FarCry Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Καφέ ; Μα σου λέω θέλω να κοιμηθώ εμενα ο καφές με κοιμίζει.. είμαι ήδη στην τσίτα και λειτουργεί αντίστροφα
alexzzz Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα πέρα ως πέρα!!! Και πάλι στο γραφείο μετά την αδειούμπα! Καλά ήταν αλλά τώρα... τα κεφάλια μέσα.
antonl Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μας δουλεύεις ρε; Σε δυο μέρες πάλι θα κάθεσαι 'μέρες.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Και τόσο που πήγε ο Λεβαδειακός πολύ ήταν για μένα... να μην το χαλούσε εκεί στο τέλος το τέρμα να το χαιρόμουνα όλο το ματς. Βασικά δεν το πήγε ο Λεβαδειακός. Το τέρμα το πήγε. Γιατί όταν σου κάνει ο άλλος 6+ ευκαιρίες που αποκρούει ο "είμαι σε μεγάλη μέρα" τερματοφύλακάς σου, δεν μπορείς να πεις ότι παίζεις καλά. Είμαι σίγουρος ότι χάρηκες και τα 4 offside που μας κόψανε και τα 2 (το ένα υπό συζήτηση) πέναλτι, ή τον υπέροχο τρόπο που έπεφταν στο χορτάρι οι παίχτες του Λεβαδειακού.
alexzzz Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Ε, και; Μιλάμε δεν μπορώ να ξεκινήσω δουλειά με τίποτα. Ας σερφάρω κάνα μισάωρο ακόμα... -----Προστέθηκε 22/12/2008 στις 10 : 00 : 21----- Είμαι σίγουρος ότι χάρηκες και τα 4 offside που μας κόψανε και τα 2 (το ένα υπό συζήτηση) πέναλτι, ή τον υπέροχο τρόπο που έπεφταν στο χορτάρι οι παίχτες του Λεβαδειακού. Είπαμε ψιλοκοιτούσα το ματς ρε... έκανα μια σελίδα εκείνη την ώρα και πιο πολύ άκουγα. Αυτά που λες ούτε τα είδα... να φανταστείς το γκολ του Λεβαδειακού στο 3το ριπλεϊ το είδα. Μια αντιπάθεια στην Λάρισα (την ομάδα) την έχω αλλά δεν πέφτω και στα πατώματα.
Freakster Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Όταν το στερεοφωνικό του αυτοκινήτου.. δεν έχει usb είσοδο στην πρόσοψη αλλά ενα καλώδιο που κρέμεται από πίσω από τη μονάδα.. Στο αυτοκίνητο πως μπαίνει..; θα έχω ένα καλώδιο να κρέμεται από την κονσόλα; Πωωωω θα το σπάσω αν είναι έτσι.
poscaman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 εγω εχω βαλει στο ματι κατι τετοιο... http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=m38.l1313&_nkw=CAR+FM+TRANSMITTER&_sacat=See-All-Categories
Freakster Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μπας και το καλώδιο μπαίνει στο ντουλαπάκι..;
leftermann Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 εγω εχω βαλει στο ματι κατι τετοιο... http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=m38.l1313&_nkw=CAR+FM+TRANSMITTER&_sacat=See-All-Categories πάντα είχα την απορία: είναι καλή ιδέα να βάζεις το σούπερ ipod σου με τα σούπερ mp3 σου των 320 vbr στο σούπερ ηχοσύστημά σου και τελικά να τα ακούς μέσω λήψης στα fm;
washcloud Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα πέρα ως πέρα!!!Και πάλι στο γραφείο μετά την αδειούμπα! Καλά ήταν αλλά τώρα... τα κεφάλια μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.