Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ψυχολογικό για τα αφεντικά είναι

Πάσο τότε :P

Είναι ο 13ος που είναι ολόκληρος. Οι άλλοι 2 είναι μισοί. :P

Ε ας τους λέγαν ο Χ.5 και ο Y.5 τότε!

Σχετικοάσχετο: 13ος μισθός - Απλά είναι την απορία γιατί πήρα +~4%

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

legendary threads' discrimination

γιατί δεν τα κλειδώνουν απλώς?

γιατί διαγραφή?

θέλουμε να τα'χουμε να τα βλέπουμε στις δύσκολες ώρες,να γελάμε,να μας ανεβάζουν

ντροπή

αίσχος

Δημοσ.

Επειδή του αξίζει μια αναφορά παραπάνω (κι ως αύριο θα χει θαφτεί -μαζί με τον poster-). (_|_)

Το κείμενο που προστέθηκε μετά από edit του αρχικού μηνύματος είναι απλώς συκοφαντική δυσφήμιση και δεν υπήρχε όταν έκανα τούτο δω το post.

Δημοσ.
Επειδή του αξίζει μια αναφορά παραπάνω (κι ως αύριο θα χει θαφτεί -μαζί με τον poster-). (_|_)

Το κείμενο που προστέθηκε μετά από edit του αρχικού μηνύματος είναι απλώς συκοφαντική δυσφήμιση και δεν υπήρχε όταν έκανα τούτο δω το post.

Rofl.. λιωμένοι :D

Δείτε και αυτό που βρήκα ψάχνοντας χθές στο google earth...

WTF??

wtfec0.jpg

Δημοσ.

δλδ δε θα 'πρεπε να γέρνει; Είναι κανένα αμερικάνικο υποννοούμενο για τη σεξουαλικότητα των γειτόνων αυτό ; :rolleyes:

Δημοσ.

Exactly... wtf?? Πιστεύω πως μπορείς να βρείς πολλά τέτοια άκυρα στο google earth.. απο ληστείες καταστροφές κτλ κτλ.. Τελικά απεδείχθει πως όντως είναι ένα πεσμένο πλοίο εκει πέρα.. Απλα δεν ξέρω αν το ναυάγιο έγινε τότε (όταν κατέγραφαν οι δορυφόροι) ή απλά υπάρχει καιρό και δεν το έχουν μετακινήσει για κάποιο λόγο :\

εδιτ

1890990.jpg

Δημοσ.

αραξοβολημένο/ναυαγισμένο λέμε ρε...:P

(συνεχίζει πάντως να με εκπλήσσει η έκπληξή σου...για klainyours...πολύ το ψάχνεις :P )

btw, ΓΙΑΤΙ δε φοράς (το νέο σου) άβαταρ ;

...Ε ; ;

sfaliaritsayw2.gif

Δημοσ.

Σιχτίρ :P

Άσε μου πήρε καιρό να χωνέψω οτι θα πάω κάπου που παντού θα έχει τούρκικες σημαίες και θα ακούω και την υπέροχη αυτή γλώσσα.. Σιγά μη βάλω και σχετικό άβαταρ (όχι οτι δεν έλιωσα όταν το είδα όμως :P)

Δεν είμαι ρατσιστής or something.. αλλα όσο νά'ναι μια ιστορία με τους τούρκους την έχουμε :P

Δημοσ.

Ρεμάλια καλημέρες ;) Θα συνηθήσεις την γλώσσα ;) Πρόσεχε μόνο μη σε τσιμπήσει καμοιά γκομένα εκεί για οθωμανικά. Ειναι λυσάρες.

• Members
Δημοσ.

μιας και τα topics των αθλητικών έχουν κλείσει, θα το ποστάρω εδώ:

80388_b.jpg

(η αγαπημένη μου αθλητική εφημερίδα ξαναχτύπησε!)

Δημοσ.
Σιχτίρ :P

Άσε μου πήρε καιρό να χωνέψω οτι θα πάω κάπου που παντού θα έχει τούρκικες σημαίες και θα ακούω και την υπέροχη αυτή γλώσσα.. Σιγά μη βάλω και σχετικό άβαταρ (όχι οτι δεν έλιωσα όταν το είδα όμως :P)

Δεν είμαι ρατσιστής or something.. αλλα όσο νά'ναι μια ιστορία με τους τούρκους την έχουμε :P

...έλα, άσε τα χαζά, κι άλλοι τα είπαν αυτά και παρ' όλ' αυτά βρεθήκανε μπλεγμένοι...

(έχεις ακούσει τουρκαλίτσα εν τω μεταξύ να τα μιλάει; Σσσσσσσσσσσσου σηκώνονται οι τρίχεςςςςςς )

...πρόσεχε ! :-D

76674896gm7.png

Θα συνηθήσεις την γλώσσα ;) Πρόσεχε μόνο μη σε τσιμπήσει καμοιά γκομένα εκεί για οθωμανικά. Ειναι λυσάρες.

όντωςςςςςςςς

ΔΕΝ είναι αστείο. Για την ίδια μιλάμε :

1a44586nehir913461vp7ajar7.jpg

PRO-SEX-E !

...τα οθωμανικά μιλιούνται ακόμα όμως ; είχα την εντύπωση ότι αντικαταστάθηκαν από τα νεο-τουρκικά...

Δημοσ.
...τα οθωμανικά μιλιούνται ακόμα όμως ; είχα την εντύπωση ότι αντικαταστάθηκαν από τα νεο-τουρκικά...

Κάτι ξέρεις εσύ που μας διαφεύγει... :whistle:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...