antonl Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Και συνεχίζω (Γιατί να κλείσουμε ρε; Σχολάς από τώρα
alexzzz Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Και συνεχίζω (Γιατί να κλείσουμε ρε; Σχολάς από τώρα Σε μια ωρίτσα σχολάω ( ) αλλά το είπα γιατί νόμιζα ότι δεν μπορούσαμε να πιάσουμε πιο πολύ πάτο... έκανα όμως λάθος:
antonl Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Έψαχνα κάτι σε τύμπανο και το google μου βγαλε αυτό:
antonl Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Όχι. "παοκ τύμπανο" έγραψα. Λες να ναι μΠΑΟΚτζού;
alexzzz Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δεν φαίνεται πολύ καλά... καμιά ολόσωμη φωτο μπας και βγάλουμε άκρη;
antonl Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Έχουν κάποιο ιδιαίτερο σημάδι σε συγκεκριμένο σημείο του σώματος οι μΠΑΟΚτζήδες;
alexzzz Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Όχι αλλά πως αλλιώς θα ζητούσα και άλλη φωτό;
Chrisxxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Έχουν κάποιο ιδιαίτερο σημάδι σε συγκεκριμένο σημείο του σώματος οι μΠΑΟΚτζήδες; Kάλο αλλά δεν είναι εύκολα αναγνωρίσιμος
antonl Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Όχι αλλά πως αλλιώς θα ζητούσα και άλλη φωτό; Πάντως προηγουμένως που ψαχνα για κλαρίνα της Σάσας βρήκα πολλές που τις μοιάζουν (οκ υπάρχει μια διαφορά στήθους - περίπου 6 νούμερα). Καλά αυτός ο proxy τίποτα δεν κόβει πια; Kάλο αλλά δεν είναι εύκολα αναγνωρίσιμος Τώρα αυτό ήταν κακιά για μεγάλο μέρος των συμπολιτών σου! Εγώ πάντως είχα γνωρίσει έναν που ταν μια χαρά παιδί. Σχεδόν δηλαδή.
alexzzz Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Πάντως προηγουμένως που ψαχνα για κλαρίνα της Σάσας βρήκα πολλές που τις μοιάζουν (οκ υπάρχει μια διαφορά στήθους - περίπου 6 νούμερα). Καλά αυτός ο proxy τίποτα δεν κόβει πια; Και πας και ποστάρεις τις μαλακίες... αντί να βάλεις τα ουσιώδη. Τώρα αυτό ήταν κακιά για μεγάλο μέρος των συμπολιτών σου! Εγώ πάντως είχα γνωρίσει έναν που ταν μια χαρά παιδί. Σχεδόν δηλαδή. Γνώρισες μΠΑΟΚτζη;;; ΓΟΥΑΟΥ!!! Για πες πως είναι; Έχει κανονικά 2 χέρια, 2 πόδια κτλ;;;
antonl Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 [...]Γνώρισες μΠΑΟΚτζη;;; ΓΟΥΑΟΥ!!! Για πες πως είναι; Έχει κανονικά 2 χέρια, 2 πόδια κτλ;;; Μπερδεύεσαι με το θέμα του spore;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.