teo64x Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Πουλάω fujitsu siemens amilo ΜΟΝΟ 99.9 ευρώ. Δεν έχει μια ασπρη γραμμή δεξιά στην οθόνη, δεν έχει πρόβλημα με την κάρτα ήχου, δεν εχει ξεβάψει από τη χρήση, δεν έχει γρατζουνιες γιατι δεν μου έπεσε ποτέ κάτω, το προσέχω σαν τα μάτια μου. Εχει για άλλα 15 χρόνια εγγύηση. Χμμ αληθινό φαίνεται. Ενδιαφέρομαι. Επικοινώνησε μαζί μου. Saruman the White, Head of the White Council Orthanc 8ος όροφος, Isengard
evabb Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Πουλάω fujitsu siemens amilo ΜΟΝΟ 99.9 ευρώ. Δεν έχει μια ασπρη γραμμή δεξιά στην οθόνη, δεν έχει πρόβλημα με την κάρτα ήχου, δεν εχει ξεβάψει από τη χρήση, δεν έχει γρατζουνιες γιατι δεν μου έπεσε ποτέ κάτω, το προσέχω σαν τα μάτια μου. Εχει για άλλα 15 χρόνια εγγύηση. τοτε γτ το πουλας;
gnsX Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Περίμενε... κάτι δεν πάει καλά εδώ... δεν μου αρέσει η πρόταση σου. Δεν ξέρω τι αλλά θα το ανακαλύψω Έλα ρε σιγά,άμα θες στείλτο πόρτα-πόρτα και τα πληρώνω εγώ τα 16,5 ευρώ.Τα υπόλοιπα 1185 ευρώ θα στα στείλω μετά,εμπιστέψου με
alexzzz Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Πωλείται πνεύμα... πάρτε όσο θέλετε, έχουμε σε αφθονία. Πληροφορίες: -Γκάρυ Γουοσκλάουντ, Νουρέγιεφ -Κλαϊν τσοκ γκιουζελ σιχτίρ τσογλαν μαϊν
Chrisxxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Saruman the White, Head of the White Council Orthanc 8ος όροφος, Isengard Θα το στείλω με την υπηρεσία γκρί ρούχα, μπαστούνι και γένια έχει περίεργες παρέες (προσοχή), μην τον φιλοξενήσεις στην οροφή. τοτε γτ το πουλας; Δεν θέλω να έχω την αποκλειστικότητα στην τελειότητα!
gnsX Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Κρίμα,θα στα στελνα αλήθεια Το τελευταίο σημαίνει όντως κάτι ή έτσι ακαταλαβίστικο;
alexzzz Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Το τελευταίο σημαίνει όντως κάτι ή έτσι ακαταλαβίστικο; Δεν μπαίνεις συχνά στο off topic, ε;
gnsX Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Ε αυτό δε το πιασα τσοκ γκιουζελ σιχτίρ τσογλαν μαϊν Αααααααααααα αν και καίω πετρέλαιο με νερό τελευταία εντάξει πήρε,κατάλαβα
Chrisxxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Κρίμα,θα στα στελνα αλήθεια Το τελευταίο σημαίνει όντως κάτι ή έτσι ακαταλαβίστικο; -Κλαϊν Απευθύνεται στον Κλάιν τσοκ γκιουζελ Πολύ καλό! σιχτίρ τσογλαν Στα διάλα τσογλάνι (παιδί) μαϊν Τελείωνει απευθυνόμενος πάλι στον Κλαιν
teo64x Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Τελείωνει απευθυνόμενος πάλι στον Κλαιν Το τελευταίο θα μπορούσες να το μεταφράσεις "δικέ μου".
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Ε αυτό δε το πιασα τσοκ γκιουζελ σιχτίρ τσογλαν μαϊν o klainmain πήγε Τουρκία
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Ρεεε το καψατε τελειως ε? Μπρος υπνοοοοο!
alexzzz Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Και το πρώτο είναι ο Nουρέγιεφ Washcloud... με τα διπλά σπασίματα στην μέση
gnsX Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Thank you all για τη μετάφραση(και την επεξήγηση). Ρεεε το καψατε τελειως ε? Μπρος υπνοοοοο! Εμένα σιγοκαίει εδώ και κανα 5λεπτο,κάτι τελευταία κύτταρα μείναν
alexzzz Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Αλέκος over and out... τα μελε τουμοροου μορνινγκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.