alexzzz Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Και σε πυροβόλησαν οι τούρκοι και απο κεί σου έμεινε κουσούρι Οι Τούρκοι "έμπαιναν" Ελλάδα για να μας ξυπνήσουν στην σκοπιά ρε. Και εμείς μπαίναμε Τουρκία τους παίρναμε τα όπλα και τρέχαμε στην Ελληνική πλευρά. Πολύ καλά παιδιά και πολύ καταπιεσμένα οι Τούρκοι στρατιώτες. Ότι τους έδιναν οι τουρίστες τα πετούσε στο ποτάμι επιδεικτικά ο αξιωματικός τους. Εμείς τους δίναμε ότι είχαμε κρυφά. -----Προστέθηκε 20/12/2008 στις 02 : 20 : 38----- ...ειδικότητα "Χειριστής Τσουγκράνας" ; ...άμα έκανες κηπουρός δλδ.... Υπαρχιφύλακας φυλακίου... από τους δίκαιους ο μα'ακας... ούτε γαμωσείρει ούτε να χώνω νέους. Αλέκος ο δίκαιος
klainmaingr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Ορίστε ρε στρατός.. Όχι σαν και μάς τα ρεμάλια Mπάνιο και shopping on the way..
kosmasgr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Πάρε μαζί σου τρόφιμα. Είναι τραγικό το φαί στην τουρκία απο άποψη ποιότητας ;P Εχω πάει και το έζησα απο πρώτο χέρι
klainmaingr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα πάλι μου έχουνε πέι τα καλύτερα για το φαγητό. Πιστεύω πως αν όλα πάνε στραβά τουλάχιστον θά χουνε καμια iso αλυσίδα (mcdonalds π.χ.) να φάμε τπτ... Μου έδωσε ένας φίλος απο εκεί ένα σχεδιάγραμμα με όλα τα μέρη που πρέπει να πάμε και με όλα όσα αξίζουν για φαγητό κτλ.. Θα δείξει
washcloud Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 ναι πάρε μαζί σου κεμπάπ, ιμάμ-μπαϊλντί, γιαλαντζί-ντολμάδες, μπριάμ, μπακλαβάδες κτλ
kosmasgr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Ξεχάσατε το βασικότερο και πολύ ωραίο Εκμέκ Ελα να ανοιγει η όρεξη.
kosmasgr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Rolfmao.Οχι ρε απλά έβαλα και έναν γύρο Να το εκμεκ
alexzzz Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Θα πάει ο Κλαϊν εκεί να γνωρίσει την Νάζλι... ένας Ελληνοτουρκικός έρωτας γεννιέται.
washcloud Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Rolfmao.Οχι ρε απλά έβαλα και έναν γύρο Να το εκμεκ http://www.icookgreek.com/media/images_recipies/recipes_tefxos9/37.jpg ...ναι αλλά είχε κάτι ασπράδια ο γύρος, κι είπα μήπως... Τεσπα : χαΐρολα κλάιν
poscaman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 ναι αμε.αντε να φας σε mcdonalds να δεις την χαρα.να ξεχασεις οτι ηξερες και δεν ηξερες απο πλαστικο φαγητο.παντως η pizza hut τους ηταν σαν την δικια μας...το ιδιο αθλια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.