Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ψάξε στο manual και τσέκαρε όλες τις ασφάλειες που μπορεί να σχτίζονται με το ηχοσύστημα. Το δικό μου (fiat stilo) έχει μια ασφάλεια για το ραδιοσιντι και μιά άλλη για τον ενισχυτή του...

Αμα ειναι ενσωματωμενο στην κονσολα, πιθανως να ειναι ξεχωριστα κομματια ενισχυτης με πηγη. Του Φρηκστερ ομως ειναι Blaupunkt σε Din υποδοχη, οποτε μια ασφαλεια παιζει σε αυτο μονο.

Δημοσ.

κάπως έτσι πρέπει να είσαι Vatos

τί κάπως δλδ, ακριβώς

κάθε πρωί που σου λένε ότι "ο επόμενος θ' αργήσει να σ' αλλάξει"...

Chris, αφού με το που "πειράζεις" την κάρτα γραφικών δουλεύει....υπάρχει η εξτρήμ περίπτωση να έχει απαυτωθεί κάποιο έλασμα στο εσωτερικό της agp/pci-xpress, vga θύρας σου (της μητρικής σου τεσπα).

Το λέω μιας και μου έτυχε προσφατότατα παρόμοιο παλούκι.

Να εύχεσαι να μην είναι μακρύς ο δρόμος.

Το πώς θα το τσεκάρεις,,,ιστορία αμαρτία και τα λέμε σε κανέναν εμεσενη.

Για πιο γρήγορα, τσέκαρε αν παίζει καμμιά borrowed vga card, και κάνε τις αλλαξοθυριές σου.

Αν μία από τα ίδια, τύλιξε λίγο μπαμπάκι (από 'κείνο με το οποίο ενίοτε σφάζεις) σε μια οδοντογλυφτρίδα, στάλαξε λίγο μέλι ΕΕΕΕΕ οινόπνευμα θέλω να πω - ΑΦΟΥ ΦΥΣΗΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΑ, ΜΕ ΣΤΟΜΑ , ΜΕ ΣΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΙΛΟΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΝΕΛΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ που έιμαι σίγουρος πως έχεις, μια κι ενίοτε ζωγραφίζεις - και προσπάθα να καθαρίσεις τα ελάσματα στο εσωτερικό της.

Αν πατώσουν τα αποπάνω, θα την ψάξουμε αλλιώς.

Δημοσ.

Να έσπασε έλασμα στην θύρα δύσκολο αφου και στις 2 θύρες που την δοκίμασα τα ίδια μου έκανε :mad: Θα δοκιμάσω πρώτα την οθόνη και μετα την κάρτα γραφικών και βλέπουμε... Αν και από αυριο δεν θα έχω πρόσβαση στο πισι μέχρι τις 4/1...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...