Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Token dude i'm talking to: what's this pink crap you pilled up there mate?

Me: guess... what has internet access, is friends with an alcoholic dog and a bee and LOOOVES pink?

Token dude i'm talking to: ...:rolleyes:

Me: ...;)

Token dude i'm talking to: ...:whistle:

Me: ...:devil:

Token dude i'm talking to: ...:lol:

Χρόνια Πολλά!

314866027_849da94f1e.jpg?v=0

yiARrrbitrary photo

Pink_Pirate.jpg

Συνέδριο

DSCF2383_atm2007.jpg

Jesus shaves... downtown bitch:X

pinkJesus.jpg

and

Keep staring at the little "+" sign in themiddle of the picture, do NOT move your head and juststare, the pink dots will slowly disappear!

rapid_coloured_afterimage.jpg

Η πικρή αλήθεια, they never really disappear...:devil: ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑ

καληνύχτα:mrgreen:

Δημοσ.

Ποιος @ούστης από τους χθεσινοβραδινούς καμένους με καταράστηκε και δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι; Έχω και τρομερό πονοκέφαλο. :mad:

Αν και υποπτεύομαι ποιος είναι...

Καλημέρα σας συμφουρίτες. :-)

Δημοσ.

πωπω επεσε ενας πυρηνικος υπνος...9 ωρες

τωρα παω δουλεια (8) αλλα το μαγαζι ανοιγει 10... 9μιση καθομαστε ολοι μαζι και τρωμε πρωινο :P

Δημοσ.

κέρδισα ένα και χτες, beat klainmaingr at fifa, after a thousand penalty kicks :P

Πρέπει να πήρες πολλά g :P

Looking forward για rematch ανευ lag. Κωλοtellas γμτ.. τη μια μέρα πάει σφαίρα και με βάζει και host στο cod και την άλλη με το ζόρι μπαίνει :|

Χθές αν πρόσεξες σχεδόν όλες οι μπάλες απο τον τερματοφύλακα ήταν χαμηλές πάσες.. ή κάτι πάσες στη γραμμή του άουτ :P Lag effects :\ Πατούσα μια φορά x να φύγει το ενδιάμεσο animation και κολλούσε και ότι και να πατούσα, ο τερματοφύλακας έκανε πάσα μπροστά :P

Ξέρω... δικαιολογίες :P

Δημοσ.
Ποιος @ούστης από τους χθεσινοβραδινούς καμένους με καταράστηκε και δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι; Έχω και τρομερό πονοκέφαλο. :mad:

Αν και υποπτεύομαι ποιος είναι...

Καλημέρα σας συμφουρίτες. :-)

Αστεία και κατάρες με τον ύπνο δεν έχει! Είναι ιερό πράγμα.

9μιση καθομαστε ολοι μαζι και τρωμε πρωινο :P

Με το ζόρι ή και το κλίμα είναι καλό; Αν το κάνετε με όρεξη είναι ωραία... το έχω ζήσει και εγώ.

πωπω achievements, χαμός :pp

κέρδισα ένα και χτες, beat klainmaingr at fifa, after a thousand penalty kicks :P

Στο desktop έχω την εικόνα "achievement unlocked- Πελάτης Εξυπηρετήθηκε"... βαριέμαι να το ανοίξω και να σας το στείλω τώρα. Ξέρεις εσύ. Ο Κλαίν από την άλλη 7 μήνες εκτός live ήταν... για τόσο φόβο μιλάμε. Τώρα που μπαναρίστηκα παίζει;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...