Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
παντως η pizza hut τους ηταν σαν την δικια μας...το ιδιο αθλια..

δλδ τρομάζουν και εκεί τα αδέσποτα πεινασμένα σκυλία όταν τους δίνεις ένα κομμάτι? :o

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δλδ τρομάζουν και εκεί τα αδέσποτα πεινασμένα σκυλία όταν τους δίνεις ένα κομμάτι? :o

Δεν τρωνε συγγενείς και φίλους τους τα αδεσποτα :-)

Δημοσ.

απορία:

του πατέρα του ήρθε πως θέλει να αρχίσει λέει να σερφάρει, να ενημερώνεται, να στέλνει και να παίρνει e-mail κλπ. Είναι μονίμως μεταξύ θεσσαλονίκης και χωριού, δυο μέρες εδώ, πέντε εκεί, ξανά 3-4 εδώ κλπ κλπ. Υπολογιστές - κουβαδάκια υπάρχουν, θα πάρει έναν εδώ και έναν στο χωριό, οκ. Δεν ξέρω όμως τι είδους σύνδεση να κάνουμε. Στο χωριό παίζει να καταργηθεί εντελώς το σταθερό, οπότε προσανατολίζομαι σε κάτι σαν το vodafone mobile broadband. Επειδή είμαι άσχετος με αυτά, ξέρει κανείς να μου πει, με το δεύτερο πρόγραμμα, 250 mb με 15 ευρώ, πόσο μακριά πας; Δηλαδή, μπαίνεις για καμιά ώρα πχ, παίρνεις-στέλνεις καναδυό e-mail, βλέπεις τον αυριανό καιρό, διαβάζεις και καναδυό εφημερίδες. Πόσα mb χοντρικά διακινήθηκαν; Δεν ανεβάζεις - κατεβάζεις τίποτα, δεν πιστεύω ο πατέρας να πλακωθεί στα τορεντάδικα :lol: .

Γιατί φαίνεται καλή ιδέα, αλλά μην του βγει ο κούκος αηδόνι και με κράζει μετά :lol:

ευχαριστώ.

Δημοσ.
απορία:

του πατέρα του ήρθε πως θέλει να αρχίσει λέει να σερφάρει, να ενημερώνεται, να στέλνει και να παίρνει e-mail κλπ. Είναι μονίμως μεταξύ θεσσαλονίκης και χωριού, δυο μέρες εδώ, πέντε εκεί, ξανά 3-4 εδώ κλπ κλπ. Υπολογιστές - κουβαδάκια υπάρχουν, θα πάρει έναν εδώ και έναν στο χωριό, οκ. Δεν ξέρω όμως τι είδους σύνδεση να κάνουμε. Στο χωριό παίζει να καταργηθεί εντελώς το σταθερό, οπότε προσανατολίζομαι σε κάτι σαν το vodafone mobile broadband. Επειδή είμαι άσχετος με αυτά, ξέρει κανείς να μου πει, με το δεύτερο πρόγραμμα, 250 mb με 15 ευρώ, πόσο μακριά πας; Δηλαδή, μπαίνεις για καμιά ώρα πχ, παίρνεις-στέλνεις καναδυό e-mail, βλέπεις τον αυριανό καιρό, διαβάζεις και καναδυό εφημερίδες. Πόσα mb χοντρικά διακινήθηκαν; Δεν ανεβάζεις - κατεβάζεις τίποτα, δεν πιστεύω ο πατέρας να πλακωθεί στα τορεντάδικα :lol: .

Γιατί φαίνεται καλή ιδέα, αλλά μην του βγει ο κούκος αηδόνι και με κράζει μετά :lol:

ευχαριστώ.

Λεφ, 250mb/30ημέρες=8,3 mb ανά ημέρα. Προσωπική γνώμη ότι είναι πολύ λίγο. Και επειδή μάλλον θα το ξεπεράσει, θα κάνει τρελούς λογαριασμούς. Πάνε καλύτερα στα 5gb κατευθείαν.

Και χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, εγώ θα διάλεγα cosmote.

