alexzzz Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Παραγγελιές μόνο στα μπουζούκια. Όποτε γουστάρετε... στην Ξάνθη σε εκείνη την Κ@υλ@... θα πάρουμε και την μέλισσα Δηλαδή δουλεύεις .Αν επιτρέπεται σε τι και που; Το έγραψα
wizzy Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 λοιπόν, ο achilles είναι μπαμπάς, αυτό φτάνει, full time job λέμε.
Achilles Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δηλαδή δουλεύεις .Αν επιτρέπεται σε τι και που;Και συ Achilles με τι ασχολείσαι που γελάς κι όλας (νόμιζες δε θα ρθει η σειρά σου) Κοιτάμε και κανένα προφίλ, νέος. Που γέλασα ρε. Μόνο με τον alexzzz γελάω. EDIT: Ή αυτό που είπε ο wizzy.
alexzzz Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Που γέλασα ρε. Μόνο με τον alexzzz γελάω. Είναι γελαδερός...
jason_rethymno Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Κοιτάμε και κανένα προφίλ, νέος. Που γέλασα ρε. Μόνο με τον alexzzz γελάω. EDIT: Ή αυτό που είπε ο wizzy. Ουπς σορυ Achilles δε το πρόσεξα
wizzy Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 ελάτε ρε, δεν έχει κίνηση το topic σήμερα! μια νύχτα που είπα κι εγώ να καώ και δεν έχετε όρεξη! φτου σας ρε!
alexzzz Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μια μικρή αναμπουμπούλα είχαμε και μετά σιωπή...
wizzy Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 oh well, πάω για ύπνο... Τα λέμε σήμερα σε μερικές ώρες...
Achilles Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Λάθος νύχτα ρε wizzy. Εγώ κάθομαι, αν και έχω εγερτήριο στις 5:30. Και να ρίξω τις κατάρες μου σε alexzzz, wash, chrisxxx και μερικούς ακόμα γνωστούς καμμένους που με μάτιαξαν. Όλο να μην τρώω τα γλυκά του junior μου λέγανε, και σήμερα έκανα εξετάσεις και έχω σάκχαρο. Και πρέπει και αύριο να κάνω συμπληρωματικές. Κ@λόπαιδα. Και να μην ξαναδώ φωτο με γλυκά γιατί θα ρίξω -1 και τον ρουφιάνο αμέσως.
Achilles Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μάλλον το παραγάμησα με τα γλυκά τον τελευταίο καιρό και ανέβηκε λίγο. Τώρα είμαι πιο γλυκούλης. Άντε καληνύχτα boys. See you tomorrow.
Vatos_locos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 εμένα ποίος θα μου κάνει παρέα που έχω ολονυχτία πάλι wash την έκθεση θέλω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.