status Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 AaaAaAa Πλάκωσε δουλειά στην εταιρία και γυρνάω κοτόπουλο κάθε βράδυ οπότε είπα να σας λείψω και λίγο.!
antonl Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 antonl τι να σε κεράσω; Μην έχεις απορίες σε πράγματα που οι απαντήσεις δε θα σου αρέσουν! Εκείνους του καραμπιέδες Καρβάλης που λέγαμε; Χέλοου status! Λίγο η ώρα, λίγο το κρασί αλλά για λίγο νόμιζα ότι δούλευες σε ψησταριά. [...] γυρνάω κοτόπουλο κάθε βράδυ [...] edit: Το ξανασκέφτηκα.
alexzzz Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 τα είπαμε αυτά... αν θέλετε να σας στείλω ρε παιδιά...
status Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μην έχεις απορίες σε πράγματα που οι απαντήσεις δε θα σου Χέλοου status! Λίγο η ώρα, λίγο το κρασί (η θάλασσα, τ αγόρι μου κλπ) αλλά για λίγο νόμιζα ότι δούλευες σε ψησταριά. Χαχαχχ πιανίστας σε μπουρδέλο είμαι που λέει και το ανέκδοτο :ΡΡ Άστα καλύτερα θα ήμουν σε ψησταριά εδώ που τα λέμε.!
alexzzz Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Λίγο η ώρα, λίγο το κρασί αλλά για λίγο νόμιζα ότι δούλευες σε ψησταριά. edit: Το ξανασκέφτηκα. Χάλια... ΧΑΛΙΑ είσαι... πέσε για ύπνο
antonl Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 τα είπαμε αυτά... αν θέλετε να σας στείλω ρε παιδιά... Ναι αλλά όχι τσιγκουνιές ε;
Achilles Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Αν του στείλει ο πόντιος, πολύ ευχαρίστως antonl, αλλά μόνο ένα. Αλήθεια alexzzz, ο Ιωσηφίδης χρησιμοποιεί ακόμα εκείνο το άσπρο-ροζ περιτύλιγμα;
status Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ θέλω ΜΟΝΟ ένα (1) ανατρεπόμενο από δαύτα...:Ρ
alexzzz Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Ναι αλλά όχι τσιγκουνιές ε; Θερίζει η πείνα και η υπογλυκαιμία, ε; -----Προστέθηκε 20/12/2008 στις 02 : 33 : 42----- Αλήθεια alexzzz, ο Ιωσηφίδης χρησιμοποιεί ακόμα εκείνο το άσπρο-ροζ περιτύλιγμα; Φαντάζομαι ενδιαφέρεσαι εντελώς φιλολογικά, ε; Ναι... ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.