Δημοσ.

Λες ε; Βασικά κι αυτός κοσμοτέ πήγε ρώτησε, δεν ξέρω για ποιόν λόγο (μάλλον τυχαία). Απλά εγώ βρήκα το σάιτ της βονταφον και το έδωσα για τιμές, τα ίδια προγράμματα έχει και η κοσμοτέ.

Βασικά δεν νομίζω να μπαίνει καν κάθε μέρα. Δεν είναι και τύπος που μπορεί να κάτσει πολλή ώρα σε καρέκλα :-) . Του μπήκε η ιδέα τώρα...

Απλά ήθελα ένα μέτρο, χοντρικά πόσα mb τρώς με απλό σερφάρισμα, αν υπάρχει μέτρο...

Θένξ.

Δημοσ.
Λες ε; Βασικά κι αυτός κοσμοτέ πήγε ρώτησε, δεν ξέρω για ποιόν λόγο (μάλλον τυχαία). Απλά εγώ βρήκα το σάιτ της βονταφον και το έδωσα για τιμές, τα ίδια προγράμματα έχει και η κοσμοτέ.

Βασικά δεν νομίζω να μπαίνει καν κάθε μέρα. Δεν είναι και τύπος που μπορεί να κάτσει πολλή ώρα σε καρέκλα :-) . Του μπήκε η ιδέα τώρα...

Απλά ήθελα ένα μέτρο, χοντρικά πόσα mb τρώς με απλό σερφάρισμα, αν υπάρχει μέτρο...

Θένξ.

Σήμερα οι περισσότερες σελίδες είναι αρκετά βαριές. :mad: Σε ένα μόνο site να κάνει surfing μπορεί να πιάσει κατευθείαν τον μέσο όρο. Σίγουρα θα το χρυσοπληρώσεις το internet του πατέρα. ;)

Μέτρο γενικευμένο δεν υπάρχει, εξαρτάται από το φόρτωμα των sites με χαζομάρες.

Στα τορρεντάδικα μπορεί να μην μπαίνει, αν όμως μπει στα...τσοντάδικα; :-D

Δημοσ.
1229804968552sq1.jpg

Ο Αγγλικός στρατός χαλαρά.

Ακόμα και οι εκατό να'χαν στημένα machineguns οι σφαίρες δε θα τους φτάναν για τόσο στρατό.

Εκτός και αν οι πεζοναύτες είναι τέλειοι σε close combat καταστάσεις και είναι σε στενό πέρασμα ανάλογο των Θερμοπυλών :o

Δημοσ.
Σήμερα οι περισσότερες σελίδες είναι αρκετά βαριές. :mad: Σε ένα μόνο site να κάνει surfing μπορεί να πιάσει κατευθείαν τον μέσο όρο. Σίγουρα θα το χρυσοπληρώσεις το internet του πατέρα. ;)

Μέτρο γενικευμένο δεν υπάρχει, εξαρτάται από το φόρτωμα των sites με χαζομάρες.

Στα τορρεντάδικα μπορεί να μην μπαίνει, αν όμως μπει στα...τσοντάδικα; :-D

θα του βάλω parental control ρε, πως τα λένε αυτα τα προγραμματάκια :lol::lol::lol:

Δεν θα τρέχω εγώ να βρω εταιρείες, να στήνω υπολογιστές και να σετάρω ρουτερ και συνδέσεις για να βλέπει αυτός τσόντες :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Βασικά για να απαντηθεί το ερώτημα τώρα που το ξανασκέφτομαι,πρέπει να διευκρινιστεί το ποιανού το μέρος θα πάρει ο Τσακ Νόρις.

• Super Moderators
Δημοσ.

αναλόγως τι εξοπλισμό έχουν οι US Marines...

με μια nuke τελειώνει το πράγμα :P

Δημοσ.

:-D

Άντε να μαζευόμαστε οι καμένοι.

EDIT: Ο πόντιος που το μεσημέρι μας είπε ότι ήταν και παραμεθόριο, ο ράμπο :P, με ποιανού το μέρος θα είναι; :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...