Achilles Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 alexzzz: Όχι. status: Καληνύχτα. pappous_soulis: Καλό διάβασμα αύριο το πρωί.
alexzzz Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Παίδες εγκαταλείπω και εγώ. Συνεχάμε αύριο
soturin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Token dude i'm talking to: what's this pink crap you pilled up there mate? Me: guess... what has internet access, is friends with an alcoholic dog and a bee and LOOOVES pink? Token dude i'm talking to: ... Me: ... Token dude i'm talking to: ... Me: ... Token dude i'm talking to: ... Χρόνια Πολλά! yiARrrbitrary photo Συνέδριο Jesus shaves... downtown bitch:X and Keep staring at the little "+" sign in themiddle of the picture, do NOT move your head and juststare, the pink dots will slowly disappear! Η πικρή αλήθεια, they never really disappear... ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑ καληνύχτα
antonl Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 soturin πρέπει να τα π(ι)ούμε καμιά φορά. Γερό ποτήρι είσαι κι εσύ :>
Achilles Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Ποιος @ούστης από τους χθεσινοβραδινούς καμένους με καταράστηκε και δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι; Έχω και τρομερό πονοκέφαλο. Αν και υποπτεύομαι ποιος είναι... Καλημέρα σας συμφουρίτες.
Toufas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 πωπω επεσε ενας πυρηνικος υπνος...9 ωρες τωρα παω δουλεια (8) αλλα το μαγαζι ανοιγει 10... 9μιση καθομαστε ολοι μαζι και τρωμε πρωινο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 έτσι έτσι ΣΑΠΙΛΑ
klainmaingr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 http://armorgames.com/play/2893/achievement-unlocked
Freakster Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 πωπω achievements, χαμός :pp κέρδισα ένα και χτες, beat klainmaingr at fifa, after a thousand penalty kicks http://weburbanist.com/2008/12/19/photography-creative-approaches-types-techniques/
klainmaingr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 κέρδισα ένα και χτες, beat klainmaingr at fifa, after a thousand penalty kicks Πρέπει να πήρες πολλά g Looking forward για rematch ανευ lag. Κωλοtellas γμτ.. τη μια μέρα πάει σφαίρα και με βάζει και host στο cod και την άλλη με το ζόρι μπαίνει :| Χθές αν πρόσεξες σχεδόν όλες οι μπάλες απο τον τερματοφύλακα ήταν χαμηλές πάσες.. ή κάτι πάσες στη γραμμή του άουτ Lag effects :\ Πατούσα μια φορά x να φύγει το ενδιάμεσο animation και κολλούσε και ότι και να πατούσα, ο τερματοφύλακας έκανε πάσα μπροστά Ξέρω... δικαιολογίες
alexzzz Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Ποιος @ούστης από τους χθεσινοβραδινούς καμένους με καταράστηκε και δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι; Έχω και τρομερό πονοκέφαλο. Αν και υποπτεύομαι ποιος είναι... Καλημέρα σας συμφουρίτες. Αστεία και κατάρες με τον ύπνο δεν έχει! Είναι ιερό πράγμα. 9μιση καθομαστε ολοι μαζι και τρωμε πρωινο Με το ζόρι ή και το κλίμα είναι καλό; Αν το κάνετε με όρεξη είναι ωραία... το έχω ζήσει και εγώ. πωπω achievements, χαμός :pp κέρδισα ένα και χτες, beat klainmaingr at fifa, after a thousand penalty kicks Στο desktop έχω την εικόνα "achievement unlocked- Πελάτης Εξυπηρετήθηκε"... βαριέμαι να το ανοίξω και να σας το στείλω τώρα. Ξέρεις εσύ. Ο Κλαίν από την άλλη 7 μήνες εκτός live ήταν... για τόσο φόβο μιλάμε. Τώρα που μπαναρίστηκα παίζει;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.