antonl Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Οι διαστημικοί τουρίστες θα κάνουν 15μηνο Κάτι άκουσα αλλά όπως κι εσύ φαντάζομαι, όχι κάτι συγκεκριμένο.
Vatos_locos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 όχι δεν έχω πάει είμαι μικρούλης ήμουν για 9μηνο αλλά τώρα λέει το κάνανε 9μηνο γενικά :S
Vatos_locos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 δεν με χαλάει βασικά με ότι και να το παρομοιώσεις αρκεί να είναι όντος 9μηνο
washcloud Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 9μηνο σαν την εγκυμοσύνη; Όχι ακριβώς. Της εγγυμοσύνης προηγούνται μερικές στιγμές συνουσίας και χαράς, και ακολουθούν εννέα μήνες αναμονής, με τη λύτρωση να έρχεται μ' ένα βίαιο γεγονός (γέννα), κι ακολουθούν μέρες ξεγνοιασιάς. Του στρατού προηγούνται μέρες ξεγνοιασιάς, μ' ένα βίαιο γεγονός (κατάταξη) ξεκινάνε εννέα μήνες συνουσίας, ακολουθούν μερικές στιγμές χαράς, και στη συνέχεια αρχίζουνε οι έγνοιες χωρίς λύτρωση...
antonl Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Όχι ακριβώς. Της εγγυμοσύνης προηγούνται μερικές στιγμές συνουσίας και χαράς, και ακολουθούν εννέα μήνες αναμονής, με τη λύτρωση να έρχεται μ' ένα βίαιο γεγονός (γέννα), κι ακολουθούν μέρες ξεγνοιασιάς. Του στρατού προηγούνται μέρες ξεγνοιασιάς, μ' ένα βίαιο γεγονός (κατάταξη) ξεκινάνε εννέα μήνες συνουσίας, ακολουθούν μερικές στιγμές χαράς, και στη συνέχεια αρχίζουνε οι έγνοιες χωρίς λύτρωση... washcloud © 2008 fixed .
Vatos_locos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Όχι ακριβώς. Της εγγυμοσύνης προηγούνται μερικές στιγμές συνουσίας και χαράς, και ακολουθούν εννέα μήνες αναμονής, με τη λύτρωση να έρχεται μ' ένα βίαιο γεγονός (γέννα), κι ακολουθούν μέρες ξεγνοιασιάς. Του στρατού προηγούνται μέρες ξεγνοιασιάς, μ' ένα βίαιο γεγονός (κατάταξη) ξεκινάνε εννέα μήνες συνουσίας, ακολουθούν μερικές στιγμές χαράς, και στη συνέχεια αρχίζουνε οι έγνοιες χωρίς λύτρωση... washcloud © 2008 XAXAXA έγραψε
Chrisxxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Washcloud πότε θα βγάλεις βιβλίο με ατάκες; Vatos Locos αν παντρευτείς και κάνεις 3 παιδιά θα πας 3μηνο!!!!!!!
Vatos_locos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 δεν πάω να κάνω 100 χρόνια φαντάρος καλύτερα
status Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Οι τελευταίες μου ημέρες διακοπών ήταν όλη η θυτεία στο στρατό :Ρ
washcloud Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Washcloud πότε θα βγάλεις βιβλίο με ατάκες; ...στο δρόμο είναι Vatos Locos αν παντρευτείς και κάνεις 3 παιδιά θα πας 3μηνο!!!!!!! χεχ του 'πα 'γω πως δεν έκανε καλά που χώρισε... ορίστε, τώρα δικαιώνομαι...
status Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Κάντο "Μπεεεεεε αττάκ" για να είσαι μέσα:ΡΡΡ
pournaras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 ...στο δρόμο είναι Παρτο παλι μεσα στο σπιτι γιατι θα στο καψουν οι κουκουλοφοροι
washcloud Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 ...τί εννοείς στατούς ; Να πιάσουμε και τα λαϊκά στρώματα ; pournaras, να μου το 'λεγε κα'νας Εξαρχειώτης, κα'νας Κυψελιώτης, να το καταλάβαινα, αλλά Αρτινός ; Τόσο πολύ ξεσσαλώσανε εκεί τα κουκουλοφόρια ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.