antonl Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Ήταν τουλάχιστον σαν τις αγιοβασιλίτσες που σου ταξε ο wash ή τσάμπα σφηνωθήκατε;
alexzzz Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Αλήθεια, ε; Εν το μεταξύ μόλις άνοιξε η πόρτα φώναξα "ούτε μια ληστεία με την ησυχία μας δεν μας αφήνουν πια να κάνουμε" έτσι για να γελάσουμε μετά την ξεφτίλα μας αλλά το έκανα χειρότερο... κανένας δεν γέλασε. -----Προστέθηκε 20/12/2008 στις 01 : 27 : 54----- Ήταν τουλάχιστον σαν τις αγιοβασιλίτσες που σου ταξε ο wash ή τσάμπα σφηνωθήκατε; Τζάμπα εντελώς.
Lilith19 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 χε χε.. Εχω παει και εγω σε τραπεζα με τετοιες πορτες και μια τυπισσα χωρις να εχει παρει χαμπαρι πως δουλευει το συστημα,μπηκε απ'την πορτα εξοδου καθως εβγαινε ενας αλλος..Και με το που μπηκε μεσα αρχισαν ολοι να την κραζουν..:p Με τους ηλικιωμενους να δεις γλεντια
alexzzz Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Νέα μόδα είναι αυτές οι πόρτες; Και πως δεν τις πήρα χαμπάρι τόσο καιρό. e-banking και atm... μεγάλη υπόθεση τελικά
Achilles Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Πήγα σήμερα το πρωί στην τράπεζα στην Καβάλα. Για να μπεις πλέον έχει ένα σαν προθάλαμο με 2 πόρτες και πρέπει να κλείσει η μία και να πατήσεις κουμπί για να μπορέσεις να μπεις μέσα. Μπήκε ο πόντιος (εγώ δηλαδή) με φόρα μέσα... είχε άλλα δύο άτομα τα οποία δεν ήξεραν επίσης τι γινόταν και φρακάραμε. LOL Το σύστημα που έχει η Εθνική πάντως είναι γτπ. Πρέπει να βγάλεις και γυαλιά και να κοιτάς ακριβώς στην κάμερα, και για να με δει η κάμερα πρέπει να σκύψω. Σαν μλκς αισθάνομαι κάθε φορά. Χμμμ. Να πω και γω το ρεζιλίκι μου. Τις προάλλες στην Πειραιώς. Μπαίνω στο κουβούκλιο (μόνος μου) και ακούω την ηλίθια γυναικεία φωνή: Παρακαλώ να εισέρχεστε ένας ένας (στην Πειραιώς έχει και αισθητήρα βάρους...). Μα την Παναγία. Μέχρι να φύγω δεν μιλιόμουνα.
alexzzz Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 LOL Το σύστημα που έχει η Εθνική πάντως είναι γτπ. Πρέπει να βγάλεις και γυαλιά και να κοιτάς ακριβώς στην κάμερα, και για να με δει η κάμερα πρέπει να σκύψω. Σαν μλκς αισθάνομαι κάθε φορά. Χμμμ. Να πω και γω το ρεζιλίκι μου. Τις προάλλες στην Πειραιώς. Μπαίνω στο κουβούκλιο (μόνος μου) και ακούω την ηλίθια γυναικεία φωνή: Παρακαλώ να εισέρχεστε ένας ένας (στην Πειραιώς έχει και αισθητήρα βάρους...). Μα την Παναγία. Μέχρι να φύγω δεν μιλιόμουνα. ΧΑΧΑΧΑ!!! Καλά να πάθεις. Να μάθεις να μην τρως κουραμπιέδες και τις σοκολάτες του μικρου! Πάντως στην alpha στην Καβάλα φωνή δεν άκουσα... βγάλτα πέρα μόνος σου ένα πράγμα
soturin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Forgetting Sarah Marshall, συμπαθητική κι ευχάριστη (αν και εκτός εποχής) με Jason Segel, aka Marshall Eriksen, aka The Kid (hail) Kristen Bell (hail) Mila Kunis (hail) Russell Brand (fail )
antonl Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Να σαι καλά Achilles!! Ή μήπως να χρησιμοποιήσω πληθυντικό; (ευγενείας βεβαίως)
Achilles Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Να σαι καλά Achilles!! Ή μήπως να χρησιμοποιήσω πληθυντικό; (ευγενείας βεβαίως) Άσε, ήδη κάνω δίαιτα. Πάντως σε εκείνο το ρατσιστικό υποκατάστημα της Πειραιώς στην Καλαμαριά δεν ξαναπάω. Τυχαία βρέθηκα και...το μετάνιωσα.
alexzzz Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Άσε, ήδη κάνω δίαιτα φαίνεται και από το avatar
Achilles Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Τι κωλόπαιδο είσαι δεν λέγετε. I failed.
alexzzz Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Και εγώ είπα θα παρεξηγήθηκε και δεν απαντάει στα καρφιά μου.
Achilles Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δεν σε παρεξηγώ. Αρκεί να στείλεις εκείνους τους κουραμπιέδες Καρβάλης.
antonl Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Και εγώ είπα θα παρεξηγήθηκε και δεν απαντάει στα καρφιά μου. Τα δικά σου καρφιά είναι καλύτερα κι αυτά του Δημητράκα.
alexzzz Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Achilles ήρθε η υποστήριξη ρε... μην χάσει το τσογλάνι, κατευθείαν να βοηθήσει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.