρε όλες τις ασφάλειες που μπορεί να σχτίζονται με το ηχοσύστημα. Το δικό μου (fiat stilo) έχει μια ασφάλεια για το ραδιοσιντι και μιά άλλη για τον ενισχυτή του...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...